Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Podłącz kamerkę będziemy oglądać ciebie i chipkę, u chipki nudy to może u ciebie się rozerwiemy :D

Anioł_Stróż- ale rozwalona jak foka normalnie :) dziwne bo zawsze pokulona, poskręcana a tutaj taka zmiana, wygląda jakby sobie beztrosko spała :)

Teraz to chyba spadła z legowiska bo jak patrzyłam wcześniej to spała z otwartą buzią tak elegancko na wznak :P

hahaha :D czai się za tym krzesłem jak wąż w pomidorach :P :D

Gość ggffdgdf
ej widzial ktos tak ustawiona kamere u chipi??? jakie tam u niej slonce!!! ja pierdziele

Anioł_Stróż anna to była ironia a tu na litosc z mezem chorych nas brac nie bedziesz Zarty żartami ale naprawdę jesteś podłym człowiekiem....I wiem ze to była ironia bo z takim dziadem jak Ty nie mam zamiaru dyskutować 🖐️ Chan-ka nie chcę tu pisać bo zaraz zaczną sobie hieny żarty robić.Jutro sie okaże po badaniach.Mam nadzieję ze to nie będzie guz....:( Ja spadam 🖐️

Ojej to niedobrze :( kurde życzę Ci jak najlepiej i trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. Cholera człowiek sobie żyje beztrosko, a tu nagle w jednej chwili spada na niego nieszczęście :( To życie jest marne strasznie ;( A doła dzisiaj mam :( Trzymaj się Anna :]

No nie dziwię się że Ci się odechciało. Anioł aaa tam jakieś przepychanki, powyzywaliśmy się, popisaliśmy pierdoły a teraz sobie odpuszczamy a co tam :] To forum sprzyja wariatom :P

Gość Bożenka bez domu :(
Trzeba się godzić masz rację :)

Anioł ja tylko napisałam ze padł mi laptop a Ty mnie wyzwałeś od suk itp...Niby to sieć ale nawet wirtualnie nie pozwole zeby mnie ktos tak nazywał.ja jestem spokojna ale do czasu...Owszem,przyznaje sie bez bicia,ze troche przesadziłam z wygłupami...Alw wyzywać piewrwsza nikogo niw wyzywam :)

Gość Bożenka bez domu :(
A mąż ? przecież ona ma męża świnio :)

Bez ironi,taaaa:O Zreszta nawet bez ironii nigdzie z Toba nie pójde bo ja jestem wierna mojemu kochanemu jak pies 😠

Aaa ja ci tak wczoraj umilałam czas bieberem jechalam hahaha miałam ci zrobić na złość z konta Anioła_Stroża a później jakoś mi przeszło widzisz ja też mam nasrane we łbie :]]]

Co za komplement Ci zasadziłam teraz "widzisz ja też mam nasrane we łbie " hm.chcialam być miła hahaa

Heheh a To Ty :DPatzr,w zyciu bym nie pomyslała ze Anioł Stroż to Ty :D Spoko,ja mam nasrane we łbie od tego siedzenia tutaj ;)

Rozumiem Cię doskonale bo wiem do czego ja tutaj czasami jestem zdolna. Wali w dekielek no ale cóż trzeba sobie urozmaicać życie :D

Nieeee, nieee to nie ja :] zmieniam czasami nicki ale tym akurat nie jestem.

I żeby tej miłej atmosfery stało sie zadość-przepraszam tych,których wkurzyłam...Nawet wirtualnie ale wkurzyłam :( I niech mi ktos powie że nieprawdą jest powiedzenie "kobieta zmienna jest" :D Wczoraj wyzywałam a dzis...;)

To forum jest jedyne w swoim rodzaju, nigdzie mi nie przychodzą takie durne pomysły jak tutaj :]