Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

ja się nigdy nie zakocham

Polecane posty

"bo wierzę, że spotyka każdego. Trzeba tylko cierpliwie czekać," Przestań pierdolić bzdety :D

"bo wierzę, że spotyka każdego. Trzeba tylko cierpliwie czekać," Gim-gówno nawet nie zastanowi się zanim napisze skąd tylu samotnych :D

Gość a ja popieram
fiku mikuuu Tylko tak trzymaj. Zakochanie to głupi stan, człowiek wolny niewolnikiem się staje. Najgorzej zakochać się w beznadziejnej, toksycznej osobie, to już porażka na całej linii.

to zależy od kobiety i jej pragnień ja mam potrzebę spełnienia zawodowego, uczuciowego, cielesnego i rodzinnego ciężka ze mnei kobieta :)

kolejność ma znaczenie? Jesli tak to juz wiesz dlaczego masz wrażenie, że nigdy sie nie zakochasz 👄

domyslam sie, że niby przypadkowa, ale jednak pierwsze co przyszło do głowy... znajdziesz swojego doktoranta, prędzej czy później... przy okazji: później zazwyczaj znaczy lepiej/lepsza decyzja ;)

ojtam ojtam, plastik ma swoje zalety, nie przewodzi prądu, jest trwały, itd, itp, a pióra odrosną ;). Też kiedyś jak byłem piekny i młody tleniłem włosy, taz za krótko trzymałem "Joanne" na głowie, bo bardzo piekło w skórę i wyszedł mi bardzo jasny rudy, duzo pudru i podkładu uzywasz, że uważasz, że wyglądasz jak plastik?

Gość kłak z nosa
oto lista: Test na supermężczyznę mądry inteligentny dżentelmen dla którego będę jedyną kobietą na świecie przystojny ciepły troskliwy samodzielny odpowiedzialny nie dający sobie wejść na głowę ambitny ciekawy świata z temperamentem facet z zasadami po studiach albo kończący studia mający plany na przyszłość mający aspiracje mający marzenia Spełniam te kryteria a i tak babie było źle. Ale to "kur­wa Monika" była!

Gość kłak z nosa
jednego nie spełniam: bo dałem sobie wejść na głowę tej szmacie!!! :-(

Gość jlknmcljksndlcnsdlkcsn
fiku aleu ciebie w zakladzie psychiatrycznym napewno jakis sie znajdzie juz nie przesadzaj

Gość byl sex ??
fiku miku ty masz taka liste ktora w praktyce sie nie sprawdza np 30 letni facet z 35 letnim doswiadczeniem sorry dziewczyno ale nie masz w sobie nic z kobiety masz tylko wymogi a zero wzajemnosci co mozesz w ogole od siebie zaoferowac moze juz czas ta liste zweryfikowac bo mozesz szukac tak az do bialych kosci

wyloguj ] ja się nigdy nie zakocham... I bardzo dobrze. Jeszcze by z tego jakieś dzieci były.

juz dajcie spokuj, dziewczyna skończy studia, jej życie przestanie sie obracać wokoło laboratoriów i innych akceleratorów, zacznie wychodzić poza świat doświadczeń i kogoś sobie znajdzie, oczywiście musi interesowac tym czym Ona, ale znajdzie... wierzę w Fukumilską

Gość ja nie wierze w projekta
normalna to ona nie jest tyle siedzec na kafe :O. Pewnie jest brzydka plus dziewica kiepskie zestawienie

Gość skoro jej matka
rzadzi w domu ona chce powielac schemat , watpie by sie znalazl taki facet-ciapa

nei chcę powielać schematu domowego :) mi to nie odpowiada :) aburabi obawiam się, że TO się nie skończy :D