Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xara Picasso

Pierwsza taka sytuacja w naszym związku, dziwnie mi.

Polecane posty

Gość Xara Picasso
Chyba minęło to zauroczenie... wiem, że to troszkę dziwne z mojej strony, ale silniejsze ode mnie. To dobry chłopak, ale najwyraźniej wszystko prysło. Ale jak mam mu to powiedziec, ze nie chce sie z nim juz spotykac?????? :O

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Ale jestes infantylna. Wez sobie pomysl jak on sie czuje. A jakby bylo odwrotnie i facet by Ci powiedzial, ze czar prysnal, bo zasralas mu lazienke to bys sie pewnie zalamala. Widocznie od poczatku nic takiego do niego nie czulas skora taka pierdoła Cie tak zniechecila. A ile Ty masz autorko lat?

Gość Xara Picasso
24

Gość co za kitsh
wez sie autorko strzel w leb :o i juz to widze jak masz 24 lata, kobieta w tym wieku nie moze byc az tak glupia chyba, ze jednak 😭

Gość co za kitsh
wez sie autorko strzel w leb :o i juz to widze jak masz 24 lata, kobieta w tym wieku nie moze byc az tak glupia chyba, ze jednak 😭

Gość Yhymmm
Czy ktos moze mi wytłumaczyć co to znaczy być gimgównem .? Nie nadążam za nowościami w J. polskim ,dziękować.

Gość Xara Picasso
Zapewne chodzi o Gimnazjalistów. Ogólnie gdyby ktoś opowiadał mi taką historię która wydarzyła się mi, to również bym tą osobę zjechała- bo jak to tak można się zniechęcić do faceta, który miał po prostu rozwolnienie? :O Ale jednak to możliwe. Może nie tyle rozwolnienie było bezpośrednią przyczyną mojego wycofania się, ale jakoś tak po prostu czar prysnął. :O

Gość proszę Cię bardzo
Yhymmm- http://www.miejski.pl/slowo-Gimg%C3%B3wno to się odnosi raczej do poziomu intelektualno-emocjonalnego, niż wieku. autorko- daj mu spokój szansę na znalezienie dorosłej, normalnej kobiety. nie wierzę, że jesteś moją rówieśnicą.