Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LanaDelRey

Dietek.pl do 8kg, 12kg, a nawet 15kg w ciągu miesiąca!

Polecane posty

Dieta składa się z trzech etapów: # oczyszczanie organizmu z toksyn i metali ciężkich (12-7dni) # Oczyszczanie przewodu pokarmowego (5 dni) # Indywidualnie dostosowana do potrzeb i smaku klienta, pełnowartościowa dieta odchudzająca - 14 zestawów dziennych (14 śniadań, 14 II śniadań, 14 obiadów, 14 podwieczorków, 14 kolacji). Które można dowolnie zestawiać. # (dostępne jedynie w ''Ofercie na wczoraj'') Zestaw ćwiczeń poprawiających wydolność organizmu i przyspieszających utratę tkanki tłuszczowej. Program "Standard" 59,90zł Program "Last minute" 69,90zł Program "Na wczoraj" 79,90zł Czy któraś z was stosowała tą dietę? :) Byłoby niezmiernie miło, gdyby ktoś mógł opublikować ją w internecie :)

gubienie 15 kilogramów na miesiąc może być bardzo niebezpieczne dla zdrowia. Słyszał ktoś może kiedyś o tym, że organizm toksyny odkłada w tkance tłuszczowej? Jak intensywnie ją spalamy to te świństwa uwalniają się do krwi i w wysokich stężeniach powodują złe samopoczucie, zawroty głowy, zmęczenie oraz inne bardziej poważne zaburzenia. Jeśli ktoś/coś oferuje takie diety to znaczy że nie ma o tym zielonego pojęcia, albo po prostu chce przyciągnąć klientów nie patrząc na ich zdrowie tylko na kasę jaką zostawią. I żadne oczyszczanie organizmu z toksyn nie pomoże ;/

Tak naprawdę, to nie miałam zamiaru porywać się na 15 kg, a jedynie, co ja mówię-aż!, 8kg. Chciałabym dobić do 50kg, teraz jest pewnie około 62kg, a to dużo za dużo :(

8 kilogramów w miesiąc to też za dużo przy takiej wadze... Zostanie Ci obwisła skóra, a potem duże prawdopodobieństwo jojo. Bezpiecznie zrzucamy 1 kilogram tygodniowo i daje gwarancję na to, że nie przytyjemy 2 x tyle ile schudłyśmy po skończeniu diety. Lepiej dłużej, a porządnie i na zawsze!

Gość gość
W pierwszym miesiącu można schudnąć do 10 kg, gdyż organizm traci wodę. Ale w następnych miesiącach zalecane jest i tak powinno się chudnąć po 1 kg na tydzień. Nie wolno więcej gdyż nasz organizm stosuje samokontrolę. Czym ostrzej się odchudzamy tym bardziej organizm się przyzwyczaja do małych ilości pokarmów i zaczyna oszczędnie żyć. W ten sposób przestajemy chudnąć. Ja stosowałam dietę 1000 cal. Sama sobie ją układałam i sama ją przestrzegałam. Nie ma cudownych diet. Jeśli chcemy schudnąć musimy ograniczyć niektóre pokarmy i oczywiście ograniczyć ilość zjadanych pokarmów. Bez wagi i liczenia kalorii nie ma diety, na której można schudnąć. Na diecie 1000 cal, którą sama sobie układałam schudłam w 8 miesięcy 52 kg. Bez ćwiczeń, bez stresu bo w pierwszym etapie jest troszkę mało jedzenia, ale później nasz organizm już nie potrzebuje tak dużo pokarmów. Dieta 1000 cal jest skuteczna tylko należy urozmaicać jedzenie i oczywiście oprócz pieczywa jemy wszystko w odpowiednich ilościach (waga) i odpowiednio kaloryczne. Np. zamiast jeść tłusty twaróg jemy twaróg chudy (połowa kalorii). Zamiast zjeść kotleta schabowego, zjedzmy kotleta z piersi kurczaka (połowa kalorii) itd.

Gość gość
jedna wielka ściema. po 1- wsze dieta dieta przesłana z kilkudniowym opóźnieniem mimo sztywnych ustaleń i moich wielokrotnych ponagleń. twórcy zastosowali w wielu posiłkach produkty których nie jem, nie zastosowali się do choroby przy której nie można spożywać pewnych pokarmów. po przesłaniu diety na moje prośby cisza od ok miesiąca. żal...

Gość cudnie131
Ja nie jestem zwolenniczką wypisywania diet;) sama sobie układam co będę jadła oczywiście zdrowo ;) do tego przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus bieganie a efekty super i po co dietetyk!