Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

nudy nudy nudy nudy nudy

Polecane posty

właśnie pojechałam na inną dzielnice Bytomia w odwiedziny i jak wylazłam to już 19 była. Kuźwa, jaram sobie szluge na przystanku i podbija koleś dupny jak szafa cały w tatuażach. Już mi się całe życie przed oczami przewinęło :D:D Na szczęście wysępił szluge i żyje nadal, uff.

Gość Tannita25
nie pal cizia bo nie urosniesz

Nie. Zawsze tam do piwa się podpalało. W LO więcej bo stresy mi doszły :P:P Teraz mam 2 paczki fajek do spalenia i koniec z tym, bo ostatnio sobie pohulałam.

No wlasnie, skoro masz okazje to rzuc dobrze Ci radze :D Wlasnie przegladam allegro i za 27zl jest tusz z MF masterpiece max...hmmm

ja na allegro kupiłam podkład revlona. Skóra mi płatami schodziła, a po 2 kupiłam tusz do rzęs i był tragiczny. Wiem jak powinien sie sprawować bo wcześniej miałam go 3 razy. Z tym allegro to loteria jest :(:( Ja już nie ryzykuje bo wtedy 100 zł przewaliłam :(:(

Najwidoczniej kupilas podrobke, tez kiedys kupilam przez allegro MF lasting performance (NIBY oryginal) ale byl okropny, za jakias czas w Rossmanie z ciekawosci wycisnelam troszke testera tego podkladu i konsystencja zupelnie inna. WIec chyba sobie odpuszcze :D

noo :(:( teraz to już wszystko kupuje w drogeriach. Na allegro jedynie opylam swoje rzeczy :D:D:D Musze te kudły zafarbować i szukam sobie farby, ech.

Szwagierka mojego brata jest fryzjerką, więc ja sobie farby załatwiam a ona mi reszte zrobi. U fryzjera mi powiedziała 350, więc niech mnie w dupe pocałuje.

źle sie czuje w ciemnych. Jak byłam mała miałam cudny blond, potem ciemniejsze, ciemniejsze i tak farbuje od 6 kl na jasny. Teraz mialam 1,5 roku przerwy i juz siebie nie znoszę w tych włosach. Deprechy dostaje.

Gość dobrze ci tak
skitzo zeby ci pryszcze na mordzie wywalilo 🖐️

Podoba mi sie :) Masz geste wlosy wiec u Ciebie tez bedzie to ladnie wygladalo:)A co z grzywka? Bedziesz musiala sie oduczyc miec ja na pol twarzy:P

Nie będzie z tym problemu raczej :D:D:D Moja grzywka to kamuflaż. Babka z matmy mnie opierdoliła, że się chowam pod włosami i mi sie wydaje, że dzięki temu nie pójde do tablicy, haha. Rozgryzła mnie skubana:D:D

Gość Killeruś81
Dobły wieżół dłogie panie:-* szkoda żem nie w temacie. Kiedyś x lat temu pierdolnełem sobie blond pasemka a dziś to nie mam pojęcia o czym rozmowa.