Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolka księżycowa

Kiedy na l4 w ciąży?

Polecane posty

Gość fasolka księżycowa

Drogie mamy i przyszłe mamy. Kiedy poszłyście na l4 w ciąży i przy jakiej pracy? Nie chodzi mi o ciąże leżące tylko te prawidłowo przebiegajace. Ja pracowałam do końca 8 miesiąca ale miałam lajtową pracę, gdzie w godzinach pracy mogłam nawet wyjść do galerii i kupić wyprawkę. Tylko kulturalnie i bez chamstwa proszę.

Gość dsja
A to ja się nie zaliczam bo zagrożoną miałam.

Gość w 30tc
gdy okazało się że szyjka zmiękła i trzeba było się zacząć oszczędzać.

Gość jiiiiiiił
A ja pracowałam w gimnazjum, czułam się nieźle, ale gdy w 21 tygodniu tłum prawie mnie ze schodów zrzucił bo tak im się na przerwę spieszyło, to stwierdziłam że sobie odpuszczam. Moje dziecko było dla mnie ważniejsze niż tamta banda.

jakbym miała wybór to poszłabym dopiero około 36tc :) ale że wyboru nie miałam to od początku l4

Gość ticketpro
ja pracowalam do 39 tygczulam sie super wiec czemu nie i lekarka powiedziala,ze nie ma zadnych przeciwskazan

Ja od 6 tc na zwolnienie - praca w recepcji w hotelu. Fakt, ze ja sie zle czułam i do 24 tyd wymiotowałam i byłam na lekach. Ale dyrekcja stosowała zasadę iż zadnych ciezarnych na recepcji nie chce, po tym jak zwymiotowałam przy grupie Włochów :)

ja poszłam na L4 juz w 15 tc ale dlatego że do pracy codzien musiałam dojeżdżać w jedna strone ok60km i za kazdym razem jak wsiadalam w auto to kończyło sie to wymiotami , zresztą do tej pory tak mam jestem w 32 tygodniu aktualnie i nadal nie moge przejechac wiecej niż 5 km bo odrazu wymiotuję:/

Gość jasiowa mama
od 24 tygodnia.

Gość chwilowa emigracja
do 36 tyg musze pracowac. takie przepisy w Holandii. praca siedzaca przed kompem przez 8 h. kregoslup juz mi troche siada :( (jestem w 26 tyg.)