Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wyglądam jak plastik

Polecane posty

Gość pozdrawiam serdecznie___
studenci bez kasy bez doświadczenia ,Fiku bierz się za profesorów :P

Jak to się dzieję, że zawsze, kiedy czytam Waszą rozmowę, czuję się, jak w podstawówce?

nie, mili chłopacy, ale rzadko trafia sie taki, w którym widziałabym faceta naprawdę pragniesz drania z klasą ....ale takich jest jak jeden na milion i mozesz nigdy nie zostać podlana...

Jak to się dzieję, że zawsze, kiedy czytam Waszą rozmowę, czuję się, jak w podstawówce? masz jakiś problem ," dorosły" brzydalu bez szans na zmianę statusu? :classic_cool:

Gość kasa od starych sie nie liczy
:classic_cool:🖐️

"kasa od starych sie nie liczy" dokładnie :) cenię charakter, a samochód i mieszkanie od rodziców nie robi an mnei wrazenia, bo co to za facet, co w dorosłym wieku nei ejst w stanei nic osiągnąć własnymi siłami?

fiku mikuuu Ja mam kasę a jestem studentką pfffffff można jak masz kasę to wynajmij jakiegoś faceta ,bo tak z własnej woli raczej zaden nie przypełznie:P

Fiku, z tą kasą, to prawdopodobnie o Ciebie chodziło. Studiujesz dwa kierunki, a mimo to masz kasę... Nie wiem ile godzin ma Twoja doba ;)

"naprawdę pragniesz drania z klasą ....ale takich jest jak jeden na milion i mozesz nigdy nie zostać podlana..." szczerze wierzę, że znajdzie się mój drań :)

szczerze wierzę, że znajdzie się mój drań nie zapomnij rozważyć jednego - wymarzony drań może Cię zostawić (nie chodzi mi o zdradę) bo okaże się , ze mu nie będziesz odpowiadała....nie muszę Ci pisać , jaki ból otrzymasz i jakie cierpienie to spowoduje....dlatego nie oceniaj za bardzo z wysokości ludzi , bo otrzymasz kiedyś to samo...

oj revorver przecież Fiku jest młoda,studiuje, dopiero poznaje świat ,ma prawo do marzeń,kiedyś się przekona ze ideałów nie ma ;)

Zawsze istnieje opcja że się nie uda, nawet jak obie strony wydają się w porządku. Zaryzykuję gdy uznam, że warto :) I nie jestem wcale aż tak wyniosła, dawałam szansę różnym facetom, ale to były niewypały :)

pozdrawiam serdecznie___ jest na tyle świadoma i cwana , ze doskonale wie , ze nie otrzyma nigdy żadnego ideału i jeśli będzie ciągle księżniczkować - zostanie z kotem

revolver --księzniczkowanie na kafe się nie liczy:P mysle ze to taka szara myszka z głową w chmurach

moze nie czujesz się ale ja cię tak odbieram ,jesteś (nie obraz się)taka nudnawa :P jeśli szara myszka , to ego królowej- idealne połączenie mysle ze większość kobiet w jej wieku ma ego królowej :P to nic nowego ,zamiast robić długaśną listę ''wymagań''powinna się ograniczyć do góra 5 cech,szybciej by znalazła swojego księciunia