Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nemooooo

CZY TO NERWICA ?

Polecane posty

Gość nemooooo

Witam , mam pewnie problem, mianowicie: Mam 16 lat. Każdego dnia rano przed wyjściem do szkoły mam dużego stresa, ogółem jestem nerwowy. ALE NIE O TO TU CHODZI. Od kilku dni zmagam się z pewnym problemem , postaram się wszystko dokładnie opisać : Od czwartku mam wolne, w piątek czułem się dobrze. W sobote, przez cały dzień czułem taki ucisk na środku klatki piersiowej, momentami musiałem łapać ustami więcej powietrza. Ustępowało tylko gdy byłem w pozycji leżącej. W niedziele to samo , uciskało mnie przez cały dzień , z tym że było to już z dwudziesto minutowymi przerwami , poniedziałek odczuwałem już tylko lekki ucisk. Od tamtej pory , do chwili obecnej cały czas czuję lekki ucisk , ale gdy się czymś zajmę tak jakby o tym zapominam nie odczuwam nic. Dziś byłem cały dzień na zakupach , nie czułem nic. Moja dieta jest bardzo uboga w witaminy i pierwiastki , prawie żadnych owoców. Nie jem żadnych witamin. Chwilami, ale baaardzo rzadko odczuwam takie jakby kołatanie serca (ok. 2-3 sek). Cały czas czuję się taki spięty. Czy to mogą być objawy jakiejś nerwicy ?

Gość moliiiiiiii
taz mam taki ucisk czasem i tez ma 16 lat . to nie nerwicaa

Gość stresisko chłopie !!!!!!
kup magnez rozpuszczalny i pij co dnia

Gość nemooooo
ale ja nigdy nie miałem takich objawów, a od soboty cały czas odczuwam z tym że z dnia na dzień coraz słabiej taki dyskomfort . czy to nic poważnego , bo bardzo się boje

Gość a co jak nie nerwica ?
co wszystkich was zawał bierze ? To stres i nerwica i organizm tak reaguje nie jecie odchudzacie się jak pojeby wyładowujecie się na forum głupimi wyzwiskami a w życiu realnym sracie w pory bo wam serce mocniej zastuka

Gość nemooooo
nie odchudzam się , wręcz przeciwnie , bardzo chciałbym przytyć

Gość to idź zrób badania
i ekg serca wtedy będzie wiadomo ja miałam długotrwałe objawy ze strony serca szarpanie w sercu,dławienie,ucisk,złe samopoczucie okazało się że mam arytmię biorę leki już chyba do końca życia będę pić je

Gość nemooooo
a co mógłbym zrobić , żeby pozbyć się objawów, wyluzować się