taka_pokraka 195 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Baba napisał: Jeśli zrobiłaś, to muszą mieć w komputerze. W twoim przypadku bardzo ułatwi leczenie lub usunięcie. Ja też byłam z takim leczonym dwa razy i stwierdził po zdjęciu, że pójdzie w pisssduuu i telas mnie nic nie boli i nie piece Oby nie było tak źle 🥺 może nie będzie tylko wypadło wypełnienie nawet mnie nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 452 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Oby nie było tak źle 🥺 może nie będzie tylko wypadło wypełnienie nawet mnie nie boli. To spoko. Będziesz żyć Mi usunął bo pierwszy raz był leczony gdy miałam 10 lat. A oni teraz robią co się da żeby utrzymać zęba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 849 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Mewa again napisał: Pamiętam jak mu wtedy żyłka pękła. Dni, kiedy jeszcze tu spędzałem więcej czasu Tak, tamtego dnia był wkúrwiony mocno. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namiotowy 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak, tamtego dnia był wkúrwiony mocno. ^^ Ty się ciesz że nie pojechał wtedy do Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepełnoszczupły Leszek 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Namiotowy napisał: Ty się ciesz że nie pojechał wtedy do Warszawy Kolego, chyba masz syndrom sztokholmski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 849 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Namiotowy napisał: Ty się ciesz że nie pojechał wtedy do Warszawy Najważniejsze że pojechał do łyszkowic za dino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namiotowy 0 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Еlciаа napisał: Najważniejsze że pojechał do łyszkowic za dino. I dobrze bo poznałem wspaniałego człowieka dzięki temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namiotowy 0 Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, Niepełnoszczupły Leszek napisał: Kolego, chyba masz syndrom sztokholmski Nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 849 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Namiotowy napisał: I dobrze bo poznałem wspaniałego człowieka dzięki temu Ach te cudowne chwilę z kotarbą za koszami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach