Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielodzietnie0

rodziny wielodzietne łączmy się

Polecane posty

Gość wielodzietnie0

Czy sa tu mamy , które mają więcej niż 2 dzieci albo chca mieć więcej badz juz planuja ?:) Ja jestem mama 2 wspanialych dzieci. Mam synka 7l i coreczke 4l a obecnie jestem w 5 miesiacu ciazy i oczekujemy na kolejne dziecko.

Gość no i co.....
? już się połączyliście? :D

Gość mamapucysia
widocznie juz sie polaczyly...:) bedzie jeszcze wiecej spoleczenstwa:D i wiecej buzi do wykarmienia;):p

Gość mama 4
Łączmy się, łączmy. U mnie w kwietniu 5 dzidzia będzie. Chłopczyk. Póki co mamy 4 córki. 10, 7 lat i dwie pięciolatki.

Witam, mam trójeczkę, w tym bliźniaki :-) Jest super, róznica wieku między dziećmi niewielka, mamy fajną drużyne w domu. Chciałabym przezyc jeszcze raz narodziny kolejnego dziecka, ale z różnych powodów juz sobie darujemy :-)

Gość przyszła mama trojaczków-już!
Witam a ja mam trojaczki ; ) Dziewczynki ( 8 m-cy ). Nie wiem,czy jeszcze będziemy chceili mieć dzieci kiedyś,czas pokaże ;)

Mama 4-to corkowo macie tak jak my :P Mnie sie wydaje ,ze bedzie 3 corka,ale czas pokaze ;) wiecej juz dzieci nie chcemy bynajmiej !

Posiadam 4 swoich w tym najstarsze blizniaki juz nastoletnie i plus jeszcze obecnego meza dwoje dzieci z jego poprzedniego związku Rade sobie bardzo dobrze dajemy ale chyba dlatego ze w domu mamy tylko dwoje malych dzieci (3 i 7 lat) , reszta to juz nastoletnie wiec wiadomo, bez porownania opieka nadnastoletnim dzieckiem a nad paroletnim