Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorelekurwyicwele

buahaha, właśnie mi koleżanka opowiedziała w jaki sposób typ chciał ją poderwac

Polecane posty

Gość armataaaaaaaaa
k a r o l k a d e m o l k a podpisuje sie pod twoim postem. autor(a raczej autorka:D) topiku jest wlasnie ta niby podrywana "kolezanka" i pewnie jest kims mega zakompleksionym skoro szuka potwierdzen na forum ze "zostal poderwany" i dobrze zrobil bo splawil frajera co wobec powyzszego oznacza ze jest mega piekna i sexowna dupcia :classic_cool: jakie ludzie musza miec mniemanie o sobie zajebiste, na kazdym kroku ktos ich podrywa:D! mi dwa razy obcy faceci zyczyli smacznego jak cos jadlam idac ulica, pare razy ktos wdal sie w konwersacje, pare razy zapytal o godzine, raz koles w metrze co sprzatal perony chcial ode mnie skórkę od banana kiedy skonczylam go jesc...!!matko swieta!ile razy mnie podrywali!!!jaka ja pikna i obledna!:D!!!

Gość bbbbbbbbbbbkkkkkkkkkkkkkkkk
no rzeczywiscie zdaniem twojej kolezanki jak ktos czyta książki to mamut jakiś?

Gość trelemorelekurwicwele
mam 13 od 3 nie jestem dziewicą, wracałam z imprezy na wschodniej i jakiś wujek dał mi 3 ciuchy z lumpa za to że się wypiełam.Zwyklę daję za szluga.

Gość pulpetowa dama
Cholera. Muszę staremu awanturę zrobić. Sam się przyznał, że perfumy dla mnie pomagała mu wybrać ekspedientka - znaczy podrywał. Cham, bezczelny cham :P

Gość k a r o l k a d e m o l k a
widzę że trafiłam w sedno stąd te niedojrzałe podszywy; myślisz że mi dogryziesz- masz rację, zaraz się popłaczę:) życzę Ci żebyś kiedyś nauczyła się, jak się powinno siebie szanować:)

Gość hahaha usmialem sie
dobre prowo :D

Gość regehhe
kurwa , polki są takie głupie czy mi się wydaje :D? lece na ulice zaraz ruchac pierwsza fajniejszą dupeczke- przeciez nie domysli sie, ze to podryw :D

Gość fajjjneeee :)
"lece na ulice zaraz ruchac pierwsza fajniejszą d**eczke- przeciez nie domysli sie, ze to podryw" predzej ze to ruchanie a nie podrywanie

Gość armani z
Dobrze wiedzieć, że polki są tak naiwne :) oczywiście chodzi mi o grono kobiet, które za tego typu sytuacje nie uważają iż facet podrywa kobiete

Gość proekozielona
marzy mi sie taki podryw ;) ale widac buractwo i prostawctwo tylko w remizach sie podrywa

"Dobrze wiedzieć, że polki są tak naiwne" taaa raczej naiwne ze wszystko odbieraja jako podryw

"ale widac buractwo i prostawctwo tylko w remizach sie podrywa" pytajac o to jaka ksiazke siostrz kupic?

a ja ostatnio usłyszałam od chłopaka "o nie stara raszplo nie bedziesz mnie podrywac"

Gość proekozielona
pytajac o to jaka ksiazke siostrz kupic? why not?

Gość kurczę chciałabym wiedzieć
czy ta idiotyczna sytuacja faktycznie miała miejsce, czy to tylko prowokacja. Może autor/ka uchyli rąbka tajemnicy ;)

Gość heheheeeeeeeeeeeehe
dobre prowo :)