Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorelekurwyicwele

buahaha, właśnie mi koleżanka opowiedziała w jaki sposób typ chciał ją poderwac

Polecane posty

była sobie w galerii łódzkiej, chodziła po sklepach, nagle podszedł do niej jakiś obcy chłopak i zajebał tekstem "jaką ostatnio czytała ciekawą książke bo chciałby coś kupić siostrze" hahahhahahah kurwa bardziej zalosne podrywu nie slyszalem :D oczyiscie moja kolezanka go wysmiala i poszla dalej [cześć]

Gość gronostaj z łatką
To to jest podryw? Jak mi zadają takie pytania to zawsze uprzejmie odpowiadam. Nie zdawałam sobie sprawy z tego, że to podryw

Gość k a r o l k a d e m o l k a
eee..to nie był podryw...:/ ale facet musiał mieć bekę z Twojej koleżanki, że zrozumiała go inaczej:):):):) swoją drogą- niezłe ma mniemanie o sobie;)

ahhaha a wy naiwne dziewczynki myslicie ze to byl przypadek :D? poczytajcie se te pierdoly typu pua, kurs uwodzenia itp.. podbicie w centrum handlowym i zapytanie o ksiazke TO PODSTAWOWY PODRYW ludzi ktorzy się bawią w te kursy uwodzenia.. zalosne jestescie :D moja kolezanka jest atrakcyjna i od razu rozkminiła, ze to podryw i gosciowi powiedziala odrazu baj baj... bardzo dobrze zrobila kurwa zalosne :D

Gość fajjjneeee :)
"przepraszam ktora godzina" aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! PUA uciekacccc ....ludzie ratujcie sie to PUA grasuje policja policja pua mnie zaczepia pyta o ksiazke

Gość no a w galerii albo manu
to wszystkie okoliczne żule z sienkiewicza albo ogrodowej.Ale podryw.

zakładając że był to podryw- czemu uważasz że dobrze zrobiła? Facet chciał (teoretycznie) zagadać, a ona go jak śmiecia wyśmiała..to jak woli żeby ją podrywać? Na drinka? Czy na pytanie: pojedziemy do mnie czy do ciebie?

Gość marcooo
hahahhaha po 1 to nie był podryw. niestety wiele kobiet w Polsce uważa każdą rozmowę ze strony faceta jako podryw. wielka szkoda. zyjąc jakiś czas za granicą (Hiszpania) normlanym było zagadywac do jakiejś kobiety bez intencji głębszych. po prostu dwoje normalnych ludzi rozmawia ze sobą po 2 kolezanka zamiast wykazać się intelignecją i przyznac się że jest głupia pusta panna i ona książek nie czyta to zachowała się jak mega prostaczka i tyle w tym temacie po 3 nawet jeśli to był nieudaolny podryw (dla niej-być moze dla kogoś kto lubi książki mogłoby byc to ok. jakby do mnie podeszła kobieta-ech zonaty- z takim pytaniem chętnie bym z nia pogadam bo czytam 1 książke na tydzień i lubie ten temat) to po co się smiać z kogoś? lubie nie maja kultury jednak, naróg chamek i chamów ale co się dziwić jak wybili inteligencję i większość z nas (tak ja też) to potomkowie chłopków prostych takze umysłowo...:(

Gość agneesssssss
potwierdzam, miałam kiedyś taką sytuacje, z tym, że nie w centrum handlowym a po prostu w empiku facet podszedł, pytając czy nie pomogę mu znaleźć czegoś dla jego koleżanki, która kończy 25 lat... oczywiście chodziło o jakąś literaturę zapytałam go o parę rzeczy to kompletnie nic nie wiedział.. zmieszał się, to było widać a po wszystkim zapytał mnie o numer pod pretekstem jakby znowu chciał coś kupić heheh nie bądźcie naiwne... takie teksty to zawsze podrywy

nie porównujcie idioci zapytania o godzine do tego typu sytuacji... kurwa ale z was cioty :o jesli myslicie ze to byl przypadek BEZ INTERESOWNY to jestescie zalosni :) poczytajcie najpierw a potem sie odzywajcie... pomjam fakt, ze potem kolezanka widziala jak odrazu z galerii wyszedł.. co hahaha, jedna mu odmowila pomocy to odrazu darował sobie prezent i uciekł??? kurwa ale z was barany, nic dziwnego, ze krajem rządzą idioci skoro takie tępe społeczeństwo mamy :O

Gość nawet jak podrywy
to galeriany i tak nie czytają nic oprócz glamour i luli, więc może trenują pua na tych brzydkich i głupich

panie policjancie prose go aresztowac bo zapytał sie mnie o ksiazke i chce ja siostrze kupic ...SIOSTRZE KUPIC???!?!??!??! SŁYSZY PAN!!!!!!! TO JAKIS CHORY NIENORMALNY CZŁOWIEK!!!!! RATUNKU POMOCY POLICJA TO pua GRASUJE UCIEKAJCIE 'o pan zboczeniec pogdgladacz pedofil jak milo pana spotkac dawno sie nie widzielsmy co u pana sluchac :) " "a nic własnie id do sekshopu kupic page a pozniej po lornetke i pacze chust3eczek :) dzis poluje na sasiadke i jej dzieciaczki...ojjj bedzie sie działo" "to miłej zabawy zycze...prosze uwazac bo tam gdzies niedaleko pua grasuje i pyta ludzi o ksiazki... "

Gość marcooo
czy tylko na tyle było stac twoja koleznakę? wyśmiać? BRAWO wystarczy w tym narodzie że pełno jest prostaków i buraków facetów to zamiast starać się odchamić to społeczeństwo być miłym, uprzejmym to najlepiej wyśmiać kolesia który sie zbierał 10 min żeby zagadać może i głupio ale jednak. czy ocenia się człowieka po tym jak zagada 1 zdaniem? to jak oceniać ksiązkę po okładce. nie kazdy jest mistrzem ciętej riposty i w sumie załuję ludzi którzy tak widzą świat-ubogo. jesli tego nie łapie ktoś-to jego sprawa.kto rozumie ten wygrał.

Gość hahahahahaee
Ale żałosna ta twoja koleznka moze facet chciał sie zasugerować czyjas opinia;/

teraz normalnie chyba wybuchyn smiechem na ulicy jak mnie zapytaja o godzine albo o ksiazke :D

no przeciez nie odpowiedziała mu , zeby spierdalal tylko kulturalnie , ze nie ma czasu i juz wychodzi... beke mam jak chuj z tego goscia :)

uuu ładnych rzeczy się dowiadujemy...wyśmiała go a potem obserwowała, czy aby przypadkiem nie pójdzie do następnej i czy jej umknął...haha...TO NIE BYŁ PODRYW:) I sądząc po Twoim słownictwie i kulturze (jak krytyka- to od razu wyzywanie- bo innych argumentów nie masz), sądzę iż Ty i Twoja przebojowa atrakcyjna koleżanka jesteście siebie warci:) Peace

'fajnie' moze skoncz juz pierdolic o tej godzinie ? porownujesz gowno do twarogu? jesli ktos ci wpierdoli tak ze wyladujesz na szpitalu to tez porównasz tą sytuacje do tego jakby ktos cie niechcacy lekko barem szturchnal na ulicy? jaka ty zjebana jestes, daruj se te ironiczne teksty bo jestes po prostu zalosna.. a to ze do ciebie nikt nigdy nie podszedl .. no coz, zadbaj o wyglad ot moze sie doczekasz pierwszego razu,

Gość marcooo
zresztą po wpisie autorki, jej podejściu i tytule w sumie chyba siebie jesteście warte...dorośnij dziecko. kolejna kobieta prostaczka

Gość marcooo
jeśli kulturlanie mu odmówiła daleszj rozmowy to chwała jej za to. pytanie czemy masz jak to mówisz BEKE jak chuj z tego kolesia? co ty chichocząca kretynka lat naście(przynajmniej umysłowo, niektórym to zostaje na lata)

Gość gronostaj z łatką
To ja chyba jestem brzydka. Nie dosyć, że pomogę wybrać książkę, to jeszcze i w komiksach oblatana (choć w moim wieku już nie wypada) i jakoś zawsze kupią, podziękują, ale że numeru telefonu nie proponują ni wzniosłych uniesień w łóżku czy bramie - pewnie znudzeni, albo ja nieatrakcyjna :O :D

Gość Adek mazowsze.
hehe jakie polskie dziewczyny są głupie :D oby więcej było takich dziewczyn jak tutaj na forum... będe podchodził do was z gołym kutasem i prosił o ruchanko a wy i tak pewnie nie pomyślicie, że to podryw, tylko, że po prostu jestem w potrzebie :D ooj naiwne te nasze polskie dziewczynki.. nic dziwnego, że mają opinie w świecie tępych idiotek

"'fajnie' moze skoncz juz pie**olic o tej godzinie ? porownujesz gowno do twarogu? " "jesli ktos ci wpie**oli tak ze wyladujesz na szpitalu to tez porównasz tą sytuacje do tego jakby ktos cie niechcacy lekko barem szturchnal na ulicy?" to wiec to ty burak mnie jebnełes z bara na zrodku drogi jak szłam z dzieckiem...co za debil "jaka ty zj**ana jestes, daruj se te ironiczne teksty bo jestes po prostu zalosna.." oj bardzo zjebana jestesm "a to ze do ciebie nikt nigdy nie podszedl " niktów miałam na peczki "no coz, zadbaj o wyglad ot moze sie doczekasz pierwszego razu," nie pomoze pudfer róz kiedy panna stara juz :)

marco, a może to ty byłeś skoro tak bronisz tego kolesia? buahaha "gronostaj z łatką" widocznie nie jestes atrakcyjna

/fajjjneeee :)/ z blazami nie gadam

"oby więcej było takich dziewczyn jak tutaj na forum... będe podchodził do was z gołym kutasem i prosił o ruchanko a wy i tak pewnie nie pomyślicie, że to podryw, tylko, że po prostu jestem w potrzebie" nie tyle w potrzebie co bawisz sie w ekshibicjoniste a po cholere mam sie z toba umawiac skoro juz sie napatrzyłam na to co tam nosisz w spodniach :)

Gość kiziamyzia 29
a ty chyba autorze masz ochotę na tą kolezankę bo przezywasz ten podryw jak mrówka okres :) wyluzuj juz no :) olała go to terz ty możesz podbijać!

Adek- prosił o ruchanko naprawdę porównujesz do zapytania o książkę??? seriooo??? no nie, a już się opanowałam ze śmiechem:):):) Panie i Panowie, myślę,że jest tak: autor postu to po prostu ta dziewczyna, która nie wykazała się inteligencją w tej księgarni; liczyła na to pewnie, że społeczeństwo jej napisze: dobrze zrobiłaś, jesteś super laska i nie goń lamusów, którzy pytają o książki. No zwyczajnie chciała się pochwalić,że ma takie branie (w jej mniemaniu)- miało być tak pięknie, miał być super humor na resztę dnia, a wyszło jak zawsze:P