Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona kobieta

Nie chce pójść z narzeczonym na Sylwestra bo się siebie wtydzę...

Polecane posty

Gość ja też szukam butów .
Oczywiście że będzie pasował tym bardziej że masz zielone oczy i takie odcienie bardzo ładnie wydobędą ich kolor, to sylwester więc ostry makijaż jest wskazany no vo kiedy jak nie dziś tak się malować ;))

i pamiętaj że jak masz mocny makijaż oczu to już usta najlepiej pomalować w kolorze nude ;)

Gość Autorko, zaraz Ci przywalę
Zasmucona, jeśli faktycznie potrafisz wykonać taki makijaż albo cos podobnego, to sobie w żadnym wypadku dzisiaj nie odmawiaj. Ja też chciałabym umieć, ale mogę Ci tylko zazdrościć :P , ja dziś będę walczyć przed lustrem, żeby chociaż jakąś ekstra kreskę sobie wyczarować na górnej powiece :)

Autorko zaraz ci przywalę Może takiego pięknego nie potrafię zrobić, ale wychodzi całkiem całkiem więc skuszę się na niego, a na ustach tylko bezbarwny błyszczyk :) A co do Twojego makijażu, to na pewno uda Ci się coś fajnego wyczarować - więcej wiary w siebie i będzie szałowo :)

Dobra laseczki idę napuszczać wody do wanny i robić paznokcie. Dziękuję raz jeszcze za okazaną życzliwość i oby w Waszym życiu było jej zawsze jak najwięcej, no i duuuużo miłości na przyszły 2012 rok! :)

Gość Autorko, zaraz Ci przywalę
Więcej wiary w siebie mi się przyda, ale planuję jej sobie dodać nie makijażem czy fryzurą, tylko... robiąc jedzenie. Każdy coś ma przynieść, a ja mam swoją popisową sałatkę :)

Gość erwinka26
a ja planuje sobie dodać odwagi alkoholem :P przez cały rok nic nie piłam to sobie dziś odbije :P

Gość zenden
miłość to jest coś takiego że na drugi dzień budzisz się w obcym uszku

Gość zenden
niestety ale wygląd teraz ma duże znaczenie z brzydkim grubasem pokarzesz się na sylwestrze wątpię

Cześć dziewczyny! No to ja już po zabawie Sylwestrowej, wyspana, najedzona więc piszę :) Ogólnie jeśli chodzi o zabawę i organizację gospodarzy, to nie mam nic do zarzucenia. Pyszne jedzonko, trochę alkoholu, nawet potańczyłam ze 3 godziny. Na szczęście oprócz napompowanych panienek było też kilka z którymi mogłam fajnie i sensownie porozmawiać. Żebym się jakoś mega wyszalała to nie powiem, ale generalnie uznaje ten Sylwester do udanych :)

Gość co za nieprzecietne zbiorowisk
o durnych bab :D ciesze sie jednak, ze tyle fajnych kobitek ma kompleksy Ja sama jestem nieszczegolna - niska, z lekka nadwagą, nieksztaltna sylwetka, sredniawe cycki, buzia w miare ok. Gdybym byla wami, mialabym kompleksy takie, ze nie wychodzilabym z domu:D (jak ta laska, co nie ma czworki i piatki zebów hahahaha mistrzyni) Ale nie jestem taka pojebana, zdaje sobie sprawe, ze nie jestem ideałm, ale pokazuje sie, nie wstydze sie. Kiedy fajne dziewczyny siedza w kacie, nieumalowane, niewystrojone (bo po co, one i tak sa brzydkie), ja zbieram komplementy i jestem w centrum meskiego zainteresowania i sama sie dziwie, ze wygrywam z ladniejszymi, zgrabniejszymi takze dziekuje wam, ze jestescie :_D

Gość co za nieprzecietne zbiorowisk
tez bylam na sylwestrze, oprocz mnie byly 4 dziewczyny. Kazda miala lepsza sylwetke ode mnie (wszystkie szczuple). Buzie tez mialy takie jak ja, niebrzydkie na pewno. Ale - one bez makijazu, w jakichs normalnych ciuchach (np. dzinsy + bluzka z napisami) a ja - mala czarna, dopasowana w talii, pod spodem modelujące rajstopy (fajnie ksztaltuja moj obwisly tylek), pushup wypchany solidnie, duzy dekolt, makijaz moze nie szalony (wiedzialam, ze one sie nie wystroja, wiec jakies piórka i inne takie by mnie tylko osmieszyly. Taka bardziej fantazyjna kreske tylko na oku zrobilam i tyle). Tamte laski zazdrosne na maksa, zwlaszcza o swoich mezow :P

Gość zenden
zasmucona kobieta a sex był? jak nie to do bani ummie niebyła i było do bani.

Witam :) zasmucona kobieto w tym momencie powinnaś zmienić nick :) na bardziej pozytywny ;)) Suuper, że poszłaś! Wiedziałam, że będziesz się dobrze bawić!! :) Twój narzeczony też pewnie był zadowolony, że wybrałaś się z nim? :)

Ciesze się bardzo że zaliczasz go do udanych :) Następna kartka fajnych wspomnień w Twojej głowie ;) a tak siedziałabyś w domu przed tv ;) Wykorzystuj okazje w życiu do fajnej zabawy i nie ograniczaj się kompleksami bo odbiorą Ci wszystko co najlepsze w życiu.

Basiu mam na kafe swój stały nick ale wolałabym się nie ujawniać :) Też nie żałuję, że się wybrałam. Gdybym została w domu, to na pewno dziś nie miałabym tak dobrego humoru...Narzeczony wyszalał się za wszystkie czasy (byli jego najlepsi przyjaciele), popił więc z kumplami i na parkiet. Powiedział mi też w trakcie zabawy " Zobacz jak się fajnie bawimy, nie wyobrażam sobie że mogłoby cię tu nie być" . Dzięki tym słowom wiele zrozumiałam i cieszę się, że się przełamałam i mogłam go uszczęśliwić :)

ja też szukam butów Mam nadzieję, że małymi kroczkami uda mi się przełamać moje kompleksy i zacząć korzystać z życia, bo tak jak piszesz szkoda żeby one odbierały mi najpiękniejsze chwile młodości :) A jak Wy spędziłyście Sylwestra?

Do mnie przyszły dwie przyjaciółki i było bardzo babsko ;) ale fajnie :)

"Powiedział mi też w trakcie zabawy " Zobacz jak się fajnie bawimy, nie wyobrażam sobie że mogłoby cię tu nie być" ależ Ty masz fajnego tego faceta :)

Oj tak mężczyzn obgadałyśmy za wszystkie czasy ;) no i zmieszałyśmy wszystkie alkohole dostępne w barku co było dość ryzykowne ;)

Trzymaj go i nie puszczaj bo w tych czasach taki mężczyzna to skarb :)

Trzymam, trzymam i dziwię się jak on ze mną wytrzymuje bo mam charakterek ciężki ;) Uciekam posprzątać po wczorajszym szykowaniu...wszędzie porozrzucałam kosmetyki :) Jeszcze raz szczęśliwego! :)

Wzajemnie i nie patrz tak krytycznie na siebie !! :)

dziewczyny, moze poogladaj stylistow, zobacz co mowia, co jest w modzie. kup sobie poradniki i zoabcz co pasuje do TWojej sylwetki, nie martw sie, bo stylisci naprawde znaja sie na rzeczy i baba-jage potrafia zamienic w ksiezniczke;). NA poczatek moze polece Katarzyne Kozlowska-Kolodziejska. Zobacz jej portfolio, na pewno czyms sie zainspirujesz. :) A może zapisz sie na kurs ? Ta Pani ww. takze ma swoja szkoel visage'u.