Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona kobieta

Nie chce pójść z narzeczonym na Sylwestra bo się siebie wtydzę...

Polecane posty

Autorko, zaraz Ci przywalę Hehe co racja, to racja powinnam to wydrukować i czytać kiedy dopadną mnie czarne myśli. Postanowiłam że pójdę, jeśli nie dla siebie to dla narzeczonego który tyle lat stara mi się nieba uchylić i wiem że też zalezy mu żeby poszła...

Gość 234342342424
Jest:) Suuuper:* Idź i będziesz zadowolona, na pewno

Gość oliwka śliwka 880808
zasmucona kobieta super :) naprawdę się cieszę :) baw się dobrze wypij nasze zdrowie ;) i ciesz się z partnera który jest taki kochany nie każda ma takie szczęście ;) 234342342424 to połącz się z nią duchowo żeby jej do głowy nie przyszły żadne wyimaginowane kompleksy ;) Pozdrawiam Was papa :)

Gość 234342342424
Tak dziewczynko, wiara czyni cuda:* I modlitwa przede wszystkim... Polecam wszystkim. Bo w dzisiejszych czasach ludzie za mocno pędzą do przodu zapominając co ma wielką wartość...

Gość 234342342424
Papa Oliwka:*:* Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:*

Gość kurkaa blada
Nie czytałam wszystkiego tylko pierwszy post i widziałam zdjęcie sukienki i powiem Ci że mam ochotę ci przywalić za te twoje kompleksy ty chyba brzydkiej niezgrabnej dziewczyny nie widziałaś :/

Gość 234342342424
Bóg zawsze jest z nami... Zawsze będzie. Jest mnóstwo duchowych istot które nas wspierają...

Gość Autorko, zaraz Ci przywalę
Serio mówię z tym wydrukiem, bo inne kobiety, jak będą sie przygotowywać przed lustrem, to usłyszą komplement od faceta, może jeszcze od kogoś z rodziny, a Ty masz tu tyle babeczek przychylnych sobie, dużo miłego usłyszałaś (i to słusznie!), no i z tego, co zauważyłam, to pół kafeterii pije jutro Twoje zdrowie (no dobra, ja też :) ). Pozdrawiam A i jeszcze chciałam się zgodzić z osobą, która wspomniała o przypinanych kwiatkach. Odkąd mam ten magiczny gadżet, ożywia mi wszystkie stonowane kiecki i liftinguje zapomniane torebki

Gość 234342342424
Mogłabyś podać mi swój dzień i miesiąc urodzenia?:) Chciałam coś sprawdzić... :)

moja data to 13.08 Autorko, zaraz Ci przywalę Dzięki za wszystko, świetna babeczka z Ciebie :) Na pewno wypiję Wasze zdrowie, bo gdyby nie kobietki z forum siedziałabym tu pewnie jutrzejszego wieczora...

Gość 234342342424
podaj jeszcze rok urodzenia zerknę jeszcze do numerologii :)

Gość 234342342424
No ja wyczułam w Tobie już na początku delikatność, skromność... Dobroć... Dlatego zapytałam o tą datę, bo zawsze opieram się na tym horoskopie:)

Gość 234342342424
Ok numerologiczna 1:) Tu już za dużo do pisania:) Również Szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy!!!:):* Buziaki:*:)

Gość zenden
zamienię się z twoim chłopakiem moja jest gruba i niska

Gość 234342342424
Kochaj ją taką jaka jest... nie wygląd, a wnętrze czlowieka sie liczy...

Gość janosik03
wnętrzem się nie podniecisz a wyglądem już tak autorka wygląda fajnie nie rozumiem po co ten temat

Gość zenden
wnętrze się liczy, a jak pójdziesz na sylwestra kto widzi jej wnętrze?

Gość 234342342424
Nawet jeśli, to chyba to nie powinno być na pokaz co? Kiedy ktoś kogoś kocha to nie liczy się jak ta osoba wygląda... Miłość jest miłością.

Lipsss Dzięki za filmik, ale próbowałam już to kiedyś robić i wyszło koszmarnie :) Nie będę dziś szaleć, wysuszę włosy na szczotkę tylko... Odnośnie biżuterii, to narzeczony właśnie pojechał po zakupy i kupił mi podobno jakąś bransoletkę do tych kolczyków co wspólnie wybrałyśmy :)

Gość ja też szukam butów .
Zasmucona :) jaki on fajny :) Kochana baw się dobrze i napisz jak było ;) A włosy też bym na Twoim miejscu ostawiła w spokoju :) Miłej zabawy :)

Myślałam o takim makijażu tylko z większą ilością jasnego, co o nim sądzicie? Będzie pasował do tego czarnego zestawu? Bo w typowo jasnym nie chcę iść, moje zielone oczy wtedy "ginął" http://www.zeberka.pl/art.php?id=3310 Robiłam go wczoraj na próbę i całkiem nieźle mi wyszedł, wiadomo nie jak na modelce ale wersja light całkiem ok chyba u mnie wyglądała...