Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona kobieta

Nie chce pójść z narzeczonym na Sylwestra bo się siebie wtydzę...

Polecane posty

Gość oliwka śliwka 880808
"Najbardziej męczy mnie brak talii... co bym nie założyła zawsze taka chłopczyca" polecam hula hop dzięki niemy mam piękną talię :D

Gość zasmucona kobieta a skad jeste
nie wydziwiajcie :O dobrze wyglada na tym zdjeciu i w tej sukience !

Gość dfdfghfhgjgk
to jest bardzo dobry przyklad KOSLAWYCH nog

Gość Autorko, zaraz Ci przywalę
za te smuty. Nie no, tylko żartuję! Masz świetne nogi, myśl o tym i idź na imprezę dobrze się bawić. Każdy ma coś fajnego! Jakaś koleżanka może mieć piękne włosy, inna biust i talię, a Ty masz extra nogi i idź w tej kiecce, bo je eksponuje. Makijaż nie musi być nie wiadomo jaki, zwłaszcza, jeśli nie masz wprawy w malowaniu się. Ja nie mam, ale od czego są sztuczki??? Użyję dobrego tuszu, cienia o jakimś fajnym nieokreślonym kolorze, białej kredki na linii wodnej. W ogóle możesz też wyskoczyć z bardzo naturalnym makijażem oka, a mocno podkreślonymi czerwoną szminką ustami, tego akurat nie jest trudno się nauczyć, wtedy moim zdaniem wystarczy odrobina wydłużającego tuszu, jakiś beżyk na powiekę albo tylko kreska, jeśli Ci się uda zrobić (bo mi pewnie nie). Pomyślałam też, że fajnym sposobem mogłoby być pomalowanie oka jakimś jednym cieniem, takim średnio nasyconym, a na to położenie trochę brokatu w podobnej tonacji (np. ciemnoniebieski cień + granatowy brokat) i sylwestrowy look jak się patrzy (tyle że nie wypróbowałam :P), ale w takim wypadku usta delikatniej. Pozdrawiam :)

Gość DZIEWCZYNY MI TEZ POMOZCIE!!!
mam taką sukienkę http://img.bazarek.pl/108431/13500/1861273/1310771634cf772e402a2c.jpg lezy na mnie dobrze, rozmiar XS, chuda jestem :( musiałabm taka wybrac zeby ramiona zakryła:-O bo chude mam bardzo. Ale mam problem. Czeszę się na sylwestra sama i maluję bo nie mam pieniedzy. Powiedzcie mi dziewczyny, jesli mam długie równo obcięte włosy, to jak je podniesc zeby nadac im obetosci aby przyklapniete nie były? I jak sie umalowac? Mam bardzo jasna karnację, niebiksie oczy i ciemne wosy. Pomocy? Lat 21 :(

Gość konstancja I
Jak ty narzekasz to co ja mam powiedzieć, mam krzywe nogi zero biustu, krzywe zęby, włosów pięc na krzyż a i tak idę. A makijaż to przede wszystkim podkład dopasowany do karnacji, bronzer ładnie rozprowadzony pędzlem na policzkach i czole, eyeliner, ciemny cień roztarty na dolnej powiece, ładnie podkreślone brwi i mocno wytuszowane rzęsy,

Gość formaldehyd
Wyglądasz naprawdę nieźle, nie rozumiem dlaczego miałabyś mieć kompleksy na tle innych. Zresztą po co w ogóle się do jakichś tam dziewczyn porównujesz, dla swojego narzeczonego i tak jesteś najpiękniejsza. Ważne, jak Ty będziesz się bawić, dlaczego miałabyś być gorsza od innych? Ech, dziewczyno, nie stwarzaj sobie problemów z niczego. Ja również wstydzę się swojego wyglądu, z tym, że miałam wypadek i połowę twarzy mam w szwach.

DZIEWCZYNY MI TEZ POMOZCIE!!! lokówkosuszarka ? lokówka? papiloty ? prostownica z zaokraglonymi brzegami tez da się loczki zrobic a moze wystarczy ze wysuszysz w głowa na dół ?

dziewczyny mi też poóżcie Radziłabym włosy umyć szamponem dodającym objętości potem na mokre włosy nałozyć fluid z sayossa na objętość, wysuszyć włosy od dołu pochylając się i podtapirować troszkę z tyłu :) bardzo duzo jest filmików na youtube o tapirowaniu :)

Gość ja też szukam butów .
zasmucona kobieta nie wiem jaką masz strukturę włosa więc jak tu mam ci doradzić, może jakieś zdjęcie...

Gość 234342342424
dobrze ze ja sylwestra spedzam w domu tylko z moim... bo tez bym sie pod ziemie zapadla gdybym miala gdzies wyjsc w stado odpindrowanych dziewczyn...

a czy lokówko-suszarka cos da? dostałam takie urzadzenie w prezencie, ale nie uzywałam

Tak wygląda jak założyłam żakiet, ale nadal nie jestem do niej przekonana...Może jeśli już się wybiorę założę zwykłe dżinsy? Nie mam niestety żadnej zwiewnej bluzeczki, rzadko chodzę na zakupy bo ich szczerze nienawidzę i mam wrażenie że nic mi nie pasuje. Nie potrafię też łączyć żadnych ciuchów, więc zakupy tylko w ostateczności jak już naprawdę nie mam w czym chodzić :/ http://zapodaj.net/03d22ec05792.jpg.html http://zapodaj.net/8251bda321bf.jpg.html

Hehe "stado odpindrowanych dziewczyn" i prawie każda przed imprezą bedzie myślała, że na niej będzie wyglądać najgorzej ;p także starajmy sie nie przejmować wyglądem przesadnie, bo tak jak ktoś juz wcześniej napisał po godzinie i kieliszku juz nikt nie będzie zwracał uwagi na ubiór i wygląd :)

Gość 234342342424
w tym żakiecie zaje**ście, serio

Z tym żakietem o wieleeeeeeeee lepiej ! Ale przełam ten monotonny strój jakąś biżuterią naszyjnikiem, broszką, bransoletką czymkolwiek :)

No co Ty, to chyba właśnie jest odpowiedni krój żakietu dla kogoś bez zaznaczonej talii...? Mi się podoba.

aaaa no teraz git malina :P idz w żakiecie a do tego jakaś fajna torebeczka

no i nie idz w dzinsach :o

super z zakietem ale bez tez jest fajnie ! :)

Autorko, ożyw trochę strój jasnymi dodatkami, masz ładną sukieneczkę, ale przełam trochę czerń

Dzięki wszystkim! Bardzo fajne porady od Was czytam, a co do moich nóg to zdaję sobie sprawę że nie są idealnie proste - mam lustro w domu... Tylko że mam 24 lata i nie zamierzam ich w tym wieku zacząć zakrywać, bo i tak mam wystarczająco dużo kompleksów... Zaraz wrzucę foto moich włosów.

Gość 234342342424
Jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglądasz rewelacyjnie i możesz iśc bez żadnych kompleksów:*

tak lokówko suszarka własnie przede wszystkim nada objetosc wlosom , poszukaj filmików na youtube , bo nie wiem jak Ci wytłmaczyc co masz zrobic, do tego trzeba chociaz minimum wprawy:P

Podejdź do lustra i powiedz : "zajebiście wyglądam", bo tak jest !! :) i myslę, że nie jeden facet się za TOBĄ obejrzy :)

Gość 234342342424
a ja mam dopiero 20... i kompleksów też mnóstwo. Ale bądźmy nastawione optymistycznie:):*

Hej, ładne nogi to nie są takie jak od linijki, nogi nie mogą być proste jak słupy.

zasmucona kobieta, bardzo rzadko która dziewczyna ma idealne nogi ja tez nie mam idealnych a i tak chodze w spódnicach jak masa innych kobiet więc się tym w ogóle nie przejmuj. Pomyślałabym jeszcze o przewiązaniu sukienki cieniutkim paskiem ale nie jestem pewna bo nie wiem dokładnie jaką strukturę ma sukienka i czy będzie na pewno pasować, ale popróbować zawsze możesz ;)

Gość 234342342424
I to mi się podoba, kiedy na kafeterii nie ma bluzg i najazdów (tzn. jakieś tam były ale malo:)) ja zawsze jak pisalam to musialam szybko prosić o skasowanie tematu bo dostawalam bluzgi za swoje kompleksy i inne podejscie do zycia :) BĄDŹMY ŻYCZLIWI DLA INNYCH!!! :*