Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona kobieta

Nie chce pójść z narzeczonym na Sylwestra bo się siebie wtydzę...

Polecane posty

Nie ma za co :) ja ostatnio wybrałam się na zakupy, przeszłam prawie wszystkie sklepy i w każdym przymierzając coś wygladałam albo jak w worku albo w ogóle nie dało się tego założyć ;/ i kiedy czeka mnie jakaś impreza to szykuję się już 2 miesiące wczesniej;/ i jutro nigdzie się nie wybieram chociaż kilka zaproszeń od kolegów dostałam;/ Ale Ty masz narzeczonego i myślę, że źle zrobisz jeśli z nim nie pójdziesz - będzie mu bardzo przykro... dlatego zrób sobie dzisiaj wieczór dla siebie, gorącą kąpiel, jakieś maseczki, "parówkę" i uwierz mi jutro będziesz się czuła zadbana :)

Gość a nie mozna
no ale oczy mozna sobie ekstra podmalowac, dokupic jakies dodatki czy farbe do wlosow i ozywic kolor. Sa ozdoby za 10-15 zl taka sztuczna bizuteria. Zobacz w necie jak ubieraja sie kobiety do malych czarnych. Jaka torebka, moze byc pozyczona, szal, kolczyki, naszyjnik i mocno podkrecone rzesy + usmiech i nastawienie an zabawe zdziala cuda :)

effffffik Pierwszy raz się dzisiaj uśmiechnęłam, bardzo pozytywna z Ciebie osoba. Dziękuję za wszystkie rady i Tobie również życzę wszystkiego dobrego, a jestem z Warszawy...

I głowa do góry, chyba największy problem to jest w w Twojej głowie, a nie w lustrze. Zrób jak radzą dziewczyny i baw się dobrze :)

Gość gbrr
basia1551 życzę nam pięknych ślicznych implancików w nowym roku ;) :)

Basiu naprawdę dziękuję, chyba potrzeba mi też było trochę motywacji a takie osoby jak Ty dają jej bardzo dużo...Spróbuję się dziś zrelaksować, wezmę długą kąpiel tak jak napisałaś i może jeszcze będą ze mnie ludzie...Najgorszy jest ten wewnętrzny niepokój, że pójdę tam będę miała w miarę o humor a jak zobaczę chodzące modeli to czar wieczoru pryśnie. Wracam za 15 min może uda mi się zdjęcie zrobić...

masz isc na impreze i dobrze sie bawic :) dla twojego chlopaka i tak bedziesz najpiekniejsza, podmaluj sie troche a bladoscia sie nie przejmuj, kiedys dziewczyny by sie zabily by miec tak jka Ty alabastrowa skore (balsam stopniowo brazujacy np. sopot ziaja zalatwi sprawe), dodaj do kiecki fajna bizuterie i bedzie git :)

jak chcesz to zrob fotke i pokaz,powiemy ci czy jest dobrze. co do bladosci,to wiele dziewczyn specjalnie sie wybiela, na wizazu jest temat"jak podkreslic jasna cere" i tam pisza jak nakladc roz itd.na youtube jest pelno makijazy. ogolnie jedyne co potrzeba to czarna sukienka,buty i makijaz, wlosy mozan spiac, rozpuscic, to wszytsko czyni cuda,

Gość 234342342424
chodź pójdziemy razem ;] we dwie będziemy czuły się przyćmione ale razem raźniej :)

Gość a nie mozna
ale wy dziouchy jestescie marudy. Ja jestem gruba ale jak jest imoreza to sie odwalam na calego i ide! Z mezem bylam rok temu na imprezie z jego pracy, samie kierownictwo ( maz tez kierownik) wiec ekskluzywna impreza i balam sie, ze sie osmiesze bo 163 cm a waga wtedy ok. 85 kg. Ubralam sie, dodatki, fryzura i makijaz i bylo ekstra! bo inne laski tez wcale nie byly jakies zjawiskowe, tylko normalne i usmiechniete! Dobre nastawienie to polowa sukcesu :)

Gość Maarta 24
Kochana autorko , leć szybko do drogerii i kup sobie balsam brazujący cafe mocha z lirene kosztuje 9,99. 3 lub 4 razy sie nim posmaruj i zobaczysz jak swietnie bedziesz wyglądać nie tworzy smug. Włosy natapiruj jeśli masz ich malutko ,wyprostuj unieś do góry .Makijaże łatwe znajdziesz w necie.Pomaluj paznokcie, użyj ulubionych perfum i uśmiechaj sie szeroko.Każda kobieta jest piękna tylko musi odpowiednio to z siebie wydobyć:),a i nie przejmuj sie jakimiś lalkami barbie:)

Gość a nie mozna
a co do bladosci, ja nigdy nie chodze na solarium i jestem blada. Nicole kidman tez jest biala i reese winterspoon tez, ale widuje je na czerwonym dywanie :D

Gość 234342342424
w moim przypadku jest tak, że jak bylabym sama, to mogę wyglądać byle jak... Ale jak jestem gdzieś z moim chłopakiem to jakoś tak się wstydzę że jak ktoś mnie z nim zobaczy, to pomyśli że wyglądam jak dziwadło itp. itd.

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsdwww
mam tak samo jak autorka :) Mój narzeczony zgodził się,żeby zostać w tym roku w domu :) Nie zmienia to jednak faktu,że przynajmniej postaram się jako tako wyglądać. Dzisiaj nasmaruję się chusteczkami brązującymi. Poćwiczę makijaż, przykleję rzęsy. Liczę,że coś jednak da się zrobić :) No, ale na szczęście Sylwek u niego w domu :) Będę najpiękniejsza na tym przyjęciu...bo jedyna :D

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsdwww
Martuś a ten balsam nie ma jakiegoś intensywnego zapachu? dobry jest?

Gość kjhygtfyhuj
Maarta 24 ale po takim balsamie to pewnie się śmierdzi samoopalaczem na kilometr albo porobią sie plamy na rekach i nadgarstkach, ja używałam przez jakiś czas i nigdy to nie wyglądało naprawdę dobrze. Najlepiej to jutro pójść na opalanie natryskowe koszt około 100 zł ale jaki efekt boski :D A jutro wszystko jest normlnie czynne tylko nie wiem czy będą wolne terminy bo to przecież sylwester.

Gość 234342342424
gdyby wszystkie dziewczyny miały tak jak my, to pewnie byłyby skromne i pokorne... :) heh i swiat bylby lepszy :)

gbrr hehe dokładnie :) i później ciągłych bananów od ucha do ucha ;)) Zasmucona kobieto powiem tak :) kiedyś kolega zaprosił mnie na złote wesele dziadków, kilka dni przed, byłam strasznie zestresowana, nie miałam co na siebie włożyć... kasy na jakieś sukieneczki też nie, ubrałam po prostu czarne spodnie, szpilki,dokupiłam koronkową dłuzszą bluzkę, włosy wyprostowałam i czułam się beznadziejnie... Gdy weszłam na salę, było tam kilka wypackowanych laleczek, ale to na mnie faceci zwracali uwagę, bo po prostu się dobrze bawiłam, a nie latałam do łazienki co chwila przypudrować się :) i choć nie umiałam dobrze tańczyć kolega bardzo dziękował mi, że wybrałam się z nim :) I nie przejmuj się tak, myślę, że na pewno będziesz lepiej wygladać niż co niektóre dziewczyny tam :) aa i przynajmniej masz wszystkie ząbki, nie to co ja ;)) Także głowa do góry :) zrób zdjęcie, a my na pewno Ci doradzimy jeśli coś byłoby nie tak :)

Gość krakowianka olala
alez mnie wkurzasz dziewczyno !!! Ja nie moge nigdzie pójśc bo jezdze na wózku, mam 24 lata i przegrane zycie, żadnych wspomnień, żadnych imprez absolutnie nic ! A Ty masz okazję się pobawić na sylwestrze to narzekasz na takie bzdury, naprawdę jestem zszokowana że ktoś przez takie głupoty nie pójdzie się pobawić.

dziewczyny moze ja kompletnie oszalalam,ale jak sie wyglada na imprezie ma znaczenie tylko przez pierwsze pol godziny,ewentualnie do pierwszego kieliszka,potem nikt juz nawet nie patrzy. ja bym nie przesadzala z makijazem, jak ktos sie rzadko maluje,potem sie tylko rozmaze przy tancach:P jedynie co to dodatki i wlosy :D

Gość 234342342424
jeździsz na wózku i naskakujesz na inne osoby? Szczerze Ci współczuję, ale gdybyś Ty była na jej miejscu to punktem odniesienia na pewno nie byłyby osoby na wózku...

Gość gbrr
"aa i przynajmniej masz wszystkie ząbki, nie to co ja" Basiu teraz dopiero widze co to znaczy brak zeba :o to jest dla mnie masakra, cały czas musze sie kontrolować żeby nie było widać a o uśmiechaniu się pełną buzią nie ma szans, zresztą wiesz jak jest ;)

Gość Maarta 24
ten balsam pachnie kawa:) doslownie kawa:) i wcale bardzo nie śmierdzi no bez przesady:)ja ten zapach poprostu ubostwiam .A zacieki sie nie robią jesli zrobimy peeling łokci i nadgarstków. Zawsze przed każdą imprezą smaruje sie 2 dni pod rząd po 3 razy dziennie i wygladam świetnie :) nawet latem w upaly bylam na weselu w kremowej sukience i ne mialam na niej zadnych plam:) a odcień jest piekny brązowy nie jak w przypadku innych zólty

mysi kolor- czemu nie pofarbowałaś sobie wczesniej włosów na jakis fajny kolor? pomysl moze pasuje ci rudy? moze kasztanowy braz moze czekolada. blada skóra jest teraz mocna dzieczyny specjalnie pudrują się jasnym pudrem zeby był efekt jaśniutkiej skóry jak u gejszy. prostownice masz to fajnie, nic nie prostuj tylko zrób sobie logi prostownicą, takie łamańce, umiesz? sa filmiki na you tube. kiecke jaką masz czarną? dokup dodatki może jakiś fajny kolor pomarańcz teraz w modzie, dużą bransolete np albo jakies korale. buty masz najlepiej czarne szpilki. no i kup ten balsam z drobinkami złota i maznij sobie dekolt

Gość Maarta 24
Mi Basiu on bardzo ułatwia zycie:)i jest bardzo wydajny:)

Gość krakowianka olala
234342342424 na nikogo nie naskakuje po prostu mnie wkurza jak ktoś przez taką głupote traci okazję do zabawy! Gdybym nie jezdziła na wózku moim punktem odniesienie nie byłby wózek ale tez nigdy nie powstrzymałabym się od wyjścia na sylwester tylko dlatego że źle się czuje w sukience, ludzie ogarnijcie się i popatrzcie z boku jakie to są bzdury!!! Najwazniejsze to się dobrze bawić a nie przejmować jak się wygląda tym bardziej na sylwestrze gdzie każdy i tak się spije po godzinie i na nikogo nie będzie zwracał większej uwagi.

Gość trelemoreleeeeeeeeee
nie rozumiem takich dziewczyn. co z tego ze gruba/chudzielec? ze wlosy takie czy inne? ja tez piekna nie jestem. ale jak gdzies ide to jakas fajna tapeta, fryzurka. ciuchow wystrzalowych nie mam ale zawsze cos sie jakos skompletuje, do tego bizuteria. i jak nie ja :D nie wiem jak mozna siedziec i narzekac. z najgorszym brzydalem da sie cos zrobic za pomoca kosmetykow i ciuchow :)

Gość zasmucona kobieta a skad jeste
s? jesli dolnyslask moge Cie zrobic na bóstwo :D