Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakooopower

Jest tu kto z Zakopanego?

Polecane posty

Gość Zakooopower

Jak w temacie

chcesz spędzić sylwka w zakopcu ? jeśli tak to nie polecam bo byłem tam 3 lata temu i na Krupówce dostałem w łeb butelką od jakiegoś ruska więc unikam...

Pierwsza opcja jest lepsza. Z bratem sie spotkaj to przynajmniej w fajnym gronie przywitasz kolejny rok ;) Spac raczej Ci sasiedzi nie dadza bo pewnie gdzies impreza bedzie, a jutro nie obowiazuje cisza nocna :o Ja sobie kupilam zubroweczke, ktora bede pila z sokiem jablkowym. Oczywiscie nie za duzo bo potem bedzie niemilosierny kac :o

Niestety sama w domu :( Juz teraz za pozno na zorganizowanie czegos :o Znajomi wybieraja sie do Zakopca, inni ida na sale. Wiec pozostaje mi samotny sylwek w domu. Coz, pije bardzo rzadko, ale jutro spije sie na smutno. Zeby jak najmniej myslec. A Ty koniecznie idz do brata. Po co siedziec w domu, jak jest duzo lepsza alternatywa ;)

Pij umiarkowanie, nie szalej z alkoholem to wytrzymasz :P Najwazniejsze zebys sie dobrze bawil. W koncu sylwek jest tylko raz w roku ;)

Pij umiarkowanie, nie szalej z alkoholem to wytrzymasz :P Najwazniejsze zebys sie dobrze bawil. W koncu sylwek jest tylko raz w roku ;)

Rozmawialam ze znajomymi w zeszlym tyg jak sie ostetcznie okazalo, ze spedzam sylwka sama. Niestety nie ma juz wolnych kwater. Udalo im sie znalezc tanio noclegi w fajnym miejscu, ale juz tam ani w poblizu nie ma wolnych miejsc :( Oni wszystko zalatwiali w pazdzierniku, wiec troche za pozno sie zabralam za to. Oni wyjechali wczoraj rano i zostaja do 2.01. Ogolnie zaluje, ze liczylam na spedzenie sylwestra z bylym bo teraz pozostalo mi siedzenie samotne w domu :(

Gość borys26
witam,ja jade jutro do Zakopca,jak jakas panna jest chetna to zapraszam;)niech sie odezwie

Szkoda :( Ale mam to troche na wlasne zyczenie, ludzilam sie, ze z bylym spedze tego sylwka i do ostatniej chwili czekalam, zamiast zaczac dzialac i np. wyjechac ze znajomymi. Teraz juz nic na to nie poradze. Pozostaje mi picie drinkow i ogladanie TV. Moze za rok bedzie lepiej :)

Dziekuje telefonie. Tobie rowniez wszystkiego dobrego w nadchodzacym roku ;) Zycze Ci duzo lepszego roku od tego poprzedniego :)

Gość borys26
@telefon nocleg jest w moim duzym łożku;)

Gość borys26
@telefon nocleg jest w moim duzym łożku;)