Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejpamjar

kocham kochankę

Polecane posty

Gość dżejpamjar

witam . Mam kochankę którą kocham , nie odejdę od żony . nie wiem co mam zrobić kochanka jest o połowe mlodsza ode mnie . chce być szczęsliwy z nią . ale mam dzieci i firme trudno bedzie zacząć od nowa

Gość to rzuc kochanke
i przestan pierdolic o milosci.Stary cap o polowe starszy od niuni .

Gość parihan
no to pięknie ;)

Gość ciekawie mowisz
czemu wdepnales w romans? Czy masz w stosunku do zony zarzuty? Jesli jest zla zona, powinna Ci pomoc w twoim nowym szczesciu .

Gość dżejpamjar
ale ja mam 31 lat i naprawdę j bardzo kocham jest taka naturalna piękna mdra dla niech chce się zyć czuje sie przy niej potrzebny

Gość Czarnulkaa___
W głowie sie poprzewracało...

Gość Czarnulkaa___
To ile ona ma lat? 16 ?

Gość dżejpamjar
moźe i poprzewracao ale z miości proszę was pomóźcie mi :( przerwalem to na jakis czas ale tęskniem za nia myslalem caly czas poprosila mnie o przyjacielska rozmowe i wszystko wrócilo nie moglem byc znow z dala od niej . jest i zostanie zawse częścią mnie

Gość dżejpamjar
znam ją kilka lat zawsze pogodna piękna miła dziewczyna często rozmawialiśmy tak o no i zakochalem sie w niej postanowilem powiedziec jej o moich uczuciach to glupie wiem ale pragnąem aby była blisko mnie :(

Gość inkaslaba
jestes z nia zwiazany emocjonalnie

Gość dżejpamjar
właśnie zamiat myśleć o wasnej żonie myśle o niej jest taka cudowna

Gość inkaslaba
chcesz powiedziec jej, ze ja kochasz? byla twoja kochanka czy nie?

Gość dżejpamjar
prawie 16 ale jak na swój wiek to jest dojrzalsza od niejednej 30 latki

Gość dżejpamjar
ona wie że ja ją kocham mieliśmy półroczną przerwę ale od miesica znów się spotykamy na początku naszego romansu ( czerwiec 2010) wyznalem jej milosc pisala ze mna spotykala sie ale nie chciala nic wiecej . po miesiącu postanowilismy to zakonczyc powiedzialem jej cal prawdę jak sie zakochalaem i wgl ona mi napisala ze miala we mnie od malego przyjaciela i ze tez sie z czasem zakochala, potem nie miewalem przez prace prawie wgl dla niej czasu ona sie wkurzala ktoregos dnia pod wplywem alkoholu napisalem jej ze to nie ma sensu . byla bardzo smutna :( zawsze na nia patrzylem pisalem jako przyjaciel byl czas ze nie odzywalismy sie pół roku ale ona sprawila ze się z nią spotkaem w celu wyjaśnienia tamtej sprawy i mnie wzielo jak bylem blisko niej czulem jak mnie przytula mialem ochote sie przytulic za pierwszymrazem mnie odepchala ale potem zaczela plakac i sie przytulila powiedziala ze dalej mnie kocha . oczy mi sie zaczely blyszczec znowu jest moja musze sie z nia spotkac bo przed swiętami nie miałem jak jak sie z ni nie spotkam szyblo to będe chory:)

Gość dżejpamjar
ona wie że ja ją kocham mieliśmy półroczną przerwę ale od miesica znów się spotykamy na początku naszego romansu ( czerwiec 2010) wyznalem jej milosc pisala ze mna spotykala sie ale nie chciala nic wiecej . po miesiącu postanowilismy to zakonczyc powiedzialem jej cal prawdę jak sie zakochalaem i wgl ona mi napisala ze miala we mnie od malego przyjaciela i ze tez sie z czasem zakochala, potem nie miewalem przez prace prawie wgl dla niej czasu ona sie wkurzala ktoregos dnia pod wplywem alkoholu napisalem jej ze to nie ma sensu . byla bardzo smutna :( zawsze na nia patrzylem pisalem jako przyjaciel byl czas ze nie odzywalismy sie pół roku ale ona sprawila ze się z nią spotkaem w celu wyjaśnienia tamtej sprawy i mnie wzielo jak bylem blisko niej czulem jak mnie przytula mialem ochote sie przytulic za pierwszymrazem mnie odepchala ale potem zaczela plakac i sie przytulila powiedziala ze dalej mnie kocha . oczy mi sie zaczely blyszczec znowu jest moja musze sie z nia spotkac bo przed swiętami nie miałem jak jak sie z ni nie spotkam szyblo to będe chory:)

Gość dżejpamjar
ona wie że ja ją kocham mieliśmy półroczną przerwę ale od miesica znów się spotykamy na początku naszego romansu ( czerwiec 2010) wyznalem jej milosc pisala ze mna spotykala sie ale nie chciala nic wiecej . po miesiącu postanowilismy to zakonczyc powiedzialem jej cal prawdę jak sie zakochalaem i wgl ona mi napisala ze miala we mnie od malego przyjaciela i ze tez sie z czasem zakochala, potem nie miewalem przez prace prawie wgl dla niej czasu ona sie wkurzala ktoregos dnia pod wplywem alkoholu napisalem jej ze to nie ma sensu . byla bardzo ssmutna :( zawsze na nia patrzylem pisalem jako przyjaciel byl czas ze nie odzywalismy sie pół roku ale ona sprawila ze się z nią spotkaem w celu wyjaśnienia tamtej sprawy i mnie wzielo jak bylem blisko niej czulem jak mnie przytula mialem ochote sie przytulic za pierwszymrazem mnie odepchala ale potem zaczela plakac i sie przytulila powiedziala ze dalej mnie kocha . oczy mi sie zaczely blyszczec znowu jest moja musze sie z nia spotkac bo przed swiętam

Gość ja tez kocham
a ja tez jestem mezatka i zakochalam sie w pewnym gosciu i co mam zrobic? ale dla mnie nie ma wyjscia :(

Gość dżejpamjar
proszę pomocy co mam zrobić aby nie skrzywdzić ich dwóch ...bardzo chcialbym byc z mojąkochanką ale ona jest za moda a ja bym musial stracić caly dorobek firme , konie , dom ( jest mojej teściowej) samochody trudno mi sie będzie pozbierać od nowa nawet jakby skonczyla 18 lat i by zdecydowala sie ze mn wyjechać to i tak bym musial jej zapewnić dalszą edukacje . jej rodzice by nie torelowali naszego związku bo jestem przyjacielem tej rodziny

Gość dżejpamjar
dlaczego nie masz wyjścia?

Gość ja tez kocham
musisz ja zapomniec i juz i najlepiej sie z nia juz nie spotykaj!!! w koncu zapomnisz.

Gość ja tez kocham
a nie mam wyjscia, bo jestem juz w malzenstwie" ustawiona", mam dziecko i wszystko jest poukladane a... w pracy mam moja milosc i widze go codziennie i niemalze wariuje :( jak GO widze. no i co ja mam robic????

Gość dżejpamjar
o niej nie da się zapomnieć mieszkamy w tej samej miejscowości wogóle nie chce zapomnieć jest dla mnie poprostu ważna

Gość ipuo
to ciągnij to dalej

Gość dżejpamjar
życie masz tylko jesdno zastanów się czy chcesz je przeźyć w szczęściu czy wedłog pewnego schematu który nic Ci nie da a jak da to tylko nieszczęśliwe źycie zapewne jesteś młodąkobietą biersz z życia wszystko co najlepsze bo masz je tylko jedno

Gość dżejpamjar
chciałbym bardzo dalej to cignąć ale boję się że pewnego dnia strace j i wszystko co mam

Gość ipuo
poczekaj ona sobie kogos znajdzie, a tobie przejdzie

Gość zazdrosc juz mnie zezarla
moze powinnam brac z zycia co najlepsze ale boje sie ze wkrotce obudze sie z reka w nocniku :( czyli ze czar z czasem prysnie

Gość dżejpamjar
jest ktoś jeszcze tu chętny do pisania ??? owszem kręci sie w okolo niej bdzardzo duzo facetow ale ona kocha mnie i kropka przez ten czas nikogo nie miala . jestem pewny jej uczuć

Gość ipuo
ale masz dzieci, nie rozwalaj rodziny

Gość dżejpamjar
to moze wartoo spróbować poprzez romans potem zobaczysz co dalej . jak nie spróbujesz to będziesz miała wyrzuty że nie spróbowaaś uwierz mi