Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejpamjar

kocham kochankę

Polecane posty

Jak odróżnić? Pisałam że mi się nie udało i odrzuciłam miłośc swojego życia. Marne to będzie co napiszę ale tylko CZAS da odpowiedz. Ja zrozumiałam to wczoraj

Gość ja tez kocham
zagubiona, u mnie jest jakos inaczej, ja uciekam od niego bo czuje sie jak pijana i wole jak nie ma go w pracy bo wtedy dochodze do siebie :( i jestem jakas swobodna.

Gość zagubiona1982
no widzisz a u mnie na odwrot....ciagle o nim mysle...zawsze mi powtarza ze jakby mnie spotkal wczesniej to teraz bylabym jego zona a nie kogo innego....ja rowniez po nim widze ze jest rozsypany...ale oboje nie wiemy co robic....mamy wspolnych znajomych mieszkamy w malym miescie....ehh do dupy z tym...

....jakbym chodziła po wacie a nie po ziemi...jakby miliony motyli wyleciało w moim kierunku..jakby wszyscy inni przestali istnieć..słyszę jego cichy szept z daleka mimo tysiąca ludzi w pobliżu...

Gość zagubiona1982
ale tak czy siak zycze Wam wszystkim odnalezienia swojej prawdziwej milosci i wiele szczescia w nadchodzacym Nowym 2012 Roku!!!

Gość dżejpamjar
żona jest chorobliwie o mnie zazdrosna a mój kolega który przypadkiem dowiedzial sie o moim romansie zaczal strasznie moje kochance dokuczac gada ze jest nie mdra i wgl dziwne akce i robi wszystkoaby mnie z ni skocić

Gość ja tez kocham
lwica , wlasnie tak, jak Go widze to jestesmy tylko my, nie wiem co robie, trace wladze nad swoim umyslem :( i boje sie sama siebie, na co bedzie mnie jeszcze stac ?

Gość dżejpamjar
ja też życzę szczęśliwego NR ! n) ostatnio powiedzialem swojej kochance ze jakbym byl wolny i mlodszy to by nie mogla sie ode mnie uwolnić :))

Gość ja tez kocham
ten kolega to Ci na pewno zazdrosci :(

Kochani umówmy się za 2mies na topik i zobaczymy jak potoczyły się Wasze historie. 1 marzec 2012. DO SIEGO ROKU KOCHANI

Gość dżejpamjar
nie wiem czy zazdrosci wiem ze mówi o niej zle mi sie to nie podoba ale poprosilem go zeby na temat mojego romansu nic do mnie nie gadal ale i tak nie raz cospowie a ja ją kocham i będę kochał :) moje małe Słoneczko o wielkim sercu !:)

Gość ja tez kocham
szczesliwego Nowego Roku!

Gość kobiton233
rozwiedź się nie warto się męczyć,twoja zona to leniwa kwoka z wymaganiami, jesteś dla niej maszynką do roboty i niczym więcej

Gość dżejpamjar
ok ale jak poznamy ze to nasz temat?

Gość ja tez kocham
mowi o niej zle, bo chce wam wszystko popsuc, w koncu to Twoja sprawa co robisz, jestes dorosly!

Gość dżejpamjar
kobiton dobrze mówisz ona ma dzięki mnie wszystko a ja nie mam mojej malej dziewczynki :(

Gość nowaja...
jak wam łatwo przychodzi radzenie żona nudna, kochanka nowa, świeża, mloda, życie z nią będzie bajką, sam się przekonaj i obyś nie żałował

Gość dżejpamjar
jestem dorosy a przy niej cieszę się jak dziecko :) a kolo zony przejde nie zwracajc na ni uwagi... moze ja nie zasluguje na moją kochankę?

Gość dżejpamjar
tylko obyś trafiła na mój temat

małżenstwo nie jest nudne jeżeli obie strony o to dbaja. Jeżeli jedna strona ma to gleboko w d... za przeproszeniem i życie staje się z nią nie do wytrzymania to już jest inna historia niż NUDA

małżenstwo nie jest nudne jeżeli obie strony o to dbaja. Jeżeli jedna strona ma to gleboko w d... za przeproszeniem i życie staje się z nią nie do wytrzymania to już jest inna historia niż NUDA

Gość kobiton233
Miłośc to są takie momenty, ulotne chwile które zapadają w pamięć głeboko. Gesty, spojrzenia, każde odwzajemnione uczucie, każde słowo. Przy kobiecie której nie kochasz nie doświadczysz tego, będziesz jak niewolnik w kopalni, ciągle marzył żeby wyjśc na górę, zaczerpnąć powietrza.

Gość dżejpamjar
masz racje lwica ona tylko dba o swoje ciuchy i paznokcie dziećmi tez sie nie zajmuje

Gość ja tez kocham
wiesz, to moze tez byc to, ze zone masz na codzien i rutyna jest nudna a ta mloda jest dla Ciebie jakas nieosiagalna i dlatego tak Cie ciagnie do niej

Gość dżejpamjar
kobiton a Ty byeś w takiej sytuacji?? i zauważ że mioja koćhanka ma zaledwie 16 lat

Gość dżejpamjar
moje Soneczko dało mi wiecej jednym spojrzeniem niż żona w ożku

Gość nowaja...
no ewidentna wina żony- zaniedbana, zaganiana, zapracowana, obarczona sprzątaniem, praniem twoich brudnych gaci, gotowaniem i wychowywaniem twoich dzieci nie jest już atrakcyjna spocona zmęczona bez makijażu nie zasługuje na spojrzenie hrabiego idź do małolaty skoro tak się dogadujecie (swoją drogą bardzo rozgarnięta w tych sprawach być musi) to będzie najlepsza dla ciebie kara romeo