Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejpamjar

kocham kochankę

Polecane posty

Gość dżejpamjar
kocham swoje dzieci zawsze przeciesz będę dla nich ojcem ale dlaczego mam byc nie szczesliwy do konca zycia skoro moge byc szczesliwy z kobiet którą kocham a żona znajdzie sobie kogos kto da jej cale szczesie bo ja nie potrafie jej tego okazac:(

Gość ipuo
jest jakaś racja w tym co piszesz, ale ile bedzie bolu , krzyku, placzu,

Gość dżejpamjar
a co z moją kochanką??

Gość ipuo
znajdzie sobie kogoś,

Gość dżejpamjar
ona mi jasno powiedziała że bedzie ze maną do póki moze mnie kochać ze wzgledu na to odejde od zony czy nie zawsze chce byc ze mna

Nie wiem co w niej takiego wspaniałego jeśli w wieku 16 lat poszła z żonatym facetem do łóżka. Że w ogóle z jakimkolwiek to już przegięcie, a że z żonatym to już o niej świadczy niezbyt dobrze. I albo sobie robisz jaja tym postem, albo chcesz zmarnować dziewczynie życie. No albo sobie, bo ktoś kto ma 16 lat w tych czasach przy jednym już się raczej nie zatrzyma... zwłaszcza zaczynając w ten sposób, już z brudną kartą.

Gość ipuo
skoro jej wierzysz

Gość a ja powiem tak...
kochanka zajdzie w ciążę i urodzi dziecko. żona i teściowa się dowiedzą ale będa udawaly że nie wiedzą bylebyś tylko nie chciał rozwodu.po cichu pozwolą ci spotykać się z kochanką ale po warunkiem że z nią nie zamieszkasz. no i w święta masz siadać do stołu ze ślubną i dziećmi z prawego łoża. pasuje ci to ?

Gość dżejpamjar
Nie SPAŁEM Z NIĄ TO PORZĄDNA DZIEWCZYNA I MĄDRA ! A CZY JEST COŚ ZEGO W TYM ŻE KOCHAMY SIEBIE NA WZAJEM tak wierze udowadnia mi to kaźdym swoim gestem spojrzeniem sowem

Gość ipuo
jak z nią nie spałeś, to nie jest twoją kochanką :)

Gość a ja powiem tak...
i last but not least - będziesz musiał zapieprzać dwa razy tyle żeby rodzinka miała tyle kasy co zwykle a kochance z dzieckiem też trzeba coś zapewnić . oczywiscie nie taki standard co zonie ale jednak coś trzeba. a jak kochanka będzie w końcu wspominać że w sumie zona ma prawie wszystko a ona nic to od razu trzeba ucinać tekstem bo ty mnie już nie kochasz tylko chcesz moich pieniędzy :)

Gość dżejpamjar
moja żona jest strasznie wredna i leniwa teściowa wszystko za nią robi a ona tylko fryzjer kosmetyczka i caly dzien wyleguje sie na kanapie a potem tylko kase ode mnie ciga

Gość ipuo
skąd wiesz, czy kochanka nie będzie taka sama?

Z tego nie wyjdzie nic dobrego... Owszem młodzieńcza miłość wydaje się bardzo silna, bardzo piękna... ale znika... Jakby to był inny wiek, 30 lat i np 45 to inaczej. Ale 16latka może wydawać się dojrzała jak na swój wiek, ale nigdy w pełni taka na pewno nie jest i tak naprawdę nie wiesz czego się spodziewać.. A co jest z żoną nie tak?

Gość a ja powiem tak...
czyli mój scenariusz się sprawdzi. możesz spokojnie bzykac kochankę żona będzie udawała że nic nie wie byleby kasa była.

Gość dżejpamjar
zarabiam tyle zebym mogl normalnie itrzymac dzieci kochanke moja kochanka nie lecina pieniądze nie musze z nią spać aby ją kochać

Gość ipuo
nie śpisz z nią ale jesteś związany emocjonalnie, moja babcia mówi, że to gorsze niż wojna :)

Gość dżejpamjar
żony nie mam najgorszej , ale jest nie mądra i leniwa po pracy zapierniczam napodwórku ona tego nie docenia jescze ma wąty wiele razy musiaem spać w małej stajni u moich koni bo często się kłócimy

Gość ipuo
tak , ma już troche lat :)

Gość ipuo
niedawno pisała tu dziewczyna o czymś takiem, takiej sytuacji :) brawo :)

Gość dżejpamjar
babcia ;) moja kochanka jest bardzo ambitna realizuje swoje poprzeczki a jak pięknie śpiewa :) mamy wsplną pasję to konie jeździ nieraz konno nie brzydzi się zwierzt mogła by przy koniach wszystko robić a moja żona nawet mioty nie dotknie

Gość dżejpamjar
przybliżysz mi w skrócie jej historię?? chociaz raczej byn wolał znać opinie w stosunku do mojej histori

Gość opopopopopop
Jeżeli kochasz swoje dzieci to pomyśl, czy chciałbyś aby które z Twoich dzieci związało się z kimś taki jak Ty o połowę starszy co byś powiedział swojemu dziecku, i czy byłbyś szczęśliwy, że dla takiego kogoś wychowywałeś swoje dzieci. Miłość, miłością-fascynacje, fascynacją ale krzywda jaką wyrządzisz swoje rodzinie to jedno, tej dziewczynie która powinna czerpać młodość i mieć możliwość z niej korzystać to drugiej. Dej jej spokój, Ty już zaznałeś swojej młodości o nam ma też do tego prawo a nie byc wykorzystywana przez starszego pana.....

Gość dżejpamjar
KSIĘŻYCOWA .. co byś zrobia na miejscu mojej żony a co na miejscu mojej kochanki

Gość ipuo
ostatni wpis był na poprzedniej stronie , czyli spis tematów następne i autorka farewell

Gość dżejpamjar
ale ja nic nie robie na się ja nic nie chce na siłę to jest jej decyzja nie ukrywam ze jakby jej zabraklo to czulbym sie zle popkochalem ją bardzo i tego nie zmienie

Gość dżejpamjar
rzeczywiście podobna historia :( a co myslicie o mojej kochance i farewel a co o takich gosciach którzy je kochają ( nie wiem jak tamten)

Przede wszystkim nie byłabym jak Twoja żona, bo sama kocham konie i nie jestem typem kobiety, która tylko chce leżeć i pachnieć. Typem kochanki Twojej też nie jestem, bo nie związałabym się z żonatym mężczyzną. Alee postaram się postawić mimo wszystko w tej sytuacji. Na miejscu żony: Jakbym się o tym dowiedziała wysłałabym Cię tam gdzie pieprz rośnie bo zdrady nie toleruje. Ale nie uprzykrzałabym Ci specjalnie życia bo bym stwierdziła, że na to nie zasługujesz, że szkoda mojej uwagi i zajęłabym się odbudową swojego życia. Na miejscu kochanki: Gdybym była zakochana, owszem nagle by mi się wydawało, że to wielka miłość, że wszystko może przetrwać itd itp (dziewczyny w tym wieku tak mysla, tak ja jeszcze tez, ale wtedy to jest bardziej naiwne) ale mysle, ze 16latce imponowalby Twoj wiek, to ze ktos starszy i dojrzalszy sie mną zainteresował, ze to cos juz powazniejszego niz chodzenie za raczke do kawiarni, ze to cos co pachnie wspolnym domem za pare lat i takie tam... bardziej mysle, ze to by nakrecalo a nie prawdziwa szczera milosc.. nawet jesli ona tak mysli jest to zludzenie... ktore moze zniknac jak pojawi sie ktos inny, młodszy, albo jak w powaznych sprawach jednak zaczna wychodzic roznice wieku, bo na pewno tak bedzie.. Mój mężczyzna nie ma też białej karty i to myslac rozsadnie (kiedys myslalam jak powyzej) moze przeszkadzac bo moge miec kogos z czysta karta przeciez, ale mi na nim zalezy i sie staram. Ale wiem, ze jakby był zonaty to na pewno nic by nie bylo z mojej strony

Gość dżejpamjar
proszę pomóźcie mi nie zostawiacie mnie jestem tylkofacetem który nie wie co ma robić