Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

mieliście rację - Kaliban to zły człowiek, dzisiaj się z nim rozstałam...

Polecane posty

Gość hahahaha ja nie moge
hahahaha :D i żałujesz teraz pewnie że robiłaś mu lodzika - z czym tak bardzo obnosiłaś się na forume ? :D

Gość ona nie dorosla do zwiazku
ciekawe czy darker teraz bedzie chcial taka co przez 2 lata ruchala sie z babiarzem i opisywala na forum jaki cool zwiazek ma i jaki seks uprawia :classic_cool:

Gość przebadac powinna sie
ona nie ma schizofreni ? te tematy i opisy to jakies psychiczne sa

"i żałujesz teraz pewnie że robiłaś mu lodzika" nie żałuję. mam teraz wyuczony fach w ręku... to znaczy w ustach :D "Bez mieszkania i pieniędzy" a nie wiem nawet, mieszkanie chyba ma, ale nie pytam o takie rzeczy. po prostu intelektualnie nie w moim typie.

Gość nie prawda dziecino
zaba to prawda ze od 1 stycznia odchodzisz z kafe? przecie dzis 1 stycznia a ona jest :classic_cool:

Gość to poc ona wypisuje
na km zalatuje prowokacjami ze wszystkiego ma beke , wpisy szyderskie. To pewnie jakas nastka z kompleksami i w necie lechce swoje ego

z Kalibana to taki babiarz jak ze mnie robaczek świętojański. za bardzo wierzycie w jego internetową autokreację :P orendż nie popuść z emocji. coś nie pasuje to spierdalaj. 🖐️

Gość tobie tez nie przypasuje jak
odkryje twoja prawdziwa tozsamosc

"ciekawe czy darker teraz bedzie chciał taką co przez 2 lata ruchala sie z babiarzem i opisywala na forum jaki cool zwiazek ma i jaki seks uprawia " Raczej nie złoży mi oferty - nie jestem w jej typie, patrz wyżej czemu. Swoją drogą kłamałbym gdybym napisał, że mi jej szkoda. Nie szkoda mi żadnej którą jej własny facet wymłócił a potem potraktował jak śmiecia. Ot, taka mała próbka tego jak tacy jak ja się czują niemal cały czas. Piszę "mała" bo szybko znajdzie sobie innego fagasa i ten sam schemat rozpaczy przy wódce powtórzy się za jakiś czas.

"z Kalibana to taki babiarz jak ze mnie robaczek świętojański. za bardzo wierzycie w jego internetową autokreację" Po prostu zaczął się pilnować kiedy był z tobą. Darmowy seks plus własna kucharka? Kto by się nie skusił. Ps. Nawet teraz go broni. Jednak to prawda co mówią eksperci - dobrze zerżnięta kobieta wróci po więcej.

"po prostu intelektualnie nie w moim typie." Znaczy się - oczytany.

Hah :D Oczytany... Mało który facet jest teraz oczytany :classic_cool:

ale mnie nikt nie potraktował jak śmiecia, więc nie musicie mnie żałować :) "Znaczy się - oczytany." wręcz odwrotnie :P

"Po prostu zaczął się pilnować kiedy był z tobą. Darmowy seks plus własna kucharka? Kto by się nie skusił." nie taki znowu darmowy, dużo we mnie zainwestował :P

Przystojny, a no i tu masz rację ;) W końcu "Pani Domu" sama się nie sprzeda w kiosku.

Gość obiektywna opiniaaa
żadna normalna kobieta nie miałaby nawet ochoty pisać przez net z kimś kto każdą nie-dziewicę uważa za szmatę(teraz pewnie i żelek jest dla niego szmatą) i wogóle praktycznie każda to dla niego kurwa(zawsze znajdzie jakiś urojony ''powód''), w swoich zacofanych i średniowiecznych poglądach na temat związków i seksu dorównuje offermie albo wyjatkowa desperacja albo niezła naiwność i tępota, ale podejrzewam to pierwsze skoro kiedys nawet do offermy ''zarywała''

"ale mnie nikt nie potraktował jak śmiecia, więc nie musicie mnie żałować" Zaraz się okaże, że to był tylko zły sen w czasie PMS :D "wręcz odwrotnie " Jeśli mierzyć wartość mężczyzny liczbą przeczytanych książek to Casanova byłby przy mnie miernym playboyem z wiejskiej dyskoteki. Co zabawne z zawodu był właśnie bibliotekarzem :D

Gość jakies pierdoly mowisz
kto uwaza nie - dziewice za szmate ? kalibanowi bylo obojetne czy laska miala 3 czy 10 czy byla dziecica

"nie taki znowu darmowy, dużo we mnie zainwestował" Pigułki kosztują więc na pewno się dorzucał. "żadna normalna kobieta nie miałaby nawet ochoty pisać przez net z kimś kto każdą nie-dziewicę uważa za szmatę" Dlatego Luzer jest sam i prędzej piekło zamarznie nim to się zmieni.

oferna to jest starty mial w dupie mogl sobie na nia pobluzgac to sobie bluzgal

"kalibanowi bylo obojetne czy laska miala 3 czy 10 czy byla dziecica" Nie było. Ogólnie zgadzałem się z jego poglądami na ten temat.

Offerma. To jest dziwny. Przychodzi na kafe, bluzga na wszystkich, sprawia wrażenie wiecznie wkurzonego człowieka,który na wieki obraził się na kobiety. A szkoda. Bo jeszcze kawał życia przed nim.

Gość powiedz dziecko lepiej
co robi tera kaliban ? ryczy czy upija sie w drugim pokoju ?

bluzga bo taki ma charakter :classic_cool: wyzwac i ulzyc sobie :classic_cool:

"A szkoda. Bo jeszcze kawał życia przed nim." Młodej, fajnej laski mieć nie będzie. Co mu zostało to opcja Altera - kobieta prawie w wieku jego własnej matki z niemal dorosłym synem. Alimenciki się skończą to ma kto studia opłacić dzieciakowi :D

Ta, tyle że ja nie zauważyłam ani razu, by tym sobie ulżył. :classic_cool: Naprawdę nie rozumiem, jak można mieć taki charakter i być wiecznie wkurwionym, bo inaczej tego określić się nie da :D

Gość nie znasz sie mala
mozna jak widac :classic_cool:

Darker... :D Ależ o co ci chodzi... On ma, zdaje mi się, 38 lat, nie? Nawet starsi ludzi od niego znajdują sobie połówki albo chociaż mają szczęśliwe życie. A on wiecznie zły jest :classic_cool: Bad, very bad