Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

mieliście rację - Kaliban to zły człowiek, dzisiaj się z nim rozstałam...

Polecane posty

"Naprawdę nie rozumiem, jak można mieć taki charakter i być wiecznie wk**wionym" Jak chcesz Ofermę zwabić na forum to załóż temat, że popierasz Tuska i PO. Nie zdążysz go wysłać a już będzie tam jego post :D

Gość nie znasz sie mala
alter bral co nawinelo sie to tera ma

Darker, ja z PISiorami nie gadam :P No chyba że w skrajnych przypadkach. Zresztą po co miałabym do niego pisać, wiedząc jakiej odpowiedzi mogę oczekiwać? :P Poza tym nie jest w moim typie :classic_cool: Nie jest oczytany.

Gość kamyx
"Jak chcesz Ofermę zwabić na forum to załóż temat, że popierasz Tuska i PO. Nie zdążysz go wysłać a już będzie tam jego post " albo i jego podszyw. będzie szybszy.

Gość bredzisz ty wyzej
podszyw nie zna sie na polityce :classic_cool:

Gość bredzisz ty wyzej
podszywy sa spoko :classic_cool:

Gość kamyx
o piwie w parku i co on tam nie robi.

Gość sluchajcie no ale co
co kalibus kochany zrobil ?

"Ależ o co ci chodzi... On ma, zdaje mi się, 38 lat, nie? Nawet starsi ludzi od niego znajdują sobie połówki" Tylko jakieś doświadczenie w tym "połówkowaniu" mają. Czy ty może kolejna z tych co ma w swoim otoczeniu niemal wyłącznie 40-letnich prawiczków co nagle odnaleźli swoje połówki? :D "albo chociaż mają szczęśliwe życie" On jest szczęśliwy. Jakoś odrzucenie i poczucie, ze jest się gównem dla innej osoby uszczęśliwiające nie jest.

Gość glupi darker
:o znowu te soje glupie "madrosci" wypisujesz :o kiedy ty zmadrzejesz?

Gość Darker, ja z PISiorami nie
gadam offerma nie jest PISiorem , chciałam zauważyć 'oczytany ' człowiek powinien to wiedzieć , choćby z jego deklaracji chyba że jest oczytany w kolorowych czasopismach :P

Gość sluchajcie no ale co
wracajcie do tematy !!! co zrobil kalibus ?

"Czy ty może kolejna z tych co ma w swoim otoczeniu niemal wyłącznie 40-letnich prawiczków co nagle odnaleźli swoje połówki? " Hmm, skąd wiedziałeś :D Nie no, jemu nie jest potrzebna kobieta... Jemu jest potrzebny tyran :classic_cool: A zresztą niech sobie żyje jak chce. Po prostu zaciekawił mnie jego wieczny, wkurzony temperament. ;) Bo nawet jak jakaś laska chce być dla niego miła, tutaj na forume, to on wyjeżdża na nią z gębą i czymś lewickim.... :P "On jest szczęśliwy." Może...

Gość bredzisz ty wyzej
niektorzy nie potrafia byc mili bo tak wrednie zachowuja sie od zawsze i nie umieja inaczej

"Co zabawne z zawodu był właśnie bibliotekarzem " szewc bez butów chodzi. "Pigułki kosztują więc na pewno się dorzucał." kiepsko kombinujesz :)

Gość kobiety czy ty nie lapiej
popiera pis i jarka ale pisiorem nie jest taka jest jego wersja a ze on wie wszystko najlpeije to nie sprzeciwjaj sie jego zdaniu

No skoro nie potrafi inaczej... Ale to nic dziwnego, że nie ma laski, ale ciiii :P

Gość bredzisz ty wyzej
do kamyx to bylo a nie ciebie lala

Sprzeciwię się. Nie boję się go :classic_cool: Ale szanuję z całego serca i mam nadzieję, że nie zrobi mi krzywdy psychicznej :D

"Po prostu zaciekawił mnie jego wieczny, wkurzony temperament. Bo nawet jak jakaś laska chce być dla niego miła, tutaj na forume, to on wyjeżdża na nią z gębą i czymś lewickim...." To tylko dedukcja lvl nightmare. On wie, że to bycie miłym na forum nie ma nic z byciem miłym wspólnego. "On jest szczęśliwy." Ja też jestem mimo, że dla dziewczyn nie istnieję. Chyba, że jako wyświadczacz wszelakich przysług do usranej śmierci :D

Przecież wiem :classic_cool: A tak w ogóle nie wymagaj ode mnie myślenia po SYlwku... ;)

"kiedy ty zmadrzejesz?" Kiedy zabiję twoich rodziców i rodzeństwo.

"To tylko dedukcja lvl nightmare. On wie, że to bycie miłym na forum nie ma nic z byciem miłym wspólnego." No tak, ale mógłby czasem się uspokoić. "Ja też jestem mimo, że dla dziewczyn nie istnieję. Chyba, że jako wyświadczacz wszelakich przysług do usranej śmierci " A ja to niby kto? :P Nie istnieję, ale piszemy. OOO, wyświadczacz? A w jakim zakresie usług się specjalizujesz?

Gość uuu Darker
ostro jedziesz

Gość glupi darker
ty jelopie chory. jestes pierdolniety bardziej niz ustawa przewiduje. za kogo gnojku sie uwazasz?