Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynayna

Czy wygodnie jest miec penisa?

Polecane posty

Gość PERYPETEUSZ
Przecież penis się składa - w dodatku sam wie kiedy ma to zrobić... Fajne urządzenie.

Gość Martynayna
No ja mam duze wargi sromowe i ogolnie mam wrazliwa cipke. Latwo mi dojsc, to jest super. Cycki mam miseczki b, masaaz jest nawet przyjemny..

Pewnie że wygodnie. :) Ale przy tym mieć długie włosy. :D Myślałem że chociaż w dekadzie pedalstwa i zniewieściałych picusiów, będę miał spokój. Ale gdzie tam nadal drażnią. :P :P

Gość Buka
Ja jestem dziewicą, nie wiem:P Ale wiem, ze jest bardzo wygodnie nic nie mieć w gajciochach

Gość Buka
Co do piersi... ja mam A, więc to w sumie nie piersi:P ale nie są niewygodne, chyba nawet B czy C. D to już pewnie niewygodne, bimbają się takie dziwne i człowiek balansuje:D

Gość Martynayna
Ja mam B i jest wygodnie, chicialabym miec wieksze...

Gość Takitam15
Hej dziewczyny powymieniam sie fotkami, z tymi co maja A tez :) Mail letstalk96@gmail.com

D już przeszkadzają. Biegać bez stanika się w zasadzie nie da, a zbieganie po schodach :o jak nie mam stanika to muszę przytrzymywac dlonmi. I to mnie czasem wkurza :P Niemniej nie oddalabym ich za penisa :D

Gość Martynayna
O, ja sie powymieniam! Dobra wysylam do Cb :*

Gość PERYPETEUSZ
No ale jak to jest sobie tam coś włożyć? Ja się trochę udzieliłem, więc może teraz któraś z Was trochę rozbuduje wypowiedź i odpowie n moje wcześniejsze pytania? Dodam, że sam jestem ogolony - bardzo włochy mi tam przeszkadzały - sporo sportu uprawiam i jak się ciągły, to dodatkowo było bardzo mało wygodnie. Dodatkowo mam dość krótki napletek, który często zsuwa się bez powodu powodując wieeeelkie nieprzyjemności... Ale nie ma róży bez kolców.

Gość Takitam15
Ja sobie troche podcinam czasami. Nad penisem :) jest wygodniej

Gość sdsx
wygodnie jest mieć Wacława ;) na plaży tylko troche z nim niezręcznie, kiedy przejdzie jakiś lachon a Wacław sie wypręży ;P

Gość Martynayna
No, glupie sa taki sytuacje, my tak nie mamy :P no chyba, ze sutki ale to mozna latwo ukryc

Gość Martynayna
Dobranoc, ide na szybka palcowke :)

Gość Takitam15
Ok, pa, to ja na szybkie walonko. Fajne sa wytryski, dziewczyny tego nigdy nie doznaja

Gość PERYPETEUSZ
Czasem też sobie myślałem, że chciałbym mieć pochwę, żeby zobaczyć jak to jest cobie coś tam wkładać, czy jak to jest nie mieć nic w spodniach... Czy można sobie coś tam włożyć i chodzić na przykład cały dzień i podniecać się tym, że coś tam jest i Was drażni... Czy wkładając coś przyjemność czerpiecie z tego ocierania suwania penisa, czy z samej obecności. Jak to jest mieć cycki - czy ich masaż powoduje przyjemność... Napiszcie teraz może trochę jak te sprawy u Was wyglądają.

Gość PERYPETEUSZ
Konia też się fajnie wali ruchem posuwisto zwrotnym :)

Ja tam nie narzekam. Stoi gdy trzeba a jak nie potrzeba, nie rzuca się w oczy ;) Nie wyobrażam sobie życia bez niego. :) A tu przecież wystarczy drobny wypadek. Chrupnie coś w krzyżu i nogi zamieniają się w zapałki. :(

Wkladamy sobię i chodzimy :D tampony np podczas okresu. Ale tego się nie czuje :P

Gość Stulejorz
Ja przynajmniej nie mam tego problemu ze zsuwającym się napletkiem. Choć trudno jest go ściągnąć, zwłaszcza gdy prątek się wyprezy.

Gość PERYPETEUSZ
Taki tampon, to po takim czasie tam, to dopiero musi mieć zapaszek... ;)

Gość Stulejorz
Czy noszenie tamponu jest porównywalne z włożeniem czopka?

Gość Stulejorz
Potrzeba, by na ten temat wypowiedział się ktoś obrzeżany.

Gość PERYPETEU
No obrzezany nie na napleta, więc nic mu się nie zsuwa, a do takiej sytuacji chyba sie przyzwyczaja wiec nic mu sie nie ociera

Gość milli:-*:-*.
jak kobieta się przyzwyczai to i podpaski nie czuje :) haha ja to niewiem jak wy możecie biegać z nim :) a my nie mamy takich wielkich warg żeby wystawały z majtek :)

Gość PERYPETEU
w sumie moze i to zawsze jakies wyjscie sie obrzezac i miec w dupie zsuwanie sie napleta - wiem, ze zaraz mnie zjedziecie, ze bede jak zyd, ale tak mi tylko przemknelo swoja droga ciekaw jestem co dziewczyny mysla o obrzezanych facetach

Gość PERYPETEU
ty akurat nie masz, ale na tym wlasnie forum czytalem jak kobitki z wiekszymi wargami sie na to skarzyly, ze czasami im sie spoza majtek wysuwaja

Gość PERYPETEUSZ
generalnie penis, to dostarczyciel rozrywki :) wiec chyba warto :)

Gość milli:-*:-*.
mam miseczke c i powiem wam że mi to zabardzo nie przeszkadzają. Moja koleżanka w gimnazjum jeszcze miała miseczke d i tak jej latały jak biegała. Nie dało się tego zauważyć. Ale takie duże piersi są uciążliwe bo kręgosłup boli i jest niewygodnie

Gość PERYPETEUSZ
no juz nie przesadzajcie - przeciez one nie waza 10 kilo, zeby dawaly na kregoslup z poza tym patrzac tak na to, to penis czasami mocno ciagnie w dol w kroczu - jak taki potezny bagnet stanie, to potrafi wazyc... oj potrafi :)