Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Svietlana

Pożądni mężczyźni pożądani !

Polecane posty

jak to nie mam..?? Jesli dowiem sie czegos strasznego mogę na psychice podupasc, wpasc w depresję bądź jeszcze cos gorszego.. :p No a poza tym to ty masz zaryzykować ;) Przeczytam i zgłoszę do usunięcia hahah

lolek jak trafisz na szczuplą ładną cholere to wygląd przestanie dominować w twoich wymaganiach :p

no skoro już sie tak upierasz to dobrze powiem Ci. Powiedziałem przyjaciółce mniej więcej jak się sprawy mają z mojej strony. Zaryzykowałem czy się opłaciło ? mhmmm opłaciło się

Gość lolek2222
najgorszym jest brak czasu na poznanie kogoś ze wzgledu na pracę :(

Ojjj nie było łatwo i nie przyszło lekko. I tak tu się z lolkiem zgodzę lecz jest to swego rodzaju wymówka, bo dla chcącego nic trudnego ;)

Gość ciastooo
napisz skąd jesteś ile masz latek i jak wyglądasz to skoczymy na miasto bejbe ?

Ty to bys chciała tak wszystko od razu. Czasu i cierpliwości. A ciemność nie jest taka zła, i w gruncie rzeczy trochę wystarczy w ciemności pobyć oczy do inej przyzwyczaić i znany nam świat wygląda zupełnie inaczej co ? ^^ Bo kurtka wisząca na krześle będzie wyglądać jak potwór gotów nas pożreć w każdej chwili... i zawsze nie wiadomo skąd buty znajdują się na środku (niespodziewanie) ^^

Twardowski ładnie to zabrzmiało.. zapamiętam to sobie :D a tak na marginesie - mógłbyś być psychoterapeutą ;)

Gdyby wszystko było tak proste na jakie wygląda... U mnie tradycyjnie na gdybaniu się skończy, i tak jestem w czarnej dupie z której nie ma wyjscia ;)

Gość ciastooo
kocham dziewczyny

Haha spokojnie... z moim zdrowiem psychicznym jest całkiem nieźle ale mała psychoterapia nigdy nie zaszkodzi :p

Zawsze jest jakieś wyjście ! Nawet i z czarnej dupy . Może na razie go nie dostrzegasz, ale pojawi się ono prędzej czy później. I czemu mówisz na gdybaniu ? skoro jesteś w "czarnej dupie" to znaczy, że już dużo do stracenia nie masz. Głębiej też nie wleziesz. Więc co stoi na przeszkodzie ? Duma ? Honor?

po tym co napisałaś do mnie wydaje mi się że wysoko się cenisz co jest dobre jeśli czymś poparte..ale i jesteś trochę zarozumiała ;) :P

a znasz takie powiedzenie z przodu honor z tylu gola dupa ? ^^ Mniej więcej chodzi o to, ze zranioną dumę da się naprostować. Honorem też nie ma co się unosić bo czasem można się do czegoś jednak przekonać. Zamiast tego chyba lepiej korzystać z inteligentnego doboru znajomych. Bo oni powinni Cię w jakiś sposób wspierać i broń "pasta" ograniczać ^^

Nie jestem zarozumiała, a że się cenie - wcale nie za wysoko, tak normnalnie, jak każda kobieta powinna się cenic.. A o którym zdaniu skierowanym do ciebie dokladnie piszesz??