Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowana mama

sposob na kaca-pilne

Polecane posty

właśnie właśnie :d a gdy nie ma sie żadnych preparatów dobrze jest pić też dużo wody mineralnej oraz soków owocowych z dużą zawartością witaminy C :]

dlatego warto jednak zawsze mieć przy sobie 2kc np :) bo po co się męczyć, kiedy można tego bezboleśnie uniknąć:p

co do 2kc to zdecydowanie mogę polecić, na mnie podziałały właśnie te tabletki, próbowałam też tego do rozpuszczania w wodzie, ale nic nie dało...

ja próbowałam na kacu także takie talbetki jak alka prim ale one są tylko na ból głowy to słabo, bo zawroty nadal mnie trzymały... ale 2kc i tak nic nie pobij bez wątpliwości.

czas to najlepsze lekarstwo na wiele schorzeń, proponuje spróbować. Dla niecierpliwych rosół

ale czas na kacu się dłuży... te okropne uczucie, ból głowy, zawroty, wymioty... nie , dziękuję:)

Gość guybiufn
zawsze na kacu mam dziwne myśli o śmierci i tp

no to też nie zazdroszczę takich myśli.. ja to nie miewam ostatno kaca dzięki 2kc, ale jak miewałam to miałam uczucie jakby mnie coś zmieliło i wypluło;/

ale zmieniacie temat... na kaca ciężko coś skutecznego poradzić, jak już chce się pić to w nie dużych ilościach i najlepiej 2kc jednak brać

oj woda i cytrusy, te wszystkie witaminy,minerały i substancje które mają zapobiec naszemu kacowi jest właśnie 2kc:] i jak to się weźmie to już o nic nie trzeba się martwić:):):)

no właśnie tak robi to 2kc :) pijesz, łykasz te kac tabletki i na następny dzień nie czujesz że piłeś bo nic nie odczuwasz, żadnych zawrotów głowy ni nic :p (mogą się jedynie objawiać bóle nóg, ale to tylko wtedy kiedy po wypiciu tańczysz na stole) :p

Gość dfgdrgdfghfghfgh
jesli tylko jeszcze jestem w stanie to przed spaniem wypijam szklanke wody; rano coca-cola, herbata z cytyna poslodzona, aspiryna, potem chinska zupka znajomi zalatwiaja "to" piwem....

ech, nie warto "tego" leczyć piwem... bo wkońcu tak czy siak złapie nas ten kacor po piwsku. a to chyba najgorszy kac ze wszystkich ....

Gość mziba
na kaca dobra jest witamina c w sporej dawce, można spróbować wypic orsalit, jesli smak słonawy nie odrzuci poprawa gwarantowana, bo zawiera elektrolity. i sen oczywiście...

no własnie o to mi mniej więcej chodziło:) uważam że to mega nie dobry pomysł...a znowu wsuwać cytryny czy inne owoce na kacu tez nie za dobrze bo sie cofa wszystko

Gość krokusek111
o tym to nie słyszałem...na kaca cięzko zaradzić, trzeba przezyć, zmusić sie do jedzenia i picia, piwo pomaga!

Gość fajnajulia78
piwo to odsuwanie kaca na potem. lepiej uzupełnić elektrolity jakimś orsalitem i się wyspać.

Gość aniołek12345
nie radze pic piwo kolejnego dnia, znowu sie tylko człowiek spije, a kac i tak predzej czy pozniej sie pojawi...

Gość katerina881
ale na mnie piwo cos tam działa,,,,

piwko może być ale jedno, nie wiecej! i to najlepiej jakies lekkie, typu redds albo radler

Najlepszy sposob to zapobieganie, tak jak pisali wyżej. Czyli 2kc i rozsadne picie :) A piwa na kaca nie pije bo to wg mnie nie ma sensu.

o nie piwo na drugi dzięń? na chwilę pomoże a potem tylko gorzej jest, ja też jak coś to za 2kc jestem prędzej, chociaż chyba powinnam to nosić w torebce, bo teraz imprezy to tylko spontaniczne mam ha ha ha

Gość ssssssssssuussssss
piwo odpada, a 2kc jak najbardziej,szczególnie extreme:) super sprawa!