Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Póki co na pomarańczowo

Z Nowym Rokiem nowe postanowienie SCHUDNĄĆ

Polecane posty

a,,,,, ja walcze sama tak tez mozna:D Bede sie spowiadac tak jakby w pamietniku_hahaha :D odezwe sie pozniej! trzymaj sie i nie podjadaj paseczkikropeczki.:)

Gość banka mydlana
smiechu warte,no nie???? paseczki......

z kazdym nowym rokiem jest to samo postanowienie :P ale zero rezultatów niestety :(

Gość dorota123654789
Paseczkikropeczki tak trzymaj:) podstawa to wieżyć w ciebie:)

witam! Ja z innego topicu ,dieta 1000 kcal. Mam pytanko? Czy mając dużo kg do zrzucenia wspomagacie się jakimis zabiegami ujedrmiającymi lib np. jakimis profesjonalnymi kosmetykami na ujędrnianie? Martwi mnie kondycja skory. ,

Witam,witam:) Ze skora przanyjmnie u mnie nie jest tak zle:D jesli chodzi o te srodki to uzywam wszystkich dostepnych w sklepach,ale robie to bardzo systematycznie.Biore tez prysznice na przemiennie raz zimny ,cieply i koncze zawsze na zimnym.tak gdzeis dawno wyczytalam. Oklepuje cale cialo,szczegolnie brzuch i nogi ot to wszystko i jak do tej pory jest swietnie.Cwicze tez brzuszki i jezdze na pedalach:) Pozdrawiam i wpadaj tu czasami ,sama widzisz jak tu pusto:( Zapraszam sedecznie:D

No własnie u mnie tez pusto. Załozylam nowy topik dla poczatkujacych ale nie ma z kim pogadac. Od 1,5 tygodnia jestem na 1000 kcal. Jest ok, bo jest motywacja. Kiedys juz wazyłam 96, zeszlam do 85 i zaszlam w ciaze. Syn ma 9 miesiecy i juz przestaje karmic wiec czas sie zabrac za robote . Pozdrawiam

Gość dorota123654789
Cześć dziewczyny. Ja już dawno po śniadaniu jestem 50g graham i 30g szynki z indyka do tego kawa bez cukru. Ja własnie zamierzam iść na serie zabiegów na celulit i ogolne wyszczuplenie. kosztuje to 100 zł u kosmetyczki 10 zabiegów. Polega to na tym że chodzi się przez 30 min na bieżni opasana workiem pod piersiami w doł. Tam wypuszczana jest para i skóra się przez to regeneruje.:) Koleżanka tam była i bardzo zeszczuplała a celulit znikł.:)

Gość dorota123654789
Te zabiegi to Vacuwell:) tak to sie nazywa :)

Witam! Mam pytanie jakie ćwiczenia wykonujecie w domu?? Sama nie lubię ćwiczyć i nie wiem jak, a można by było troszkę wzmocnic efekt diety i siłowni dwa razy w tygodniu..

Gość sylvina28
Dziewczyny ja polecam profesjonalne treningi na siłowni, pon, wt, pt po 15 min, orbitrek, rower i bieżnia, później ćwiczenia na macie i z piłkami, później ramiona. Jestem zachwycona, mam fajną trenerkę. Dieta 1000kcal, od 1 stycznia i jest mnie 5kg mniej. 7 cm w pasie. W tygodniu spaceruję z kijami i biegam, rano i wieczorem colon c. Oczywiście dwa litry wody dziennie. A co jest najlepsze nie czuję, że się odchudzam. Gotuję na parze, nie jem chleba, tylko wasę, dużo warzyw z parowara i surowych. Dążę do wagi 58kg, ważę 78, ważyłam 83,9. wzrost 170 cm.

No to super. Mam małego bąbla w domu, więc mogę sobie pozwolić na siłownie tylko 2 razy w tygodniu..

Gość dorota123654789
Hej Ja z kolei robie 50 brzuszków przed snem. Ale zamierzam chodzić także na spacery z pieskiem:)

Gość sylvina28
Same brzuszki nie pomogą, a nawet jak wyćwiczysz mięsnie to brzuch wyda ci się grubszy, do spalenia sadełka potrzebne są aeroby. Spacer szybkim tempem min. 30 minut jest dobry, bo nie liczy się co robimy, ale tempo i czas. Tkanka tłuszczowa spala się po 20 minutach ćwiczeń. Pół godziny joggingu spala 350kcal. Jeżeli nie macie czasu na ćwiczenia to polecam małe hantle po 1kg i piłka gimnastyczna. jest mnóstwo ćwiczeń w internecie, a efekty widoczne są już po tygodniu. No i przede wszystkim czas. ja sobie dałam rok na powrót do dawnej sylwetki. Zamierzam jeszcze chodzić na basen. Ale po latach głupich diet i beznadziejnych prób zrzucenia widzę śwaitełko w tunelu.

Gość mjluska89
dawno nic tu nie pisałam :) przez 9 dni zgubiłam ok 2kg :) oby tak dalej

Gość dorota123654789
Jeszcze pół roku temu chodziłam codziennie na siłownie przez 2 miesiące a teraz mi sie bardzo nie chce ale zaczne chodzić szybki marsz. Ja po 7 dniach na diecie schudłam 1.5 kg super oby tak dalej:)

Ja już po kolacji i po wizycie na siłowni no i jutro sądny dzień: dzień WAŻENIA!! Mam nadzieję, że to co zobaczę mnie ucieszy, bo weekend się zbliża, a po weekendzie 2 tygodnie urlopu!!!:)

hej laseczki:D UU mnie po staremu,ale waga cos mi idzie do przodu::( sama juz nie wiem:P jajajjs -super:D zdradz tajemnice jak to zrobilas?:D maajka81 - mnie Wocheende nie ucieszy na pewno zwyzszka wagi :( podam jutrzejsza poranna wage ,poniewaz jutro ok 10.00 wyjezdzamy na urlop,wie nie bede z Wami pisac prawie 10 dni. :(:(:( ale po powrocie natycniast sie odezwe;) a tym czasem do pozniej!:D

Moje kochane dziewczynki!;) Chce powoli sie z wami pozegnac na te 10 dni i mam nadzieje,ze mnie tak calkiem nie zapomnicie!!!!!!!! Wiec papa kochane do ........juz patzre.....23.01.2012 👄 :D 🖐️ Jutro tak na szybko z rana zmienie stopke-juz bez wpisow!

Dziś miałam się zważyć, ale nie miałam odwagi. Myślę, że dopiero w poniedziałek. Dziś kalorię trzymam. A u Was jak tam? Trzymacie się?

Gość dorota123654789
Hej. Ja jestem dalej na diecie:) schudłam na razie 1,5 kg :) Nie bój się zważyć napewno będzie dobrze.