Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

:classic_cool: * -> poprawię już za Ciebie a czy wiesz, ze jesteś jak na kafe- faceta bystry i spostrzegawczy? :classic_cool: piszę ogólnie i masz za to mega plusa :) bo czasami, aż głupio mi z jednostronnej niezręczności :D co do kontynuacji :classic_cool: punkt G, który istnieje (spr und potr :classic_cool: ) jest bardzo ważnym miejscem podczas stymulacji vaginy, zapamiętaj i broń boże nigdy nie pomijaj pieszczot tego owego miejsca :classic_cool: !

Gość fhfjgfj
wiesz kroliczku dizwie sie z enie masz anjomych przeciez jestes ladna i nie wygladasz na przegranca

Och, jestem poruszony z powodu Twoich komplementow :classic_cool:. Masz za to +50 :D. Dzieki za wyklad, bede pamietal :classic_cool:

+50 za komplement, a za wykład to co? 😭 bo jestem pewna, że nie wiedziałeś :classic_cool: a drugą częścią była mapa do G, bo tego też pewnie nie wiesz :O ale za późno 😴 🖐️

Ok, niech Ci bedzie 😭. Wczoraj rozmawialem po raz ostatni z Twoim podszywem zanim zostal usuniety 😭🖐️

Zostal zgloszony przez jakas pomaranczke za lamanie regulaminu :classic_cool:. No szkoda, a tak fajnie mi sie z nim rozmawialo 😭:classic_cool:🖐️ Nie chcialem Cie dobijac :classic_cool: