Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

Kroliczku, przeciez nie robie tego celowo 😭. Twoje wyklady stoja na bardzo wysokim poziomie, a poza tym uczysz rzeczy ktore potem bede mogl wykorzystac w praktyce :classic_cool:🖐️. Niech bedzie, ze za wyklad oraz za mape prowadzaca do skarbu dostaniesz +60 :classic_cool:

Gość ***Bambino****
Ooo znalazły się moje pijackie wpisy :D, A rano modce się dostało, że je usunęła i zablokowałem z tego powodu Kafe :D Kurfa, musiałem być nieżle pijany po tych dwóch setkach wódki, jak nie wiedziałem, gdzie pisałem :D

Gość pijany kjóijćek pooszyw
podszyw dalej działa :) nie martwcie sie ;)

dobra 😴 może mam zły dzień, bo znowu mnie zirytowałeś tym postem :D 🖐️ po co mi Twoje plusy? :>

Emanuje od ciebie wkoorwienie :classic_cool:🖐️. Ale to nic nie szkodzi, mam dzisiaj dobry humor, wiec wiele moge zniesc :classic_cool:

Ostatnio ogladalem pierwsza i druga czesc, aby powspominac dziecinstwo :classic_cool:🖐️. Nie mam szampana, jedynie 0,5l cytrynowki lubelskiej :classic_cool: PS: dostane plusa za Króla Lwa :classic_cool: ?

Dzisiaj na wykladach zastanawialem sie jak to mozliwe, ze jednym postem sprawilem, ze mialas zly dzien 😭:classic_cool:. Naprawde mam na Ciebie az tak duzy wplyw :classic_cool: ?

Gość Suka wybijająca oko mistrzowi
No to już wiemy jaki masz drugi nick :D