Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbanowane Kciukiem

kto żałuje tego sylwestra?

Polecane posty

Gość lhooq
ale jaja, piszesz że kochasz tylko tego swojego "kochania", a wczoraj dałaś się komuś przelecieć. dosłownie nie ma o czym rozmawiać.

Gość hans_kotź
gdyby identyczny temat założył facet to zjadłybyście go i zwyzywały od kuurwiarzy :D

a kurva w jakim celu łosiu założyłam temat? bo sie czuje jak gówno, przez to co zrobiłam, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam aż tak pijana. A kocham tylko Mojego i sie brzydzę jak pomysle o ostatniej nocy

Gość erytrhuyrtu
wow zbanowana ty to rpzy mnie pikus .....ja to zyje w celibacie 7 lat!!!

Gość ciesz sie autorko
a ja nie rozumiem jak mozna kochac kogos, kogo nigdy na zywo sie nie widzialo. Autorka to jakas psycholka.

pomarańczo podziwiam!!! jak widać możn i da się. zam dziewczynę, która 1,5 roku rozmawiała tylko na czacie z facetem z Nowej Zelandii, po dwoch latach on przyleciał na nasze zadupie. od 2lat ą mażeństwem.

Gość erytrhuyrtu
no da sie tylko ja glupia mam pociulane zasady, nie ma milosci, nie ma sexu, milosci brak wiec i sexu nie ma

Gość zesrałam sie ze smiechu
ja mozna pisac tu o czyms takim majac zdjecia w stopce :D:D:D:D ktops cie rozpozna to bedzie mial ubaw :D:D:D:D:D

Gość sadwwwa2a2a2ww2a
Jak widać, nawet brzydka pijana polka, może być puszczalską dziwka :D🖐️

Gość istnieje istnieje tylko...
Przejmujesz się jakimś facetem, którego nigdy w życiu nie widziałaś, nie spotkałaś itd. trochę to naiwne ... nie rozumiem jak można kochać taką osobę, można się nią fascynować, zauroczyć ale żeby od razu kochać? Nie fajne jest to, że poszłaś z zajętym facetem. O to bym płakała w tym momencie :o

Gość J.w.j.w.jw
Zeby za 9 m-cy nie bylo niespodzianki

Gość kolega [cool]
spokojnie, połkneła. swoja kupe tez polkneła :D

Gość Killeruś810818
A więc rozumiem że założyłaś topełe byśmy mogli Cię zgnoić zmieszać z błotem? Wiesz? Jakoś tak mając świadomość że mam na to Twoje przyzwolenie to nie potrafię ehh! Mi kobieta akurat w sylwestra ciote dostała i bez kija nie podchodz a mi się kurvva tak chce:(

niech każdy robi co uważa. powinnam zostać zmieszana co najmniej z gnojem, wiem, ale nic nie poradzę. widzisz, ale ty masz babę na codzień, ja na mojego muszę czekać

Gość A po co autorko
mieszać cię z błotem? Mi jest Ciebie tak szkoda, za nic na świecie nie chciałabym być w Twojej skórze, ale z czasem poczujesz się lepiej

nie sądzę, zawsze byłam w porządku, jak się zakochuję to na amen, jestem w stanie wszytko zrobić dla miłości. ngdy bym nie uwierzya, że wsiąde kiedykowleik sama w samolot, by polecieć do faceta, którego nawet głosu nie znam za bardzo, bo wiadomo jak to przez telefon i skype. a jednak. a teraz takie coś, on pyta jak było u znajomych i co ja mam mu odpoiwedzieć?:O pali mnie, by się przyznać, ale jak to zrobię to wiadomo co będzie, a ja chyba się potnę..

Gość Killeruś810818
Nie da się ukryć masz chuujowo:( 2lata temu byłem kilka mies w hiszpanii i pod koniec tej rozłąki człowiek wzrokiem ruchał dosłownie wszystko co się pokazało małe duże chude grube ładne brzydkie ale fizycznej wierności udało się dochować na brak temperamentu nie narzekam i było kurevvsko ciężko

Gość nofne
Ty nie jestes zakochana tylko strasznie naiwna :O jak mozna uwazac, ze sie kocha kogos, kogo sie nigdy nie poznalo..

ja też mam wścieklizn,e i czuję, że oszaleję, ale never! jestem ierna, muszę oby do lutego , przeczekać te 10h w samolocie i wtedy się wyszaleję. pomaranczo toje poparcie jst mi niepotrzebne, wiem swoje 🖐️

Gość Politzja69
Nie wiem czy wjebię jej czy nie wjebię...wjebię jej czy nie wjebię 🖐️

Nie chce mi sie czytac tych smutasow wiec odrazu napisze posta. Puscilas sie szmato wiec ponosisz tego konsekwencje. Nikt ci nie bedzie wybaczal.

Gość Killeruś810818
Ostatniego dnia pracowaliśmy w miejscu gdzie hiszpanie mieli córkę ok30 dosłownie ociekała sexem dość spory biust tyłeczek ale nie za duży długie czarne włosy. Nie wiedziałem jak ukryć wzwod i gdzie się ukryć by nie dostać pierdolca. Najgorsze że ta małpa chyba wyczuła że mam straszna chcice i celowo mnie prowokowała. Ale na szczęście świadomość że za 3dni wrócę do kochanej żony i dzieci zwyciężyła. Warto było poczekać:-P

Gość zatrzymała kena
bo piepszył się z prostytutką w aucie, albo szykowął dla kciuka dragi które będzie przemycać,lub których użyje aby ja otumanić i zamknąc w klubie dla dewiantów sexualnych hehehhe :P