Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Czy mozna kogos na prywatnej uczelni nazywac studentem?

Polecane posty

Gość SNap

Studia prywatne reprezentuja dzis nizszy poziom niz gimnazjum. Dla mnie to nic innego jak kupowanie sobie wyksztalcenia. To chore. Zupelnie inaczej jest np w USA - tak szkoly prywatne reprezentuja najwyzszy poziom.

Można się pokusić o nazwanie takiej persony po staropolsku żakiem. Jak Ci się podoba poziom edukacji w USA to przeprowadź się albo staraj się o stypendium

a dlaczego niby nie? kupowanie wykształcenia? to przeciez nic dziwnego, edukacja jest usługą jak każda inna którą się kupuje. a szkoły są rózne, jedne lepsze, drugie gorsze. spadek poziomu jest normalnym zjawiskiem ekonomicznym. zawsze gdy silnie rośnie podaż obniża się jakość. na jakiś czas

Gość ANANNAN
W Polsce wiele prywatnych szkół ma znacznie wyższy poziom niż państwowe. A co najśmieszniejsze, w jednych i drugich wykładają dokładnie ci sami wykładowcy na kilku etatach.

Gość studiuję na prywatnej,
bo na państwową nie miałem szans się dostać z moją średnią ocen, powód zniszczenie psychiki przez gówniarzerie w liceum

Gość najbrzydsze sa golfy
zrobiłam licencjat na prywatnej i magisterkę na państwowej uczelni. Na prywatnej było zdecydowanie trudniej.

Gość lillypop
o kurde! a co wy? źle się czujecie we własnej skorze, że takie topiki zakładacie?

Gość studiuję na prywatnej,
u mnie na uczelni też jest dość trudno, materiał do przerobienia w większości ten sam, co na państwowej, a wykładów, ćwiczeń znacznie mniej