Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1stokrotka1

jak zapomniec?

Polecane posty

Dnia 1.01.2012 o 20:27, kasiek_198603 napisał:

Sluchajcie jesli to byla prawdziwa milosc to tak naprawde nigdy nie zapomnisz. Przestanie bolec ale napewno nie zapomnisz Ja swojego zostawilam prawie 6 lat temu ( pil) jestem od 5 lat mezatka z innym kocham go oczywiscie mamy 2 dzieci a i tak czesto mysle o tamtym Bylam z nim 3 lata ale niechcialam zyc u boku alkoholika Kiedy go widze nadal szybciej bije mi serce

Mam to samo ...identyczna wręcz.

Gość Gość

To ja odpowiem ze strony faceta. Bylem z dziewczyną, która myślała tak samo jak wy i to było okropne ale niestety się zdarza. Mianowicie ja w swoim życiu przeszedłem różne rzeczy, teraz już nie w głowie mi kręcenie, oszukiwanie i ranienie drugiej osoby. Chciałem stworzyć normalny dojrzały związek, w którym będziemy się wspierać, a problemy będą rozwiązywane, a nie zamiatane pod dywan. 

Niestety nie dało się. Kobieta miała takie podejście, że ma na wszystko czas itp. zostawiła mnie. Mam szczerą nadzieję, że kiedyś zrozumie, że popełniła błąd. 

Boli to tak samo jak was i ciągnie się przez lata. Pytanie, które człowiek sobie zadaje- Po co to wszystko? Dlaczego to się wydarzyło?