Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraPannaaaaa 28

Kurczę tak strasznie zazdroszczę męzatkom... buuu

Polecane posty

:). Ja wolę przeżyć z ukochaną osobą jak najdłużej:). Ale to już kwestia podejścia do życia:). Każdy sposób na życie jest dobry jeżeli żyjemy tak jak chcemy.

Gość slowa prawdy...............
Dareiros to typowy przyklad ruchacza, czyli osobnika uposledzonego mentalnie, ktory ma mozg w malej glowce czlonka, bo ten w glowie sie juz rozpuscil od nadmiaru spermy. co do tej ktora stracila dziewictwo w wieku 16 lat... tez masz sie czym chwalic dupodajko. i ciezko mowic w takim przypadku o gwalcie, jak kobieta jest dupodajką to nie moze zostac zgwalcona, to absurd.

Ja myślę że małżeństwo to jest super sprawa ale dla ludzi którzy są do tego przygotowani, emocjonalnie, ekonomicznie, moralnie... Czesto jednak w Polsce spotyka się taką piekielną presję społeczną, że nie ważne jak gdzie i z kim, kobieta musi wyjść za mąż, bo inaczej nosi piętno starej panny, to za granicą na szczęście nie istnieje. Mam nadzieję że się to u nas też zmieni.

Hehehehe:). Widzę człowieczku o małym rozumku,że jedyne na co Cię stać to obrażanie innych. Osobiście zwisa mi co myślisz na mój temat. Nie znasz mnie i dobrze, bo nie chciałabym mieć takiego znajomego jak Ty. Żyj sobie dalej w świecie wymyślonych przez kościół zasad. Żal mi Ciebie.Więcej Twoich wymyślanych przez wiele godzin wypocin komentować nie będę bo jeszcze sprowadzisz mnie do swojego poziomu i zabijesz doświadczeniem. Mnie osobiście najbardziej razi wychodzenie za mąż z powodu ciąży. Znam mnóstwo takich przypadków czy to wśród znajomych czy rodziny. A w Polsce powoli już się zmienia pogląd na małżeństwo. Ja całe życie mieszkam w mieście i znajomym jakoś do ślubu się nie spieszy ale nie słyszałam żeby ktoś ich gonił do ołtarza. Za to siostra mojego męża mieszka na wsi i tam już od momentu skończenia 28 lat słyszała o ślubie i dzieciach. Ślub wzięła 6 lat później bo była w ciąży a dzisiaj płacze,że ma męża nieroba. A byli ze sobą od 7 klasy podstawówki.On zawsze taki był. Facet 36 lat i rok stażu pracy. Ale za to zawsze potrafi znaleźć milion powodów do siedzenia w domu.

Gość podoba mi się ten temat
piszcie dalej :)

"Dareiros to typowy przyklad ruchacza, czyli osobnika uposledzonego mentalnie, ktory ma mozg w malej glowce czlonka, bo ten w glowie sie juz rozpuscil od nadmiaru spermy." Rozumiem że w twoim ograniczonym świecie człowiek który ma mózg musi automatycznie wytrzegać sie seksu? Zarzucasz mi brak rozumu podczas gdy nie potrafisz podać ani jednego logicznego argumentu na to ze postępuje źle. "co do tej ktora stracila dziewictwo w wieku 16 lat... tez masz sie czym chwalic dupodajko. i ciezko mowic w takim przypadku o gwalcie, jak kobieta jest dupodajką to nie moze zostac zgwalcona, to absurd." Rozumiem że nie obce są ci słowa prostaczka Leppera który dziwił się jak prostytutka może być zgwałcona? Otóż kazda może. Wystarczy że nie wyrazi zgody na seks i zostanie do niego zmuszona. A to że kogos uważasz za dupodajkę (cokolwiek to znaczy) to już tylko i wyłącznie twój problem. Każda laska, nawet taka która sypia z 10 dziennie ma prawo temu 11 odmówić i jeżeli ten wezmie ją siłą to jest to gwałt.

A czego tak zazdrościsz? Ciągłego uganiania sie z facetem , chcących czy nie chcących kompromisów, wrzeszczacych bachorow, całego domu na głowie, uzerania sie z mężusiem, liczenia sie z czyimś zdaniem ciągłych rozkazów zakazów i nakazów, wyliczania każdego grosza, ciągłego dzielenia dawania KOBIETO NIE WIESZ CO MÓWISZ !