Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betterI

Lepsza ja w 2012 roku, mozliwe?

Polecane posty

Gość betterI

jestem osoba skryta, ktora chowa sie w 4 scianach przed ludzmi, bo ma wyolrzymione kompleksy, i chcialabym to w koncu zmienic, bo jest mi z tym zle.. czy myslicie, lub czy doswiadczyliscie cudownej zmiany na lepsze? czy da sie stac innym czlowiekiem? (choc nie mam zamiaru udawac kogos, kim nie jestem), ale wyjsc do ludzi i korzystac z zycia? bede wdzieczna za odpowiedzi :)

Gość Amala
Zmiany u ciebie kustyk, kuśtyk, kuśtyk. Swoim jasnowidzącym okiem widzę u ciebie zmiany za dwa lata. 100 pln.

Gdzie jest moja wóda, wieczorem tu była a dzisiaj samo dno butelki, to chyba jakieś czary, hep

kiedyś (dawno dawno :P ) też miałam lekką fobię społeczną, gdy poszłam na studia stwierdziłam że koniec z tym... weszłam w świat studencki jako inna osoba, i teraz już po kilku latach jestem zupełnie innym człowiekiem :) także TAK, jest to możliwe, życzę powodzenia :)

taka zmiana to nie pstryknięcie palcami tylko mozolna praca nad samym sobą

Gość betterI
tak wiem, lepiej malymi kroczkami wszystko, by nie nastapil 'efekt jojo', tak jak w odchudzaniu.. pocieszylas mnie Camember :)) i dalas duza porcje nadziei ;)

Gość lauradorota
Po jakich studiach piszę się tak że razem w znaczeniu "tak więc"?