Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyros

Dieta od 3.01.2012 czyli od jutra

Polecane posty

gdzie sie podziewacie dietkowicze?? ja wlasnie sobie gotuje obiadzik:) wyszlam 2 godzinki wczesniej z pracy:) ogarnełam dom i jak zjem bede ćwiczyć.

Gość zielony pomidor...
Ja bylam na 2 godzinnym spacerze z mala.Teraz gotuje obiad mezowi.Nawet nie wiem ile waze bo boje sie wejsc na wage wiec narazie sobie to odpuszcze, po ubraniach bedzie widac jak cos sie zmieni.Milego cwiczonka dla tych ,ktore beda jeszcze cwiczyc.pozdrawiam....i mam nadzieje,ze ktos sie odezwie.

jak tam odchudzaczki? ja po obiadku od razu wzielam sie za cwiczenia, i jak na pierwszy raz mysle ze niezle-40minut. jestem ogolnie padnieta, chyba taki dzien dzisiaj nijaki. milego wieczorku.

hej wszystkim, gdzie jestescie?? mam nadzieje ze nie zrezygnowaliscie. ja sie trzymam calkiem mocno, dzisiaj 3 dzien, wczoraj super poszlo.

Gość dieta&ćwiczenia
:) Wczoraj byłem na zakupach :D na samo żarcie na nastepne kilka dni poszło blisko 100 zł...w sumie najdrożasza była oliwa z oliwek ale jak trza to trza. Porcjowałem też miecho i wrzucałem do zamrażarki. Na chwile wyszedłem z kuchni zrobic przelew...kot mi wpierdzilił prawie poł kurzego cyca co sobie przygotowałem na posiłek po treningowy i sniadanie :d Mata babki jakieś ciekawe przepisy na surówki z warzyw ? takie bez majonezu, cukru itp ?

Gość agati123
hej! Dołączam się do Was :) w sumie mi bardziej zależy na pozbyciu się lekkiego cellulitu i bardziej jędrnej pupie. od końca grudnia już zaczęłam się smarować cud kremem :P a od dziś dołączam ćwiczenia na uda i pośladki. Ja mam 21 lat i przy wzroście 175 wazę 60 kg-58 kg, tak wiem, że jestem szczupła no ale nie na utracie wagi mi zależy tylko na wysmukleniu ciała :) poźniej jak będę miała chwilę przeczytam cały topik :P

witam nową panią. ja uwielbiam jesc starta marchewke na najmniejszych oczkach i do tego doslownie kapka śmietany, mniam poprostu uwielbiam. albo surowkę z kapusty kiszonej, pora i papryki, rowniez nie wymaga majonezu, tylko pieprz do smaku i kilka kropel oliwy z oliwek.

Gość agati123
Mam do Was pytanko. Od wakacji zaczęłam pracować w klubie no i same wiecie, praca po nocach.. czasami jak jest dużo roboty głodnieję i moje pytanie brzmi skoro już muszę zjeść coś w nocy ( północ po północy) co proponujecie?? zazwyczaj jem jakąś sałatkę (kupowaną :/ np. jarzynowa plus pieczywko, czasami gorący kubek czy bułeczka posmarowana pastą czy jakimś kremem..). Zastanawiałam się nad np. marchewką, żeby pochrupać, ale same wiecie jak człowiek ma dużo pracy raczej się tym nie naje..

Gość dieta&ćwiczenia
Napisz jak wyglada Twój rozkład dnia ? W jakich godzinach pracujesz i w jakich śpisz. Napisz coś o swoim żywieniu oraz aktywności. Wtedy bedzie cos więcej można powiedzieć.

Gość agati123
właśnie nie mam żadnego rytmu dnia.. studiuje dziennie i czasami mam zajęcia od rana do wieczora, a czasami tyko jade na 10 do 12.. dochodzi do tego praca zazwyczaj czw, pt i sb w której zazwyczaj jestem do 3,4 i czasami 5 rano. Na drugi dzień zazwyczaj śpię do 12 czy 13. Obiady raz jem raz nie jem, ogólnie nie mam ustalonych godzin posiłów.. ale śniadanie staram się jeść zawsze. dużo jem pieczywa pełnoziarnistego, rzadko kiedy białe, praktycznie wszędzie poruszam się autem, ale za to robię kilometry w pracy.. jestem kelnerką w klubie. dzisiaj sobie poćwiczyłam z 40 min i mam zamiar zapisać się na aerobik :)

cześć:) mogę dołączyć? obecnie mam prawie 22 lata, 170 cm i 66 kg wagi:o moim marzeniem jest waga 56 kg i mam nadzieję, że z Wami m i się uda:) moją motywacją jest wesele sąsiadki,na które chcę iść w mojej ulubionej sukience, a w ktora nie wchodze😭 muszę przez półtora meisiąca zrzucić okolo 5 kg, jestem na diecie 1000-1100 kcal:) kiedyś na niej ladnie schudłam 8 kg więc i teraz sie uda:)

Gość Zielony pomidor....
haj u mnie do przodu.Juz 5 dzien na diecie ale nawet nie wiem ile mam kg.Dzis bylam na urodzinach u znajomej i nic slodkiego nie zjadlam....nawet nie mialam takiej potrzeby.Wiec na razie moja silna wola mnie nie opuszcza.Pozdrawiam was zyczac milego dnia.Mam nadzieje ,ze sie jeszcze ktos odezwie i opisze jak u niego idzie dietkowanie.

Gość Prosz o pomoc
Witam mam pytanie czy na diecie warzywno owocowej mozna do kawy mleko 0%