Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Po czym poznałyście,że jesteście w ciąży? I kiedy ?

Polecane posty

wiem ze spozniajaca sie @ moze oznaczac cos innego, np torbiel.. postaram sie zrobic jak najszybciej test i bedzie wiedziala co i jak. wtedy gdy wyjdzie 1 kreska to zapewne dadza mi luteine na wywolanie i po sprawie

Gość kawciaaaaaaaaaaaaaaaaa
A-B-C ale o ne nie sa nie mile tylko SZCZERA PRAWDA!!!!!! tak samo uwazam jak od wczoraj śledze topik a jak dlugo sie starasz? bo z tego co wyczytalam 1 miesac dopiero tak? jak ktos ju tu napisal ze pisalas na innym forum ze sie zalamiesz jak bedziesz w ciazy potem piszesz znow ze nie bedziesz zalamana a teraz znow ale teraz mam choc mala nadzieje, ze sie udalo. a jak zorbie test i wyjdzie negatywny to nie bede z tego powodu szczesliwa.. to cos tu troche nie tak....

nie zalamie sie w takim sensie ze przestanie sie starac czy cos.. no chyba zadna kobieta nie byla by szczesliwa w takiej sytuacji.. to ze bede sie czuc troche rozczarowana nie znaczy , ze sie zalamie

Gość od wczoraj śledze topik
ABC ok...tylko widzisz w tym momencie osoby które czytają twoje wypowiedzi widzą cię jako smarkule (wybacz), która już leży z nogami podniesionymi do góry, zajadająca sie czekolada i ogórkami, gladzaca po brzuchu i wertujaca internet w poszukiwaniu imion dla dziecka... dziewczyno spoznia ci sie TYLKO okres...dziecko wbrew pozorom nie tak łatwo zrobić, i może być milion powodów braku okresu...a w tym momencie najbardziej prawdopodobnym jest twoje nakrecanie sie. Im bardziej sie nakrecasz...tym dluzej mozesz opozniac przyjscie okresu (jesli faktycznie nie jestes w ciazy). Kolezanka podejrzewala ze jest w ciazy...choc jej nie chciała. I tak bardzo czekala na okres ze mimo ze wczesniej miala ksiazkowe przez ten stres opoznila jego przyjscie o miesiac...mozna? pewnie ze tak. Podobnie moze byc u ciebie

nie wiecie jeszcze wszystkiego.. dlatego tak latwo jest mnie pouczac. to sa moje drugie starania po dlugiej przerwie. przedtem staralam sie kilka cykli i nic. przy ostatnim miesiaczka spozniala mi sie ok 3 tyg. i okazalo sie ze mam torbiel. bylam wtedy bardzo rozczarowana. a teraz boje sie ze jest to samo. czy to tak trudno zrozumiec ? nie robie narazie tego testu - moja sprawa. kiedy bede chcial to zrobie a wy na prawde nie musicie sie tutaj w ten sposob wypowiadac i mnie pouczac. zawsze znajda sie osoby z odmiennym zdaniem, nie da sie wszystkich uszczesliwic. tak wiec szanuje wasze zdanie, ale nie pouczajcie mnie, bo troche juz w zyciu przeszlam

piszesz ze jesli nie bedziesz w ciazy to bedziesz rozczarowana...to co jest lepsze: zrobic tera test, rozczarowac sie ale podejsc do sprawy tak ze jak nie teraz to pozniej czy dalej szukac u siebie objawow i rozczarowac sie np. za tydzien? z drugiej strony jesli zrobisz test zobacz jaka bedziesz wtedy szczesliwa kiedy zobaczysz te dwie kreski

''ABC ok...tylko widzisz w tym momencie osoby które czytają twoje wypowiedzi widzą cię jako smarkule (wybacz), która już leży z nogami podniesionymi do góry, zajadająca sie czekolada i ogórkami, gladzaca po brzuchu i wertujaca internet w poszukiwaniu imion dla dziecka...'' zal mi tych osob ktore tak na prawde mysla. nie znacie czlowieka , nie wiecie jak na prawde jest a potraficie wygadywac takie rzeczy... to swiadczy tylko o was. nie mam zamiaru sie klocic kazdy ma swoje zdanie, ale zachowajcie je dla siebie

dobrze nie rób testu, twoja sprawa...ale nie podniecaj się tak tym spozniajacym sie okresem bo to nic nie znaczy...i druga po co wprowadzasz ludzi w blad piszac ze zrobisz ten test?

A-B-C a sie staram juz 4 rok i co ja ma zrobic? a ty po 1 cyklu masz juz dosc dziewczyno spokojnie

moze i masz troche racji... zastanowie sie nad zrobieniem tego testu..

to ty po miesacu juz powinnas dac sobie w łeb:O no sorki

ale ja sie z toba nie kloce, jestem daleka od tego. to normalna rozmowa...napisalam na jaka osobe sie teraz kreujesz, tak zebys miala swiadomosc jak to wyglada z boku

nie przypuszczalam ze to moze tak wygladac. i uwierzcie nie jest tak jak sadzicie..

a druga sprawa to taka jesli okres spoznia ci sie z powodu torbieli o lepiej zrobic test i leciec do lekarza...tak dla wlasnego zdrowia

od wczoraj śledze topik walsnie to samo autorce pisalam ale jak widac ona wie lepiej i jak widac zamierza jeszcze czekac ze zrobieniem testu

tutaj wszyscy jak zwykle są najmadrzejsi kurde jak bedzie chciała to zrobi test jak nie to nie jej sprawa

A-B-C a sie staram juz 4 rok i co ja ma zrobic? a ty po 1 cyklu masz juz dosc NO CO BYS ZROBILA?

no wybacz ale tak jest...pomysl lepiej troche, bo nie ma sensu dalej ciagnac twojego nakrecania, szkoda twojego zdrowia psychicznego... jesli okaze sie ze jestes w ciazy to szczerze gratuluje, jesli nie to lec do lekarza i sprawdz co i jak

kawcia o co ci chodzi ?? torbiele mialam tylko raz w zyciu.. mam nadzieje, ze to nie jest przyczyna.. ale pewnosci nie mam. tak czy siak postaram sie jutro zrobic test i miec to juz z glowy.. to bedzie najlepsze rozwiaznie

xrozza nie uwazam sie za najmadrzejsza, o na pewno nie :P po prostu dobrze radze, lepiej sprawdzic co sie dzieje po spozniajacy sie okres moze miec wiele przyczyn i lepiej tego nie bagatelizowac

kawcia skoro starasz sie juz 4 rok to dlaczego nie pojdziesz do lekarza ?

dziewczyny nie ma co sie sprzeczac bo to nie ma sensu. lepiej zeby byl spokoj

A-B-C bo sie lecze obecnie długo by opowiadac a ty i tak nie zrozumiesz ale chcialam ci ze starac sie pare cykli a np 4 rok to jest roznica jak ty po 1 miesacu masz juz dosc to co bedzie potem jesli to nie ciaza a wciaz nie bedzie sie udawalo chodz zycze ci 2 kreseczek i o by to byla ciaza

ale przeciez to normalna rozmowa nie wiem gdzie ty tutaj jakieś sprzeczki widzisz

kawcia przykro mi , ze masz taka sytuacje. mam nadzieje,ze w koncu ci sie uda i bedziesz miala bobaska. bede trzymac za ciebie kciuki :) moze teraz za bardzo tego chce, wyluzuje i bedzie wszystko okej.. mam bynajmniej taka nadzieje

autorko zrób ten test dzis i po sprawie albo wóz albo przewóz