Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Po czym poznałyście,że jesteście w ciąży? I kiedy ?

Polecane posty

Gość avionetkaaa
A-B-C tak mam dzidziusia ale wiele przeszłam i wycierpiałam a 1 miesiac to naprawde jest nic uwierz

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to twoje wypowiedzi lepiej zostawic bez komentarza:D

avionetka co ma byc to bedzie ;) po prostu jestem dobrej mysli, to zle ?

Gość avionetkaaa
nie napisalam ze to jest zle ale lepiej zachowac dystans bo potem moze juz byc tylko gorzej w dalszych nie udanych próbach czego oczywiscie ci nie zycze broń boże ale sama wiem jak to było po jakims czasie

avionetka - masz racje ale nie mozna od razu tez zalozyc ze sie nie uda..

w 4 :p okres spóźniał sie 3 dni a ja już wiedziałam co jest grane ;)

avionetka ale autorka ma doswiadczenie przeciez stara sie dopiero miesac i przezywa to jak mrówka okres a dla ciebie szacun duzy szacun moge sie tylko domyslec przez co przeszlas bo zrozumiec to napewno nie zrozumie :((

haaaa - potrafisz tylko obrazac innych ? tylko na tyle cie stac ? jesli tak to bardzo ci wspolczuje..

szczerze to było kompletnie nie planowane. Wpadka jak nic :) ale cieszymy się

Gość pegggii
Hej, mi się spoznia juz 8 dni i robilam juz dwa testy i negatywne sa. Brzuch mnie juz od kilku dni boli jak na okres i go nie mam, pierwsi mnie nie bola. Nie wiem czy to moze byc ciaza..

A-B-C nie obrazam tylko stwierdzam fakty na twoj temat to co taka avionetka ma powiedziec? co?????? a ty 1 miesac i podnieta i lament i panika

A-B-C nie nakręcaj się jak ci dziewczyny piszą bo miesiąc to naprawde nic ja się stara dopiero 7 miesięcy choc dla mnie to wieczność ale na razie nie mam zamiaru isć do gina na badania bo to za wcześnie po roku pójdę dopiero ja też mialam taki czas że się nakręcałam i nic nie wychodziło musisz zejść na luz bo bedzie potem jeszcze gorzej teraz nawet tak duzo o tym nie myślę co będzie to będzie i tyle zawsze mam nadzieje że się udało ale załamywać się nie mam zamiaru jka się nie uda

pegggii może po porostu ci się spuznia skoro dwa testy ci wyszły negatywne to chyba nie jesteś w ciąży

Gość pegggii
tez tak mysle ale to wkoncu 8 dni

Gość pegggii
aha, to jest sens zebym jutro bete robila?

nie nakrecam sie, chcialam poznac historie innych kobiet. napisalam co mi jest, ale sama nie wiem czy to ciaza, czy moze cos innego. nie panikuje i nie lamentuje. co tak na mnie usiadlyscie ?

Gość strzałka :)
peggi - tak jak pisałam mi 4 testy wyszły negatywne a w ciaży jednak jestem, więc może to być sam początek i jeszcze za małe stężenie żeby test wykrył. jesli nigdy Ci się okres nie spóźniał i to pierwszy raz to poszłabym na bete, ale jeśli nie to odczekałabym z tydzień :)

Gość shum
ja miałam straszne zawroty głowy i nagle odrzuciło mnie od ukochanych ryb, co mogłam jeść 5 razy w tygodniu. Test zrobiłam jeszcze przed terminem okresu, wyszły 2 kreski. Termin mam na 02 02 i do dziś nie mogę zjeść ryby :(

karolina ale ja na prawde wszystko rozumiem, nie musicie mnie uswiadamiac..

nie chce mi się czytać ale mam pytanie. Czy gdy oddaje się dużo i ciągle mocz nawet gdy np przez co najmniej dwie godziny się nie piło nic?

Gość shum
dzięki, nie zorientowałabym się na pewno, tylko już dość długo się staraliśmy i mi koleżanka z pracy powiedziała, że u niej przy obu ciążach zaczęło się od zawrotów głowy. I senność, nie do opanowania.

Gość pegggii
kiedys mi sie spoznil ale to dawno a tak to przewaznie 1 gora dwa dni, a ostatnio to nawet mialam pare dni wczesniej dwa cykle. Naprawde nie wiem co robic:(

Joya moglabys sprecyzowac pytanie bo nie bardzo wiem o co ci chodzi..

Gość shum
ABC - nie będę umoralniać jak to masz się nie nastawiać, ja starałam się długo, bo ponad rok, ale np. moja szwagierka z mężem "ustrzelili" już w pierwszym cyklu starań, dlatego też nie ma rzeczy niemożliwych :) Życzę duuużo szczęścia

shum - po wypowiedziach roznych kobiet mozna stwierdzic, ze kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej ;) nie ma reguly ;)