Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Po czym poznałyście,że jesteście w ciąży? I kiedy ?

Polecane posty

no macie racje kobietki to już mój 7 cykl jak się staram i bardzo chce żeby się udało :)

tak samo pomyslalam jak sie balam ze to duza dawka jak na jeden dzien

karolina ja tez chce zeby mi sie udalo ;] trzymam kciuki za wszystkie staraczki ;p

ja boirę luteine pod język raz dzienie dwie tabletki ale to chyba dlatego że mam przez 3 dni brac takie globulki dopochwowe

poczekam do terminu okresu mam jeszcze ponad tydzień zrobię test dzień albo dwa po terminie :)

nie dam rady jutro z rana isc na bete ;/ obowiazki..;/ mam nadzieje tylko ze test wyjdzie pozytywnie

i nie jest ci po nich niedobrze mi doktorka powiedziala ze nieda mi innych bo tylko mi bedzie po nich niedobrze a po dopochwowych nie powinno

aha mam jeszcze jedno pytanie. jak bym jutro zrobila ten test i wyszedlby negatywny, to bedzie on w 100 % pewny i to bedzie oznaczalo ze nie jestem w ciazy a okres spoznia mi sie z innego powodu ?

agaa :) nie dziś pierwszy raz brałam sa ochydne w smaku ale jak trzeba to muszę brać zobaczę jak to będzie jutro

to moje pierwsze podejscie, zobaczymy co z tego wyjdzie

to dobrze ze dostalam tamte :) moje witaminy sa wstretne smierdza jak szambo :D

Może tak być...choć beta w moczu tyle dni po okresie powinna już być duża... Ja zrobiłam przed spodziewanym okresem test w domu i to popołudniu i druga kreska wyszła minimalna(prawde powiedziawszy tylko ja ja widziałam:)) a na drugi dzien pobiegłam na bete i wyszło,że jestem w ciąży:)

ja biorę wapno kwas foliowy i tą luteine zaczełam a dziś wieczorem wezmę ta globulkę

tak czy siak najlepiej isc na bete bo ona daje 100 % wynik ;)

kwas foliowy bralam przez dwa tyg ale przestalam juz dawno bo by bylo za duze stezenie tej samej witaminy a w moich tabletkach jest kilka witamin wczesniej bralam famibion natal 1 a teraz biore famibion natal 2

marcowe szczescie dziekuje za dobre rady ;) na pewno wezme to pod uwage ;)

a jak zareagowali wasi partnerzy na wiadomosc, ze zostana ojcami ?

a mi lekarz zrobił teraz taką wielką nadzieje jka powiedział mi o tym pęcherzyku mam nadzieje że się nie mylił bo go chyba uduszę :)

w sumie to w szkoku jestem ze tak wczesnie mogl cos zauwazyc ;P zazwyczaj do gin idzie sie na usg w 5-6 tyg ciazy i to tez nie zawsze cos zauwaza

A-B-C jak ty zaczynasz dopiero staranka to nawet nie masz się c martwić jak za pierwszym razem się nie uda ponoć zdrowa para do roku czasu się stara o dziecko tak lekarze mówią :)

w sumie nie ma sensu sie zalamywac. nie mozna tez bardzo sie nakrecac bo wtedy nie wychodzi ;) co ma byc to bedzie ;) ale gdyby sie udalo to bylabym meeega szczesliwa.. dzisiejszy dzien mnie dobija ;( co 20 min latam do wc siku.. i zapewne nie przeziebilam pecherza, bo nie bylo takiej mozliwosci..

tak wiem , ze nie powinnam sie teraz martwic. ale na prawde bylabym szczesliwa gdybym byla w grupie tych nielicznych osob ktorym sie udalo zajsc za pierwszym razem ;)