Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyejeeeeehy

mega dołek:(

Polecane posty

Gość laura26
to prawda,ja też jak wróciłam do pracy kiedy mała miała 6 m-cy moje życie nabrało znowu sensu,dowartościowalam się,odpoczęłam od jej krzyków,karmień,marudzeń,przebierania.Kocham ją nad życie ale porwót do pracy sprawił,że jestem normalną żoną i matką a tak to już bym chyba sfiksowała.

Gość hyejeeeeehy
:(

Gość mireczkaa
spokojnie, dziecko ma dopiero trzy miesiące. Jeśli się kochacie to wszystko wróci do normy. Twój mąż jest po prostu zmęczony, sama piszesz, że pracuje dostakowo w weekendy. Ty też pewnie nie dosypiasz więc jestes nerwowa. Wkrótce dziecko będzie przesypiało noce, Ty wrócisz do pracy. Będzie ok. Moim zdaniem dziecko zbliża- jesli w związku jest miłość. Będzie dobrze.

Gość hyejeeeeehy
no my w ogole mamy teraz trudny czas...jak zaszlam w ciaze mąz stracił prace, mi sie umowa skonczyla, musielismy zamieszkac z tesciami, mąż znalazł nowa prace ale daleko...chcemy sie wyprowadzic ale najpierw ja musze znalezc prace a to nie bedzie łatwe...

autorko duzo kobiet oddalo by wszystko aby byc w ciazy i urodzic zdrowe dziecko. musicie wy tego chciec aby bylo wszytko ok a nie zganiac wine na dziecko. nikt nie mowi ze jak dziecko sie pojawia na swiecie to jest latwo ale to dar od Boga trzeba sie cieszyc i korzystac z zycia tylko teraz z dzieckiem patrz na pozytywne cechy tego a nie tylko negatywnie

Gość po galeriachhhh
BUAHHAHAH to jest wasze spedzanie wolnego czasu? widac nie potrailiscie ze sobą ROZMAWIAĆ do białego rana bez tych galerrii, kina, pizz wypadów itp. a jakies hobby wspólne w ogóle macie?

Gość laura26
ojejku nie posraj sie,my z mężem też dużo gadamy ale po galeriach sobie z nim łazić też mi nieraz brakuje,posiedzieć gdzieś spokojnie na kawce,czy obejrzeć film cały od początku do końca a nie urywkami,że potem nie wiem o co chodzi.Autorkę rozumiem w 100% ale jak już tu ktoś napisał,trzeba się cieszyć i dziękować Bogu,że mamy zdrowe dzieciaczki,to jest dar od Boga,niedługo wyrosną i będzie spokój.