Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaattaaa.

dochodze do wniosku, że wygląda u facetów jest ważniejszy

Polecane posty

Gość no to prosty wniosek
prawiczek też marzy o pieknej dziewicy :)

Gość kazdy facet marzy o dziewicy
nie oszukujmy sie, a ci co nie marza to jakiej popierdolki

moje spostrzeżenie A ja się zgodzę z autorką. Mówię tak czysto empirycznie //////- wśród moich znajomych wielu samotnych facetów, bardzo niewiele samotnych kobiet. ---------------------------> coś mnie wnerwia w tym stwierdzeniu. Jeżeli mamy 100 kobiet, i 100 mężczyzn, to jeżeli 90 facetów nie ma dziewczyny, więc te 90 kobiet tez żyje samotnie. czy może biorą facetów z powietrza? Macie małe pojęcie o facetach. Mężczyźni są pojedynczy bo......................chcecie znać prawdę ?...................... 1. bo nie zadają się z dziewczynami średnimi i zwykłymi. - Facet by wystartować do podrywu, musi zwariować na punkcie urody dziewczyny. Musi być naprawdę piękna, tak by zachwycała jego oczy, kojarzyła się z sexem, i była jego dumą. Musi mieć piękną twarz, zgrabne sexowne biodra, wyrzeźbiony brzuch, opaloną skórę i długie nogi. Oraz świetnie się ubierać. Niestety jakakolwiek wada fizyczna -zbyt duże od tłuszczu pośladki, krótkie nogi, krostki na twarzy, eliminują kobietę w przebiegach. Nigdy żaden facet nie zada się z przeciętną erotycznie dziewczyną. Dla faceta laska może być morderczynią byle miała twarz Cindy Crawford.:i jeszcze sexowniejszy tyłek. Jasne? Dla faceta: u kobiety erotyka twarzy to 50% ważności, ciała 40%, 10% inne rzeczy. --------------------------------------------------------------------------------- Dla kobiet, u facetów erotyzm twarzy to 25% ważności, ciała 15%, 60% inne rzeczy - opiekuńczość, czułość, pracowitość, odpowiedzialność. Wiele z nich godzi się na np: brzydkawego faceta 176cm z zakolami, gdyż zwracają uwagę na jego charakter, pracowitość łagodność. na to jakim będzie partnerem życiowym i utrzymywaczem domu. 2. - Mężczyźni nie czują potrzeby emocjonalnych zbliżeń, akceptacji, poczucia bycia z kimś, tego że kogoś mają. Nie czują potrzeby posiadania partnerki życiowej. Oni potrzebują partnerki do patrzenia, do zachwycania się nią, jako ciałem, a nie do wspólnego przechodzenia przez życie. Zadać się z przeciętną/zwykłą, brzydkawą, to dla chłopaka wstyd. --------------------------------------------------------------------------- - u kobiet odwrotnie: potrzeba czułości, przytulania, świadomości że ktoś czeka w domu, że nie jest się samą, jest dosyć silna. Dlatego panny zawsze dają do siebie przystęp, nawet zwykłym facetom. 3. Mężczyźni nie czuja potrzeby zakładania rodziny, opiekowania się dziećmi, kobietą i stabilizacji. mają potrzebę podziwiania urody kobiet, ale nie tworzenia i dbania o rodzinę. Założyć i Utrzymywać rodzinę to dla faceta to samo co jeść "talerz szpinaku ze zgniłą śmietaną". 4. Wielu facetów z biegiem lat poznaje potrzebę swojego instynktu. I wiedzą że żadna wada cielesna u kobiet, nie przejdzie. kiedy byli młodzi wierzyli ze miłość wszystko zwycięży. Więc starali się akceptować np: odstające uszy. Ale w wieku 27-28lat wiedzą ze tylko panny z najwyższej urodowo półki, dadzą im satysfakcję życiową. Inne eliminują. Wnioski: 1. kobiety stawiają facetom w dziedzinie urody, znacznie niższe wymagania niż faceci dziewczynom. 2. jest bardzo mało pięknych dziewczyn, w ujęciu populacyjnym. Na 100, jest ślicznych z 8/12. A inne facetów nie interesują. 3. Racja dużo lasek ma chłopaków, ale są oni znacznie brzydsi od nich tzn mają znacznie mniej symetryczne twarze niż one. ////Może to przez to że w tej chwili jest więcej mężczyzn niż kobiet ?///// (już nie popuść po majtkach od tej twojej nadlitościwości ) Bo głuptasko, jest tak mało pięknych dziewczyn, spełniających wymagania erotyczo-wyglądowe mężczyzn.

///////Gdy poznałam swojego narzeczonego ... poznał mnie ze swoimi wszystkimi kolegami to nawet nie zdajecie sobie sprawy ILU TAM JEST SAMOTNYCH FACETÓW .------------------------------------> tylko się nie rozpłacz. nie potrzebujemy twoich łez. Oni nie są samotni - nie rycz nad ich losem, oni nie chcą zadawać się ze zwykłymi biologicznie dziewczynami. Wolą nie mieć żadnej, niż mieć średnią, lub zwykło-ładnawą. Jeżeli panna ich nie zachwyca biologią, to nie ma takiej siły by ją poderwali. //////Nie mogę tego pojąć. Oni są w większości atrakcyjni, mają swoje prace, samochody, a są WOLNI. znam ich już długo, są fajni, inteligentni. ----------------------------------------> no właśnie głuptasku dlatego ze są tacy fajni, i atrakcyjni, mają też swoje wymagania i z byle kim się nie będą zadawać. By się nie ośmieszyć przed sobą, i resztą kumpli. nie rycz, nie rozpaczają z powodu ich samotności. /////Gdybym była wolna - dla mnie to byłaby wręcz kopalnia facetów do wyboru, do koloru.- --------------------------------> a skąd wiesz czy oni By ciebie chcieli za dziewczynę swoją?. Myślisz że faceci to jakieś łajzuchy i dadzą się wpuścić w randkę z brzydulką?. A nawet nie mam ich z kim zeswatać, bo wszystkie moje koleżanki (nawet brzydule czy grubaski) są zajęte. ----------------------------> nie swataj, oni nie są głupi, i nie potrzebują twojej litości czy opiekuńczości. Skoro brzydulka ma faceta to jakim potworem musi byc jej partner? Grubaska ma chłopaka - ale chyba o wyglądzie Ryszarda Kalisza.

Gość katarzynnkaa
"u facetów erotyzm twarzy to 25% ważności, ciała 15%, 60% inne rzeczy" Jako kobieta totalnie się z tym nie zgodzę. Ciało u mężczyzny jest znacznie ważniejsze niż jego twarz. Co po pięknej twarzy, jeśli będzie chudym powyginanym kurduplem? Za to nawet zakazany ryj, ale na pięknym, wysokim, wyrzeźbionym ciele - na to poleci KAŻDA

Gość Kalisz ma bardzo fajna
szczupłą kobiete a Niezgoda ma Kamela :)

Gość katarzynnkaa
"Wiele z nich godzi się na np: brzydkawego faceta 176cm z zakolami, gdyż zwracają uwagę na jego charakter, pracowitość łagodność. na to jakim będzie partnerem życiowym i utrzymywaczem domu." Masz rację, ale i tak zdradzą tego faceta z wysokim przystojniakiem. A mówiłeś o erotyzmie, prawda? Więc mylisz się całkowicie.

Gość fghjkljhgfdfgh
znam wiele par gdzie dziewczyna jest ladna facet mniej urodziwy a takze gdy facet jest przystojny dziewczyna mniej powabna .I co to znaczy kazdemu podoba sie cos innego:) Sa gusta i gusciki i o tym sie nie dyskutuje:D

No nie wiem - ja się wole sama "utrzymywać", niż mieć faceta który mi się nie podoba ;)

Gość poiuytrewertyuiop[
Jednemu sopodoba sie dziewczyna plenijszych kształtow drugi natomiast szczupla dziewczyna .Nie ma tak ze wsyztskim facetom podoba sie "ta"dziewczyna tak samo nie ma faceta ktory podoba sie wszystkim kobietom PROSTE.

18:51 goody Jezu, co za bzdura propagandowa jakiejś baby. Właściwie we wszystkim starszych małżeństwach jakie znam - babć, ciotek, sąsiadów żona jest gruba. I jakoś wszystkie nadal mają mężów. ///////////////////////////////////// Wierzysz w to co chcesz wierzyć. Pewnie jesteś sama otyła. Mają jako grubaski, nadal mężów, gdyż: 1. pochodzą z pokoleń, w których na rozwód i odejście, nie było przyzwolenia społecznego, i rodzinnego. Rozwód był czymś głośnym, i powodem złośliwych plotek, wobec np: kobiety, i jej rodziców. Ona porzucana, była oskarżana o brak urody, brak kobiecości itp. Dlatego rodziny robiły wszystko, by uniknąć zainteresowania ze strony innych, i tłumaczenia się za córkę -rozwódkę. 2. Nie było praktycznych możliwości, by doprowadzić do samego rozpoczęcia działań sądowych. Przed 1989r, na rozwód mogli sobie pozwolić jedynie najzamożniejsi ludzie, z największych miast. Jeżeli ktoś mieszkał na wsi, oddalonej np od Warszawy o 80km gdzie były sądy, to jak w warunkach PRLu, miał zrobić pierwszy krok prawny?. Do miasta miał 80km. A potem po wyjściu z Dworca Centralnego, jak miał odszukać warszawskich adwokatów, wyspecjalizowanych w sprawach rozwodowych? Ludzie na wsiach, byli niewykształceni, przepracowani brudni źle ubrani, i nie potrafili sie wysłowić, czy napisać podania. Wstydzili się pokazać w mieście, ze swoimi brakami, i wymową. Adwokaci zawsze byli drodzy, i oczekiwali sowitego wynagrodzenia. Więc ludzie ze wsi, po podstawówkach żyjący w wiejskiej nędzy, Korei Pólnocnej, o luksusie rozwodu mogli marzyć. W przypadku sprawy podziału majątku, był on na wsi tak lichy, ze mecenasi PRL-u z miejsca nie byli zainteresowani angażem w problem, wiedząc, ze mają do czynienia z ludźmi żyjącymi w ubóstwie. Dlatego rozwód, był dla społeczeństwa PRL-un luksusem, ze świata czystych, obytych ludzi miasta. Wiec jak np: żona utyła, i była ohydna - to nic się na to nie poradziło. Można było się do niej nie dotykać przez 30lat, ale nigdy się z nią rozwieść. 3. kolejna sprawa: przed 1989r, społeczeństwo silnie było związane z kościołem Katolickim. Ze względu na wspólną walkę z komunistycznym reżimem. A ta instytucja, i jej kapłani nie akceptowali rozwodów. Co innego dzisiaj -rozwód jest łatwy, adwokaci pala się do spraw. Są proste kredyty, którymi można opłacić prawników. Społeczeństwo jest inne -każdy szanuje i wie o potrzebach ludzi. Jeżeli ktoś się odchodzi, znaczy ze dba o siebie i komfort swojego życia. Niestety ale rozejście zmienia życie na plus- rozwiedzeni ludzie są szczęśliwsi, zajmują się sobą, są wolni znajdują nowych lepszych partnerów. Jeszcze lepiej:, po rozwodzie zaczynają dbać o siebie. Uprawiają sport, chudną 10kg, wyjeżdżają w odległe miejsca świata, kupują domy, luksusowe auta, -biorą swoje życie we własne ręce. Randkują, poznają nowych ludzi. Śpią spokojnie 9h. ////Jest to wielka kafeteryjna bzdura o tym że jak kobieta przytyje, to facet ją zostawia W realu takie rzeczy dzieją się niezmiernie rzadko. ///////////////////////////// Ja jestem facet więc słuchaj się mnie - Jeżeli kobieta utyje, i to znacznie, wówczas w facecie wzbudza obrzydzenie, i niechęć erotyczną. Ale faceci to też ludzie, więc nie jest im łatwo odejść z dnia na dzień. Z litości przetrzymują związki.To że nie odchodzą błyskawicznie, wcale nie oznacza, że nie czują obrzydzenia do ciał otyłych żon. I że nie marzą o innych, szczupłych dziewczynach. Jest to wielka kafeteryjna bzdura o tym że jak kobieta przytyje, to facet ją zostawia. /////////////////////// zostawia ją w głębi serca- staje się zimny, nieczuły nie chce jej dotykać ani na nią patrzeć - marzy by odejść. I najczęściej odchodzi. Ale nie z dnia na dzień - musi przygotować ja do odejścia. To właśnie myślenie bab. Uważają że od ich urody zależy wszystko. /////////////////////////////// Bo zależy od urody aż 80% tego, w jaki sposób będą traktowane, i z jaką siłą kochane, czy szanowane przez facetów. Więc już sobie nie wmawiaj że grubaska jest super, bo ma fajna osobowość i poczucie humoru. Każda grubaska jest wstrętna.

Gość hgfdti8q
jakie to szczęście że jest na świecie paru takich .......jak ty egoist:D

katarzynnkaa Ciało u mężczyzny jest znacznie ważniejsze niż jego twarz. Co po pięknej twarzy, jeśli będzie chudym powyginanym kurduplem? Za to nawet zakazany ryj, ale na pięknym, wysokim, wyrzeźbionym ciele - na to poleci KAŻDA//////////// to właśnie o tym mówię, potrafisz czytać ze zrozumieniem? - napisałem ze dla faceta, u kobiety piękna twarz to 50%/60% ważności i jak sama napisałaś: ////Ciało u mężczyzny jest znacznie ważniejsze niż jego twarz. Za to nawet ++++zakazany ryj+++++, ale na pięknym, wysokim, wyrzeźbionym ciele...../// czyli dla was kobiet, twarz u faceta ma nawet nie 25%, ale wręcz 5% ważności - stąd piękne dziewczyny, rodzą brzydkie córki, które dziedziczą czaszki po ojcach, z -jak to określiłaś- "zakazanymi ryjami" :). Dla facetów, twarz u dziewczyny jest ważna w 60%-tach. Ale mało jest kobiet o slicznych buziach, dlatego mężczyźni sa sami by nie wiązać się z brzydkimi. W populacji facetów, tez jest mało ładnych chłopaków, lecz kobiety nie przywiązują do tego wagi i zgadzają się na średniaków.- biorą sobie brzydkich, i wysokich.( placa za to ich córki w przyszłym pokoleniu) Wnioski: dziewczyny maja partnerów np: brzydkawych. A faceci nie maja ich odpowiedników żeńskich gdyż na brzydkie się nigdy nie zgodzą.

Gość beaattaaa.
Jem kupę.

Gość wkurwiony wiesiek kafeteria
To moze zapodacie jakies pare linkow ropuchy :O🖐️ Co jest dla was kurwa przystojne :O

Gość eldropa
po prostu mężczyzn w wieku 20-35 l. jest wiecej niż kobiet, to niby z kim te nadwyżki mają się związać?

Wklej lepiej linka durne lesby

Gość beaattaaa.
Potem jak się wysram. :classic_cool:

eldropa po prostu mężczyzn w wieku 20-35 l. jest wiecej niż kobiet, ////////////////// widzę coś zupełnie innego - to facetów jest jak na lekarstwo a dziewczyn Ocean. Na 50 facetów, przypada 100 kobiet. I jeszcze jedno jezeli mam 100 facetów, i 100 kobiet, to uważasz że wszyscy dobiorą się w pary i założą 50-ąt związków? - takie wnioski wyciągnąć może jedynie sterczały 70-letni statystyk, z GUS-u. Prawda jest taka że spośród 100 kobiet, te 100 facetów, wyłoni najseksowniejszych 10/8 dziewczyn. Najprzystojniejsi dobiorą się z 8-ma najpiękniejszymi, a 92 dziewczyny, i 92 facetów pozostaną bez partnerów. O ile kobiety odpuszczą facetom brzydkawe twarze, patrząc na ich ciała, kości, i masę mięśniową. O tyle żaden chłopak z tych 92 samotnych, nie wybaczy żadnej z tych 92 samotnych dziewczyn brzydkiej twarzy. Dlatego faceci są sami. Marząc o tych 8 najpiękniejszych, które wybrały innych. Samotni faceci bywają często na dyskotekach, szukając wrażeń. DLATEGO ICH WIDAĆ, i ich pojedyńczość. Samotne kobiety siedzą w domach, izolując się od świata. Dlatego nie widać ani ich samych, ani ich samotności.

Gość lknpolknpiknplk
egoist a czynnik ludzki?:) piekna wredna suka o wspanialej sylwetce lepsza dla ciebie niz normlalna przecietna?

Gość lknpolknpiknplk
ach i jeszcze zapytam jak do twoich przemyslen ma sie kwestia starzenia?

Kurwa co za leniwe suki :O

Gość do wiesiek
Poszukaj sobie topiku ''' Idealna twarz faceta ''' autor Gagarin Ronaldo 🖐️

Gość eldropa
Egoist_*31 przesadzasz z tym wybrzydzaniem facetów, mam kilku samotnych kolegów, 2 jest już nawet po 30-tce i nie mają wcale wielkich wymagań, jak jesteśmy w klubie to podoba im się większość normalnych, przeciętnych dziewczyn. Natomiast wśród znajomych koleżanek nie znam ŻADNEJ, która byłaby sama dłużej niż 8-12 miesięcy, a wymagania mają z kosmosu.

Gość czyżyczykiewicz
a co ty zrobisz biedny żuczku, jak dopadnie cię starość, choroba, kalectwo ?, kiła, mogiła :D - to do tego dupka wszechwiedzącego - egoist :P

Czemu nie piszecie pod swoimi czarnymi nikami kurwy :O

Gość czyżyczykiewicz
bo ty kurwa też nie piszesz :classic_cool:

Ssij :O