Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaattaaa.

dochodze do wniosku, że wygląda u facetów jest ważniejszy

Polecane posty

Gość czyżyczykiewicz
twojego, czy mojego , leszczu ?

1. ///beaattaaa. Przypominam sobie czasy liceum, gdzie KAŻDA dziewczyna miała chłopaka, nawet najbrzydsza. //// nigdy nie widziałem by brzydka dziewczyna miała faceta. Każda ładna miała - i to zwykłych lub brzydkich, ze strachu przed samotnością np:. Ale brzydkie nie miały nigdy żadnego. No chyba ze super-brzydala, gorszego od nich. 2. //// beaattaaa. Kobieta patrzy na szczegóły, ocenia każde szczegół z osobna, a facet patrzy na kobietę jako na całość. Przeciętny facet u kobiety nie zobaczy rozstępów albo cellulitu, a nawet jeśli zobaczy, to nie wie co to i ma to gdzieś.///// Bzdura facet patrzy na inne rzeczy, ważniejsze od rozstepów: na piękną twarz, na sexowne biodra, na długie zgrabne proste nogi. na kształt pośladków, zgrabne palce u stóp, na zgrabny brzuch, na jego rzeźbę,, kształt pępka, motorykę ruchów, ładny uśmiech, sexowny głos, białe zęby I dodatkowo w dalszym etapie na kształt, i budowę warg sromowych, oraz ładny zapach tych miejsc. 3. /// beaattaaa. Wystarczy popatrzeć na ogłoszenia towarzyskie/matrymonialne, faceci piszą czasami: może być puszysta, ale nigdy nie widziałam by kobieta lubiła puszystych.//// masz coś z głową, szurnięta jesteś ?, to czemu tak wiele kobiet chodzi ze świniakami ?. Nigdy nie widziałem by jakiś facet chciał świniaczkę za dziewczynę, chyba że chodzi ci o ogłoszenia facetów 58letnich którzy sami są "puszyści". 4. /// beaattaaa.Żeby kobieta miała piękne ciało, wystarczy że pozostanie szczupła/// najpiękniejsze cialo bez ładnej twarzy, nic dla faceta nie znaczy, żadna zgrabność sylwetki nie wygra z brzydka twarzą. dziewczyna musi być śliczna. Szczupłość, nie ma nic wspólnego z wrodzoną zgrabnością. Wiele jest dziewczyn szczupłych, które mają brzydkie figury -i złe proporcje. Koślawe nogi, suche tyłki, brzydkie pępki, brzuchy. Niezgrabne kwadratowe szerokie biodra. Więc nie wciskaj sobie ze jesteście z miejsca idealne. ///// beaattaaa.Obracając się w najróżniejszym towarzystwie zobaczyłam, że faceci długo zachowują swoje "prawictwo", o wiele dłużej niż dziewczyny dziewictwo.////// racja żaden facet nie odbędzie stosunku z kobietą brzydką. A juz na 100% nie zgodzi się na 1-wszy raz z brzydalem. Zwyczajnie zwymiotuje na jego widok. A kobiety chcąc udowdnic sobie kobiecość, odwagę i samiczo-alfizm mogą jako 17-ki "wystawić się" nawet "siniakowi z bramy". Zauważ autorko, jak wiele kobiet to prostytutki sypiające z grubasami. A jak mało sexownych facetów, raz: się zajmuje tym zawodem, a dwa: ci którzy już się zajmują, nie są w stanie odbyć stosunku z grubaską, lub brzydulką. Za nawet największa kasę. Zwymiotują i tyle By zdeterminowana nastolatka straciła dziewictwo, nie musi na faceta lecieć, przeczeka moment przebicia błony i po sprawie. Co chłopak. Facet musi czuć silny pociąg erotyczny do ciałą dziewczyny, a i sam musi widzieć że laska się nim zachwyca. ////a Kanon męskiego piękna zawsze był taki sam, od wieków (wystarczy popatrzeć na rzeźby), a kanon kobiecego piękna wciąż się zmieniał ////// bo ciężko było nakłonić Michałowi Aniołowi piękne dziewczyny do pozowania, i uzyskać zgodę ich rodziców. Same dziewczyny miały spore opory przed pozowaniem i odsłanianiem się obcemu facetowi. Dziś ciężko jest uzyskać zgodę aktorek do sesji w Playboyu. A to tylko jedno pstryknięcie. A jak trudno było przekonać do pracy z rzeźbiarzem dziewczynę 22-letnią w latach 1500-1600, która w tej samej pozycji musiała spędzić nago wiele godzin, przez wiele tygodni, przed obcym facetem, który impotentem nie był, i mógł coś wymusić. A jeżeli by niczego nie wymusił to i tak sąsiedzi woleliby myśleć że jednak wymusił, i że kobieta jest puszczalska. Dlatego stworzono tak mało rzeźb, nagich kobiet. ////co jednocześnie daje do zrozumienia że każda kobieta się może komuś spodobać. ////////// co ty usiłujesz sobie za bzdury wsadzić, w ograniczoną łepetynę ? jest multum kobiet, których nikt nigdy nie chciał, i nie zechce.

zyżyczykiewicz a co ty zrobisz biedny żuczku, jak dopadnie cię starość, choroba, kalectwo ?, kiła, mogiła - to do tego dupka wszechwiedzącego - egoist ////// a gó..no cię to może obchodzić wieśniaro? zajmij się swoja urodą by kiedy dopadnie cię choroba i kalectwo, twój facet chciał do ciebie przychodzić do szpitala.

Gość ja pierdykam....
@egoisteeee musiales miec baby z wystajacymi wargami sromowymi ze takie ohydy tu piszesz :D:D

eldropa Egoist_*31 przesadzasz z tym wybrzydzaniem facetów, mam kilku samotnych kolegów, 2 jest już nawet po 30-tce i nie mają wcale wielkich wymagań, jak jesteśmy w klubie to podoba im się większość normalnych, przeciętnych dziewczyn. //////////////////////////// ale nudzisz dziewczyno -od podobać się, do oszaleć dla cudzej urody jest długa droga. Te przeciętne dziewczyny podobają im się za słabo, by je poderwali - dlatego ich nie podrywają, i są sami. Może ci tak mówią że podobają im się przeciętne, bo jesteś na poziome tych zwykłych dziewczyn, i boją się ze jak wyznają ci prawdę, to odniesiesz ja do siebie ?. ///Natomiast wśród znajomych koleżanek nie znam ŻADNEJ, która byłaby sama dłużej niż 8-12 miesięcy, a wymagania mają z kosmosu./// i ich faceci spełniają te wymagania z kosmosu? ja zauważyłem ze faktycznie laski maja non stop kogoś. Tzn. dopuszczają do siebie chłopaków, - godzą się na randki ze zwyklasami, Ale oni sa zwykłymi brzydkawymi chłoptasiami. Ja takich dziewczyn nie lubię, z podejściem "jak nie ten, to tamten, albo tamten, albo siamten". Mi się podoba jedna lalka o super-erotycznej twarzy. Ale ma za gruby tyłek, i error - odpada. :) może mi przynieść wstyd swoją otyłą pupą.

Gość ofermasperma
eldropa bos sama przecietniaczka,nie ma innej opcji.💤

Gość MAN100%
Dla mnie tylko Natalie Portman i Kamerun Diaz. :]

Gość czyżyczykiewicz
do egoist - jestem mężczyzną chuju więc nie obrażaj mnie desperacie cytujący czyjeś naiwne mądrości wyssane z palca. :classic_cool: zadbaj o to by raczej do ciebie miał kto przyjść, jak będziesz sikać i srać pod siebie. mądrości, które przytaczasz są miarą twojego spranego mózgu i gówno wielkie mają do rzeczywistości, może twojej tak, ale zauważ tępa dzido, że ludzie są różni i zachwycają się czymś zupełnie innym niż piszesz. daruj więc sobie te wypociny bo cienki bolek jesteś. :classic_cool:

Gość wkurwiony wiesiek kafeteria
Widzieliscie co mlode powklejaly w tamtym topiku o rylo faceta ? :O

Gość Dr.House :)
Zacznijmy od tego,że kobiety ukrywają swoją powierzchowność,a w rzeczywistości reagują w ten sam sposób co mężczyźni.Zazwyczaj zapytane o cechy jakie powinien posiadać udzielają odpowiedzi ''czuły,pomocny,troskliwy'' itd. przy czym unikają poddania ocenie wyglądu fizycznego,starając się zachować pozory.

Jasne ! :) co tam, że będzie chlał wódę i popijał piwem ;) że będzie się znęcał nad tobą psychicznie ... że będzie cię tłukł i nie szanował... NAJWAŻNIEJSZY JEST WYGLĄD! :) BRAWO! ;)

Gość Dr.House :)
Twój tok myślenia jest błędny,ponieważ zbytnio upraszczasz całą sytuację,a przyjęliśmy założenie,że obiekt popędu seksualnego nie posiada nałogów,uzależnień.

Gość Dr Prof Frojd
wyczuwam w tobie wewnetrzny konflikt, doktorze hałsie.

Gość Dr Prof Frojd
sse kutasy pacjentom :classic_cool:

Gość Dr Prof Frojd
lubie kiedy niedźwiedź szczytuje na mnie.

kobiet w Polsce jest wiecej niz mezczyzn, o 10%! laski w polsce sa w desperacji czesto i chwytaja sie zaniedbanych facetow by nie mieszkac z rodzicami, gdzies wyjechac.

Gość to się uśmiałam
"Egoist_*31 ////a Kanon męskiego piękna zawsze był taki sam, od wieków (wystarczy popatrzeć na rzeźby), a kanon kobiecego piękna wciąż się zmieniał ////// bo ciężko było nakłonić Michałowi Aniołowi piękne dziewczyny do pozowania, i uzyskać zgodę ich rodziców. Same dziewczyny miały spore opory przed pozowaniem i odsłanianiem się obcemu facetowi. Dziś ciężko jest uzyskać zgodę aktorek do sesji w Playboyu. A to tylko jedno pstryknięcie. A jak trudno było przekonać do pracy z rzeźbiarzem dziewczynę 22-letnią w latach 1500-1600, która w tej samej pozycji musiała spędzić nago wiele godzin, przez wiele tygodni, przed obcym facetem, który impotentem nie był, i mógł coś wymusić." Nie wypowiadaj się za Michała Anioła bo chyba go osobiście nie znałeś i widać że małe masz pojęcie o historii sztuki. Nigdy nie było problemu ze znalezieniem kobiet do aktów bo korzystano z usług prostytutek i płacono im za leżenie na golasa. A Michał Anioł nawiązywał do klasycznego kanonu piękna wypracowanego w starożytnej Grecji -upiększał i matematycznie wyliczał proporcje. Natomiast kanon kobiecego piękna zmieniał się przez cały czas i to jest fakt. Rzucasz jakimiś procentami i się wymądrzasz na tematy na które nie masz pojęcia i jeszcze masz czelność mówić komuś że jest ograniczony, a to zakres wiedzy na poziomie liceum :/ A tak przy okazji Michał Anioł najprawdopodobniej był homoseksualistą.

ja lubie rudych, ale generalnie fajnie napisane i cos w tym jest. chcoiaz jakby piekny facet nie byl, jelsi bedzie mial zjebany charakter, to go nie chce. jak fajny charakter i normalny zwykly chlopak=super a jak jeszcze przystojny, ale nie lalus=mega super. wyglad jest wazny, ale kluczowy jest charakter.

chociaz z 2 strony, ladne polki sa praktycznie zawsze zajete. a faceci juz tak nie pedza, byc samemu? zaden wstyd. kobieta zas musi miec jakiegos faceta, zeby miec za co zyc. bo jak wiemy kobiety w PL marnie zarabiaja.

"kobiet w Polsce jest wiecej niz mezczyzn, o 10%! laski w polsce sa w desperacji czesto i chwytaja sie zaniedbanych facetow by nie mieszkac z rodzicami, gdzies wyjechac. " Jest więcej, gdyż dłużej żyją. W wieku 20-30 więcej jest mężczyzn. 🖐️

Gość wkurwiony wiesiek kafeteria
to się uśmiałam moze ty wkleisz jakis ideal faceta :O

1. dziewczyny chodzą/randkują z chłopakami, którzy pociągają je na 30%. Randkują i czekają aż pojawi sie uczucie, silniejszy pociąg fizyczny itp. Randkują dla zyskania asysty w życiu, przyjaciela powiernika problemów czułości, partnerstwa. Dlatego, nie jest tak ważna dla nich silna erotyka twarzy, u faceta. 2. natomiast Facet, umówi się tylko z tą panną, której silnie pożąda, od pierwszego wejrzenia, i to na 90%. Umówi się z panną, która jest bezdefektywna fizycznie, by się jej nie powstydzić nigdy publicznie. Takich bezdefektywnych, o erotyce wywołującej pociąg na 90%, jest mało. Więc faceci są - sami. nigdy chłopak nie poderwie dziewczyny dla zyskania asysty w życiu, przyjaciela powiernika problemów czułości, partnerstwa. Gdyby facetom zmienić coś w mózgu, tak by nie patrzyli tylko na wygląd, wówczas dla przyjacielskości i ciepła, ustawialiby się co tydzień z jakąś panną. A ze szukają jedynie piękna z górnych półek, to są sami. Bo przyjacielskości nie potrzebują. Ich mózgi szukają idealnych twarzy, bioder, nóg: http://thumb.kweeper.net/10/07/14/173ad4892444a8615de5cc659bcc3f9d_h.jpg http://www.missplaya.com/images/2011/MissPlayaW-59-s.jpg A o to ciężko.

czyżyczykiewicz do egoist - jestem mężczyzną ch*ju więc nie obrażaj mnie desperacie cytujący czyjeś naiwne mądrości wyssane z palca. zadbaj o to by ..................... te wypociny bo cienki bolek jesteś. ///////////////// no ok - ale............. wal się na ryj KOLEGO. Co mnie obchodzi twoje zapieniaczone zdanie, w tej sprawie?. zACHOWAJ JE DLA SWOJEJ MAMY. Ja mam je gdzieś.

Gość to ze wkleil egoist
Egoiste31 --drugi link jest beznadziejna dupa, a ja mialam kompleksy buahahhhhahhhaaa. Egoiste nie musisz wierzyc ale ja jestem ladniejsza od twoich panien z linku. Ech te chlopy.

Gość czyżyczykiewicz
i wzajemnie, pokrako życiowa :D

Gość to ze wkleil egoist
Od drugiej na pewno, pierwszy link jest oki.