Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musiałem sie rozstać

Musiałem się rozstać z dziewczyną bo ona uprawiała anal z poprzednim. Nie mogłem

Polecane posty

Gość Musiałem sie rozstać

tego znieść i się rozstaliśmy. To znaczy ja powiedziałem jej że nie chce takiej zbrukanej. Czemu robicie to swoim parterom i rżniecie się z kim popadnie :( Jak potem całować taką w usta kiedy się wie że ona dawała dupy a może potem jeszcze lizała takiego wyjętego z tamtąd :(

Gość kobieta majac faceta
tez bym nie mogl byc z taka

Gość ty moze dorosnij
i potem sie wypowiadaj

ojej, to naprawdę skandal. uprawiała ze swoim poprzednim partnerem anal. a to taka zbrodnia jest? bo jak dla mnie to normalna praktyka seksualna tak jak oral czy hiszpan. czy wy serio byście chcieli aby wasze laski przed poznaniem was żyły w ascezie? rozumie że laska mając np 20 lat i będąc w związku z jakimś facetem ma mu powiedzieć "nie zrobimy tego bo wróżka mi powiedziała że za 2 lata poznam lepszego od ciebie i z nim będę i nie chcę być zbrukana".

Musiałem sie rozstać tego znieść i się rozstaliśmy. To znaczy ja powiedziałem jej że nie chce takiej zbrukanej. Czemu robicie to swoim parterom i rżniecie się z kim popadnie Jak potem całować taką w usta kiedy się wie że ona dawała d**y a może potem jeszcze lizała takiego wyjętego z tamtąd Teraz na ogólnym opiszesz?:P

Gość Reeeeeal Pearsona 21
" bo jak dla mnie to normalna praktyka seksualna tak jak oral czy hiszpan. " Pojebany jestes jezeli dla ciebie anal jest norma :-O

a niby co w tym takiego nienormalnego? wiele kobiet lubi seks analny i co w tym takiego niezwykłego?

Gość miejscowy blokers
miales szanse na dobre ruchanie z tamta, ale widocznie podgladanie mamy w lazience bardziej cie kreci

faceci gardzą kobietami z doświadczeniami seksualnymi bo tak naprawdę to bije w ich męskość. boją się porównań, nie mieści im się w głowie że kobieta mogła mieć jakieś życie seksualne poza nim. to kompleksy wychodzą po prostu

Gość Reeeeeal Pearsona 21
Tylko dziwki lubia anala...

a teraz poproszę przeprowadzić logiczny dowód tego twierdzenia. bo hasło łatwo rzucić. ja mogę napisać że tylko dziwki lubią orala, ktoś może napisać że tylko dziwki lubią hiszpana. ktoś inny że tylko dziwki pozwalają na wytrysk na twarz. jeszcze ktoś inny że tylko dziwki golą miejsca intymne. tylko gdzie tu sens? sprawa jest prosta: nie lubisz - nie uprawiasz. ale inni mogą lubić i mogą uprawiać co wcale nie znaczy że są jacyś niegodni. mamy XXI wiek więc niech przyzwoitki zajmą się same sobą. dajcie ludziom żyć tak jak chcą i dajcie im cieszyć się swoją seksualnością

Gość Ding Dong!
Absolutnie zgadzam się z Dareiosem... nic dodać nic ująć... Seks to normalna ludzka sprawa, nie kapuję skąd te wszystkie zgrzyty bo ktoś coś kiedyś zrobił...

Gość nieuk MARECZEK
doopy są od srania....

Gość Reeeeeeal Pearsona 22
Dupa do srania nie do ruchania pedały!

Gość qwert45
a jak ona ma wziasc twojego kutasa do geby ?jak maczales w innej cipie

seks analny nie ma wiele wspólnego z homoseksualizmem. proszę się douczyć

Gość bhgnhmnhmju
nie widzę nic dziwnego w postępowaniu autora, zwłaszcza biorąc pod uwagę to że pewnie domyślił się że i z nim będzie chciała spróbować - a on nie ma na to najmniejszej ochoty lepiej teraz się rozstać niż żeby później ona zdradziła go z innym ''bo on nie chciał'' 🖐️

Gość a dla mnie kobieta
po analu to wyuzdana suka

Gość paniom po analu
mowimy nie

nic dziwnego ze kobiety staja sie pruderyjne skoto nawet przed swoimi facetami nie moga sie seksualnie otworzyc. a ja lubie kobiety ktore wiedza czego chca, ktore nie wstydza sie swojej seksualnosci. nie ma nic gorszego dla kobiety niz zakompleksiony facecik ktory szuka dowartosciowania w postaci cnotliwej grzecznej kobiety ktora bedzie sie rumienic gdy zdejmie bluzke

Gość Imienniczka...
Kobiety po analu to nie kobiety a kobietony i dziwkki!

Gość krwawa___merry
A ja rozumiem autora, ja np. nigdy w życiu nie związałabym się z facetem który gustuje w bdsm - choćby był ideałem, każdy ma prawo do własnych preferencji i szukać podobnych u partnera/partnerki.

Gość Ding Dong!
Dareios... normalnie jestem pod wrażeniem :) Dlaczego tak mało jest ludzi otwartych, tolerancyjnych i bez horyzontalnych ograniczeń, cholera?

Gość przecież Dareios
to prawiczek

Gość do Dareios
ale sam pewnie jestes doswiadczony wiec patrzysz na to inaczej

Gość aleeee piertoliciee
Dareios - kolejny żałosny tzwel, który myśli że każda kobieta lubi anal, a jak mówi że nie to znaczy że ''wstydzi się swojej seksualności'' :O jesteś ograniczony i nie rozumiesz że ktoś może nie lubić czegoś co ty lubisz i kto jej broni ''się otwierać''? po prostu facetowi nie pasuje ten rodzaj seksu i tyle