Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musiałem sie rozstać

Musiałem się rozstać z dziewczyną bo ona uprawiała anal z poprzednim. Nie mogłem

Polecane posty

Gość biancaneve
nie wyobrazalam sobie ze w polsce sa jeszcze tacy ludzie zacofani ktorzy twierdza ze sex analny to zwyrodnienie i kobieta ktora go uprawia ti k...a !!!!ma niestety jest ich pelno z tego co czytam.i puzniej sie dziwia ze coraz wiecej kobiet wybiera inna kobiete jako partnerke w zyciu i w lozku!!!!

Polska to nienormalność: Kobiety uprawiające anal są dyskryminowane, ale jeżeli jakaś kobieta zajdzie w niechcianą ciążę bo wybrała waginalny zamiast analu, to też jest dyskryminowana.

ja prywatnie też uwielbiam seks analny, ale tu nie chodzi o to co kto lubi tylko to jak się postrzega innych

Gość biancaneve
Ciemnota i jeszcze raz ciemnota!!!!

Gość eksperymentujaca dziewoja
Ja np lubię anal ( czasem nawet bardziej niż inne typy) A facet który jest moim pierwszym i jedynym jest w niebowziety Przez jakieś cholerne cnotki (jego byłe) ktore nawet klapsa nie dały dobie walnac na pupie on bardzo się wstydził poruszyć temat. Ja nie bardzo wiedziałam jak to właściwie się odczuwa. Ale jest MEGA.

jeżeli o mnie chodzi - może to i chamskie - ale nie zwiążę się z pruderyjną laską. nie widzę najmniejszego powodu wiązać się z kobietą z którą nie będę zaspokojony seksualnie. to nie ma sensu. życie erotyczne to jeden z filarów związku więc nie może tu być takich zgrzytów

A do wielkich przeciwników anala ( bo jest TAKI gejowski). Mam nadzieję panowie że wasze kobiety nie robią wam lodzika bo to też pochodzi od homoseksualistów. Tak samo jak minetka. Więc na pewno kochacie sie w pozycji na misjonarza ( na pieska nie bo tak robią zwierzęta i to bardzo uwlacza kobiecie) :)

Gość Annita, Głogówek
eksperymentujaca dziewoja - widocznie jestes jakas ograniczona jezeli jedynymi pozycjami jakie znasz jest "misjonarska" i "na pieska" :-O

To był tylko taki przykład. Nie będę chyba opisywać wszystkich pozycji co? Chyba ktoś inny jest tu ograniczony.... :o

a co to są przepraszam pedalskie normy? coś co sobie kilku samozwańczych wyroczni okrzyknęło pedalskimi bo im się nie mieści w ciasnym horyzoncie?

Gość biancaneve
Dereiros nie zal ci tracic czasu na odpowiadanie pewnym osoba bardzo ale to bardzo ograniczonym ??? Tak pozatym to w seksie jest wszystko dozwolone jesli obydwie osoby sie zgadzaja!!!

Gość Annita, Głogówek
eksperymentujaca dziewoja zamknij pysk jak piszesz do lepszych od siebie córko kurwy i alkoholika

Gość biancaneve
Dareios sorry:-D

Pedalskie normy? Najbardziej dra mordę hipokryci. Pewnie większość z nich i tak uprawia seks analny albo chociaż i nim marzy ale zonka lub mąż mogą wysmiac, Jestem ciekawa czy ktoś z przeciwników anala chociaż raz spróbował?

nie szkoda mi czasu bo tak naprawdę to bardzo rozwijające zajęcie. najbardziej człowiek się wysila dyskutując z ignorantami bo stara się możliwie uprościć swoją argumentację tak aby trafiła do drugiej strony

Gość Annita, Głogówek
Koniec cywilizacji. Walenie w dupe, sranie sobie do ryja

"do Dareios przepraszam nie pedalskie ale takie obrzydliwe normy" to subiektywne odczucie. dla kogoś anal może być obrzydliwy, dla kogoś innego lizanie cudzych narządów płciowych co nazywamy oralem może być obrzydliwe.

Haha Annita :D Mnie słowa jakiejś ograniczonej laski takiej jak ty nie obrażają bo stosujesz bardzo wiesniacki sposób na obrazenie kogoś Gowniar nie słucham :)

Gość lisha
Do Annita, Głogówek Koniec cywilizacji. Walenie w d**e, sranie sobie do ryja nie wiem z kad w tobie tyle agresji??? oceniasz ludzi, ich zachowania...ublizasz...a przeciez nikt tobie nie ubliza??? przypominasz mi mohera ktorego ogladalam na YT ktory bronil rydzyka a bronil wyzywajac przed kamerami kobiete od najgorszych k***, sz***, itp. jezeli chcesz bronic swoich przekonan i przekonac do tego innych to podaj argumenty a nie wrzucasz!

I na dodatek to żaden koniec cywilizacji. Mogłybysmy na ten temat podyskutowac Annita, ale widzę że się nie da kulturalnie :)

Gość niedlapsakielbasa
no coz dobrze ktos ze ciemnota tu panuje skoro piszecie takie bzdury odnosnie analu.... Autorze chyba naprawde ucierpialo Twoje ego i glupio Ci bylo ze masz dziewczyne bardziej doswiadczona od ciebie,nie potzrebnie ja wyzywasz i oceniasz negatywnie,mysle ze jak dorosniesz to za pare lat stwierdzisz ze glupio myslalaes.... Fajna sprawa jest udany seks i super gdy dwoje ludzi potrafi czerpac z niego przyjemnosci a gdy ma sie partnera ktory otrafi tak rozpalic i podniecic kobiete i tym samym sprawic ze anal jest przyjemnoscia to w ogole piekna sprawa...

Gość to wy macie problem nie autor
ograniczeni to są ''zwolennicy analu'' przeważnie, debile nie rozumieją że nie każdy ma perwersyjną naturę i nie każdego to kręci bo jakim kretynem trzeba być żeby kogś kto nie lubi analu czy klapsów nazywac cnotką? znacie tylko cnoty i wyuzdane? i nic więcej? poyebani jesteście i zero wiecie o ludzkiej naturze, psychice i seksualności, ZERO autor ogólnie dobrze postąpił, mógł darować sobie te epitety, ale ogólnie dobrze zrobił skoro jest przeciwnikiem analu lub go to obrzydza plujecie jadem bo nie rozumiecie że kogoś może odpychać coś co wy lubicie, ciekawe czy wy bylibyście z kimś kto przyznałby się że robił rzeczy które was obrzydzają np. pił szczyle, jadł odchody czy cokolwiek innego co by mogło was zrazić tiaa najlepiej nazwać od cnotek kogoś kto nie gustuje w tym samym co wy... widać że zwolenników (zwłaszcza zwolenniczki) strasznie boli fakt i nie mogą się z tym pogodzić iż autor nie akceptuje czegoś co wy preferujecie - ale to już jest tylko i wyłącznie wasz problem🖐️

"ograniczeni to są ''zwolennicy analu'' przeważnie, debile nie rozumieją że nie każdy ma perwersyjną naturę i nie każdego to kręci" Pisałem kilka razy że można coś lubić lub nie i że każdy uprawia taki seks jaki mu się podoba. Nie nazywam tych który nie lubią analu cnotkami. Nie chodzi o to że ktoś nie lubi analu tylko o to że ktoś nie lubi analu i uważa że inni ludzie także nie powinni go lubić. krótko mówiąc krytykuję to że ludzie oceniają innych przez pryzmat własnych upodobań. to tak samo jak ja bym kogoś krytykował za to że lubi brokuły tylko dlatego że ja ich nie lubię

Gość hero464567545
Zgadzam się z powyższym, dodam tylko że słowo ''cnotka'' jest straaasznie nadużywane i używacie go nie znając jego prawdziwej definicji która oznacza kogoś ''kto wstydzi się tego co lubi/własnych fantazji'', jak facet czy kobieta którzy NIE LUBIIĄ analu mogą być cnotliwi? Naprawdę jesteście tak tępi czy tylko udajecie?

Gość hero464567545
Pisząc że zgadzam się z powyższym chodziło mi oczywiście o post ''to wy macie problem nie autor''.

Wiecie co? Ja rozumiem że niektórych to nie kręci i tyle ale tak samo jak przeciwnicy mogą nazwać zwolennikow pedalami a anal czymś obrzydliwym to ja mogę nazwać.was zacofanymi cnotkami :)

przeciwnicy anal dla was jest obrzydliwy i straszny,ale są widocznie ludzie których to kręci.Sex jest bardzo ważny w związku i uważam że kochający się ludzie powinni mówić o swoich fantazjach,oczekiwaniach i jeśli komus anal odpowiada nie znaczy że jest akurat szmata. Tak się składa że Polska to kraj 3 świata względem tolerancji i zrozumienia że świat się zmienia,ludzie szukają urozmaiceń w tym jakże przyjemnym aspekcie sexu jednak powiedzieć o tym głośno się boja że zostana osądzeni jako ludzie nienormalni. Powiem tak moja dupa,moja sprawa.Komus się nie podoba i nie musi,ale dajcie spokój innym. Zaściankowość i konserwatywne myślenie u was to norma.