Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musiałem sie rozstać

Musiałem się rozstać z dziewczyną bo ona uprawiała anal z poprzednim. Nie mogłem

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxoxo
dareios - jesteś sado-maso zbokiem więc wcale nie dziwne że najeżdżasz na autora, nie rozumiesz kompletnie odmiennych preferensji od twoich, tacy jak ty każda kobietę która nie chce być uległa lub spełniać zachcianek faceta będą nazywali cnotką, wogóle się powinneś wypowiadać w tym temacie bo zero w tobie obiektywności.

Gość xoxoxoxoxoxoxo
*** nie powinieneś

pisałem milion razy, nie chodzi o to że ktoś tego nie lubi, bo nie każdy musi lubić, tylko chodzi o to aby nie rzucać obelgami w tych którzy to lubią

Gość Fibi Buffe
Takie rozległe dysputy na temat dupy:). Kto by pomyślał, że ten temat wywoła takie gorące dyskusje.. Ale prawda jest jak ta ww. dupa - każdy ma swoją. I można tak pisać te posty, zapełniać kolejne strony a i tak nic z tego nie wyjdzie. Moim zdaniem jak coś lubisz to fajnie, ale nie narzucaj i nie wyzywaj kogoś kto tego nie lubi i odwrotnie. I nie na miejscu są określenia padające w tym temacie, które na podstawie czyjejś jednej wypowiedzi wrzucają kogoś do worka gejów, cnotek czy idiotów.

"Anal uprawiaja tylko dzi**i ktore sa tak rozepchane ze musza nadrabiac d**a" Noo, coś w stylu powiedzonka "balcerowicz musi odejść". wbite do główki, dobre na każdą okazję. nie trzeba się wysilać na argumentację, wystarczy napisać zapamiętany tekst

Dareios - nie szkoda ci energii na to ciągle tłumaczenie tym prymitywom? Każdy kto ma choć trochę pracującego mózgu zalapalby o co ci.chodzi