Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musiałem sie rozstać

Musiałem się rozstać z dziewczyną bo ona uprawiała anal z poprzednim. Nie mogłem

Polecane posty

Gość o maTko!
tutaj chyba same prawiki siedza;/ i tak wszyscy wiemy,że teraz tak gadacie, a jak przyjdzie co do czego to sami będziecie namawiać żeby dała w tyłek, i zdziwieni,że poza wami dziewczyny miały wcześniej kogoś innego. Nie każda kobieta musi się na to zgadzać, a jeśli zgadza się to zrobić z partnerem, którego kocha, planuje z nim przyszłość, to ja pytam debile jaka to dziwka?

Gość ona z BYtomia
Tak jak nie lubi anala to zacofana :-O Boże co za debile na kafe...

Gość Ewelinaaaaa1990
Teraz modny jest anal, za pare lat sex z koniem 🖐️

Gość hehehehhhhehehe
''tutaj chyba same prawiki siedza;/ i tak wszyscy wiemy,że teraz tak gadacie, a jak przyjdzie co do czego to sami będziecie namawiać żeby dała w tyłek, i zdziwieni,że poza wami dziewczyny miały wcześniej kogoś innego. Nie każda kobieta musi się na to zgadzać, a jeśli zgadza się to zrobić z partnerem, którego kocha, planuje z nim przyszłość, to ja pytam debile jaka to dzi**a?' że twój cię namawiał na anala nie licząc się z twoim zdaniem to nie znaczy że każdy facet tak będzie robił :classic_cool:

Gość do Dareios
bo sam pewnie jestes doswiadczony

Gość niiiiiiiiiikt panna
Jeżeli dla ciebie o poziome "zacofania" świadczy to czy uprawiała anal czy nie, to powodzenia :-O 🖐️

Gość Musiałem sie rozstać
jebie mi z mordy

Gość o maTko!
ja na anal się nie zgadzałam nigdy i nigdy też się nie zgodzę, ale to czy ktoś inny to robi, to gówno mnie obchodzi, pytam czemu taka osobe od razu nazywacie dziwka? bo nikt was nie chce? smutne

Gość 4 like 4
Dajcie spokój, wiadomo że jak anal to dziwka i tyle.

Gość takaaaa praaawdaaa
te co lubią anal to najczxęsciej mają rozepchany tzipy i dlatego tylko anal im zostaje :D

"Dareios - kolejny żałosny tzwel, który myśli że każda kobieta lubi anal, a jak mówi że nie to znaczy że ''wstydzi się swojej seksualności'' jesteś ograniczony i nie rozumiesz że ktoś może nie lubić czegoś co ty lubisz" Czytaj całość a nie na wyrywki. Napisałem, jak ktoś nie lubi to niech nie uprawia, bo to sprawa każdego z osobna, ale niech nikt nie orzeka arbitralne że ktoś kto lubi daną praktykę seksualną jest taki i owaki. nie lubisz analu? ok, nie uprawiaj. ale pozwój uprawiać go innym bo niektórzy mogą go lubić. nie twierdzę też że wszystkie kobiety lubią anal. z tego co pamiętam to wg statystyk ten rodzaj seksu uprawia około 30% kobiet

"i kto jej broni ''się otwierać''? po prostu facetowi nie pasuje ten rodzaj seksu i tyle" To nie jest kwestia że jemu nie pasuje bo gdyby tak było to po prostu by go nie chciał uprawiać i tyle. On natomiast wartościuje tą kobietę na podstawie jej seksualnych doświadczeń a to już bije kompleksami na kilometr

"Teraz modny jest anal, za pare lat sex z koniem" Seks analny uprawiali już starożytni, tylko potem ludziom coś się porobiło z głowami i zaczęło im się wydawać że cielesność jest zła

"Jeżeli dla ciebie o poziome "zacofania" świadczy to czy uprawiała anal czy nie, to powodzenia" A kto tak twierdzi? Nie chodzi o to czy ktoś uprawia anal czy nie tylko jak do tego podchodzi. jak widać dla wielu tutaj ktoś kto uprawia anal jest nieczysty i niegodny i to jest właśnie zacofanie. ja tez nie lubię pewnych praktyk seksualnych ale nie oceniam innych na podstawie ich upodobań

Gość itutrhfnmffg
''Seks analny uprawiali już starożytni, tylko potem ludziom coś się porobiło z głowami i zaczęło im się wydawać że cielesność jest zła'' no i co z tego? fakt faktem że zawsze była to jednak mniejszość i ludzie mieli normalniejsze podejście do tych spraw bo nie wymagało się tego od kobiet - jak bywa w dzisiejszych czasach

co znaczy normalniejsze? i kto i na jakiej podstawie orzeka co jest normalnym podejściem a co nie?

Dareios chciałbyś być zapinany w tyłek? Ps. Nie dowierzam w rzetelność tych twoich statystyk;)

nie mam takich fantazji. ale czy to że nie chcę robić loda znaczy że i kobiety nie powinny tego chcieć?

Gość itutrhfnmffg
normalniejsze czyli takie iż nie wymagało się od kobiety takich rzeczy - to była tylko kwestia jej woli, a teraz wiele facetów ma szowinistyczne podejście - kobieta musi spełniać każdą ich zachciankę, bo jak nie to zdradzi/pójdzie do innej do tych co mają parcie na anal - wsadzcie sobie wibrator w anusa i zobaczycie czy to takie fajne 🖐️

"normalniejsze czyli takie iż nie wymagało się od kobiety takich rzeczy - to była tylko kwestia jej woli, a teraz wiele facetów ma szowinistyczne podejście - kobieta musi spełniać każdą ich zachciankę, bo jak nie to zdradzi/pójdzie do inn" a co w tym dziwnego? to chyba normalne ze nikt nie będzie się męczył z kims kto mu nie odpowiada. "Ale gdyby twoja kobieta chciała Cię tak przelecieć?" nie myslałem o tym "I pisałam już, że anal do orala ma się jak pięść do oka" bo ty tak mówisz? prawda jest taka ze ani usta nie są przeznaczone do robienia loda ani dupa do seksu analnego. ale ludzie znaleźli także i erotyczne zastosowania do tych części ciała i jeżeli komuś sprawia to przyjemność to może śmiało je do tego wykorzystywać

wow, ale definicja. to czopków tez nie stosujmy bo to w przeciwną stronę działa. fakty sa takie że bardzo niewiele obszarów ciała jest w sensie stricte przeznaczonych do seksu. ale czy to znaczy że mamy się do nich ograniczać?

Gość gfhfghgjghkhk
przeciez anal to zwyrodnienie, to nawet nie jest seks... seks to wkladanie penisa w pochwe, anal to zwyrodnienie, nawet u zwierzat tego nie ma. "ludzie" ktorzy to robia to cos gorszego od zwierzat... dobrze ze zostawiles k u r w ę autorze

zwyrodnienie bo ty tak mówisz? bo dla ciebie seks to tylko klasyk po bożemu? bo jak ktoś potrafi sobie jeszcze w inny sposob sprawić przyjemność to już zwierzę? skoro dla ciebie seks to tylko wkładanie penisa w pochwę to znaczy że oral i hiszpan też uważasz za zezwierzęcenie? przecież piersi tez nie służą do masowania członka a usta do lizania genitaliów i także tego zwierzęta nie robią.

Niedogodność towarzyszącą wkładaniu czopków znosi się z konieczności.:) Osobiście ani ziębi mnie ani parzy co w co ktoś sobie daje wkładać ale nikt mi nie wmówi, że to jest powszechnie lubiana przez kobiety praktyka:) Owszem znajdzie sie kilka ale przeważnie to faceci nakłaniają partnerki do takiego ,,seksu'', który jest dla nich bardzo nieprzyjemny i super upokarzający...

Ust i piersi w ten sposób nie rozciągasz i nie narażasz na uszkodzenia, czy nie przyjemne doznania po lub w trakcie:)