Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo znowu mama

Czy jest tutaj jakaś mama, która wozi dziecko w wózku NAVINGTON?

Polecane posty

Gość niedługo znowu mama

Chciałabym zapytać jak się użytkuje ten wózek i którą ramę polecałybyście bardziej: GALEON czy CORVET?

Gość niedługo znowu mama
podnioę, bo moze ktos się wypowie;)

Gość sylvia...,,
nawet nie wiem jak on wyglada...

Gość mmag28
Ja kupiłam Navingtona z ramą Galeon. Nie żałuję, bo wózek sprawuje się bardzo dobrze. Do niczego nie moge sie przyczepić. Ma dużą gondole, pompowane kola i wahacze przez co jest bardzo wygodny na nierownych drogach. No a poza tym jest bardzo ładny, nie upaćkany kolorami czy bzdurnymi wzorkami.

Gość niedługo znowu mama
O fajnie, że się wypowiedziałaś:) Przyznaję, że jestem nastawiona właśnie na model GALEON, ale czytałam, że ten CORVET dostał różne nagrody i wyróżnienia więc chciałam poznać opinie mam, które już korzystają z wózka;) A powiedz mi jeszcze jak długo go używasz? Nic złego się nie dzieje z tym wózkiem? Przyznaję, że byłam w szoku, że tak świetne wózki produkuje się w Polsce, bo nie dość, że to jest właśnie to czego oczekuję od wózka - pompowane, porządne koła, amortyzacja i bardzo bezpieczne wykończenie wózka, poza tym spora i wygodna spacerówka, to jest jeszcze przy tym ładny i raczej nie przypomina tych wszystkich polskich wynalazków;)

Gość mmag28
ja go używam 2 miesiące, nie miałam zadnej awari, nic sie jeszcze z nim nie stało. Ja wolalam Galeon od Corvet z tego co pamietam, ten drugi nie miał wahaczy i byl sztywniejszy. Zależy w jakiej okolicy mieszkasz, jesli zamierzasz chodzić po np. lesie, to Galeon jest idealny. Dobrze amortyzuje i fajnie buja :) Nie przeszkadza mi ze nie ma skrętnych kół, bardzo dobrze mi sie nim manewruje. Tak jak napisałaś "pompowane, porządne koła, amortyzacja i bardzo bezpieczne wykończenie wózka, poza tym spora i wygodna spacerówka, to jest jeszcze przy tym ładny i raczej nie przypomina tych wszystkich polskich wynalazków" - to wydaje mi sie że Navington, ktory bys nie wybrała będzie dobrym rozwiązaniem. Ale najlepiej jak się nim przejedziesz, porownasz jeszcze aby byc w 100% pewna. Aha, i jeszcze jedna zaleta że mozna do niego dokupic foteliki Maxi Cosi (trzeba adaptery dokupić za 60 zł) Pozdrawiam

Gość niedługo znowu mama
potrzebuję wózka niezniszczalnego właśnie na przeróżne przeciwności jakie mogą mnie spotkać na drodze, w lesie też;) mnie też przekonuje ta miękkość wózka w prowadzeniu dzięki za odpowiedzi i proszę o opinie innych osób;)

Gość niedługo znowu mama
:)