Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poGGodynka

Mamy! Zmywarka - tanie i w miare dobre tabletki nabłyszczacze sól ? Co polecacie

Polecane posty

Gość poGGodynka

zmywarka super zakup super oszczędność ... ale te tabletki i nabłyszczacze ... sól ... to wychodzi dużo więcej niż zwykłe mycie ? !

seria w5 z lidla i nabłyszczacz i sól- mniej więcej kupowane raz na kwartał, obie rzeczy kosztują po 4,99 :D miarka- jak często ty zmywarkę wstawiasz, że ci 50 tabletek na 3 miechy starcza???? u mnie opakowanie 40 tabletek (też zresztą lidlowych) zwykle w miesiąc idzie :o

Ja kupuje na ok pół roku proszek do zmywania robot, ok 30 zł, płyn do nabłyszczania ludwik - na ok 3 miesiące ok 10 zł i sól somat - tez nie jest jakoś strasznie droga. Uważam, że proszek robot jest dużo lepszy od tabletek.

ja chyba nie potrafię liczyć, miesiąc ma dni zwykle 30x 3 - daje to 90, tabletek w opakowaniu jest 56 co daje (wg mnie zmywanie co najwyżej) co półtora dnia, a nie codziennie. u nas poza garami, talerzami i kubkami, myją się także butelki młodszego dziecka i pojemnik na kanapki starszego.

Często kupuje tabletki w biedronce, są całkiem dobre. Jakiś czas temu była też promocja na Finisz - 90 szt. za około 30 zł (dokładnie nie pamiętam). Takie promocje są co jakiś czas.

no i racja bo napisałam że zmywamy też co dwa dni :D Jest nas dwoje plus butelki małego i raz na dwa dni przeważnie starcza, ale są okresy dzie zmywrka chodzi codziennie.

Gość tikal
domol z rozmanna nablyszczcz - pol butelki na rok sol - 2x na rok proszek 2x na rok moim zdaniem wychodzi tanio

Gość tikal
rossmanna oczywiscie

Gość poGGodynka
Hm właśnie oglądnęłam gazetke z rossmana ... domol bardzo tanio :) Pewnie kupie . I ciężko sie zastanawiam nad tymi z biedronki sól 5 zł 2 kg nabłyszczacz 750 ml za 6 zł tablteki za 19 zł za 30 ? tylko nie wiem co to za jakość i czy jakiej marki jest sól też ma jakieś znaczenie ? dzięki za odpowiedzi :)

Gość poGGodynka
tikal - jak to nabłyszczacz na pół roku ? i jaki proszek i jak używasz ?