Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciafasolciaxxx24

Chyba to był błąd?

Polecane posty

Gość ok, teraz już wiem
latałam za nim bo mi na nim zalezalo.chcialam byc z nim,myslałam ze jak zobaczy jak mi zalezy to wrocimy do siebie,a to nic nie dalo. Powiedział ze jeszcze ma mniej bardziej dosc jak mu zyc nie daje. poczytaj własne słowa, kurewko. on ma na ciebie WYJEBANE!!

Gość Olciafasolciaxxx24
ale się myli!!! nie wie teraz czego chce, jest zagubiony! ja go znam lepiej... wiem że potrzebuje tego kontaktu jeśli w ogóle mamy wrócić do siebie, gdybym przestała się odzywać to o mnie zapomni, a tak to ma świadomość że w każdej godzinie pamiętam o nim.. przed chwilą napisałam takiego SMS-a, napiszcie co o nim myślicie "każdej sekundy myślę o tobie, nawet gdy śpisz, mogę być dla ciebie cieniem, ale patrz na mnie czasami, bądź dla mnie"

Gość ok, teraz już wiem
to prowo :P specjalnie podkręcasz ludzi, żeby się wkurwiali i cię wyzywali... nudzisz się, co?

Gość hellenka z okkienka
powiem ci tak. idz do psychologa. bo zle z toba. nie myslisz racjonalnie. facet cie wykorzystal i nawet cie nie lubi. bo gdyby choc troche mu zalezalo to by ci wytlumaczyl dlaczego nie chce cie widziec. bedzie tak ze on po prostu bedzie ciebie unikal. znajdzie sobie nowa dziewczyne i sie ohajta z nia. a ty lepiej zebys zrozumiala to teraz.

Gość Olciafasolciaxxx24
Wierzyć nie musisz, jak na razie to tylko ty jedna mnie obrażasz, więc idź z mojego topiku

Gość ok, teraz już wiem
dziewczyno, jesteś pojebaną psycholką. miałam takiego faceta kiedyś, też "wiedział", że ja tak tylko chwilowo, że nie wiem, co jest dla mnie najlepsze. i dręczył mnie pół roku, wysyłał smsy, dzwonił, kwiaty kurierem, prezenty, przyjeżdżał itp. nie, nie zgłosiłam na policję- poprosiłam kuzynów o pomoc. gość zrozumiał, że nie jest mile widziany w moim życiu. życzę ci, żeby twój były facet dał ci taką nauczkę, że się zesrasz.

Gość Olciafasolciaxxx24
nasza historia jest inna niż twoja i twojego ex

Gość ok, teraz już wiem
jest taka sama,kretynko. on ci wyraźnie mówi, że ma cię dość, unika, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na wiadomości- DAJE CI DO ZROZUMIENIA, ŻE WASZA RELACJA TO PRZESZŁOŚĆ. a ty wciąż swoje, żałosne smsy, telefony, wyznania "miłości"- osaczasz go.

To się już skończyło, tego związku już nie ma, im szybciej do do Ciebie dotrze, tym szybciej wrócisz do normalnego życia. Pogódź się z tym, że on Cię już nie kocha, daj mu spokój i postaraj się o swój spokój ducha.To długi proces, ale czas leczy rany. Nie mówię tego po to, by Ci dokopać, tylko widzę w jak fatalnym jesteś stanie. "Trzeba z żywymi na przód iść, po życie sięgać nowe" I to tyle w tym temacie ode mnie, pozdrawiam, hej:)

Gość Olciafasolciaxxx24
LUDZIE CO TU SIE DZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA TEGO NIE PISALAM ...KTOS SIE PODSZYL ZA MNIE NIE WIERZE POPROSTU ...DOPIERO Z PRACY WROCILAM!!!!!!

Ja tego nie pisałam...napisalam ostatni raz wczoraj i poszlam spac i ktos ciagle pisal do teraz za mnie ;/ Naprawde nie bylabym taka glupia zeby to robic co ten ktos pisal.. jak mozna sie tak bezczelnie podszywac ;/

Ludzie to jednak są bezczelni ;/ Wracając do mojej sprawy. Wysłałam mu dziś zdjęcie które sobie dziś zrobiłam w nowym kolorze włosów, do aparatu robię buziaczka i podpisałam "dla CIEBIE

coś przerwało... :( Ludzie to jednak są bezczelni ;/ Wracając do mojej sprawy. Wysłałam mu dziś zdjęcie które sobie dziś zrobiłam w nowym kolorze włosów, do aparatu robię buziaczka i podpisałam "dla CIEBIE!!". Na pewno się ucieszył.... Przejeżdżałam po pracy koło jego domu, nie wytrzymałam, podjechałam pod dom i podeszłam do drzwi, ale nie dzwoniłam. Napisałam mu SMS "stoję pod twoim domem i obserwuję cię". Może mi się wydawało, ale firanka w jego pokoju się poruszyła. Ciekawe czy mu serce zabiło mocniej na mój widok? Zastanawiam się nad tatuażem "MACIEK", z datą naszego poznania, wtedy zrobiłabym mu zdjęcie i wysłała

Gość gość
:D