Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie na kaloriach

Proszę, niech mi ktos policzy kalorie

Polecane posty

hej, nie mam pojęcia jak liczyc te kalorie, jesli ktos z Was jest biegły w temacie, bardzo prosze o pomoc sniadanie-3 czubate łyzki musli bez cukru z kilkoma suszonymi zurawinkami i kilkoma płatkami migdałów i kilkoma rodzynkami do tego połowa jogutru Jogobella light -kawa z mleczkiem light i jedną łyzeczką cukru -kilka łyczek zupy na rosole bez klusek czy ziemniaków, taka jarzynówka, bez smietany -gotowane mięso z kurczaka-duze udko, do tego duza gotowana marchweka -serek homo o smaku czekoladowym -pomarancza -serek wiejski z małą łyczeczką miodu Tyle zjadłam, zazwyczaj jem więcej warzyw, ale było dzis tak.Bardzo prosze o obliczenia kalorii no i jesli ktos się zna, to jakies rady:) pozdrawiam:) A, chce schudnąc ok 7kg.

nikt nie pomoze?jestem pewna, ze są tu takie wyjadaczki, ze spojrzą i juz wiedzą ile co ma kal:)

Gość olcia 777
sama se to zrob, ile to glowa olowek kartka i kalkulator i ilewazy.pl/

dziękuję Olcia moze znajdzie sie ktos bardziej zyczliwy?Oczywiscie, ze to zrobiłam, ale jestem w tym temacie zupełnie zielona i chciałabym, zeby zrobił to dla potwierdzenia ktos bardziej obeznany.

Gość ok 1100
moim zdaniem

dziękuję bardzo:)Mnie wyszło ok.1150, więc policzyłam niezle jak na pierwszy raz;) Gdyby ktos chciałby mi udzielic jakichs rad czy dobrze sie odzywiam, będę bardzo wdzięczna:)