Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqwdqwd

czy to jest mozliwe żeby dziecko bardzo przecietnych rodziców

Polecane posty

Gość dqwdqwdqwdqwd

z wyglądu było kiedyś atrakcyjne?

Gość dqwdqwdqwdqwd
tzn ci rodzice nie są brzydcy ,ale tacy hmm zwyczajni nie , nie chodzi tu o mnie poprostu dziwne dla mnie jest ,ze cała nasza rodzina jest przecietna z wyglądu a jest jedna dziewczyna w rodzinie bardzo ładna jak jakaś miss normalnie nie wydaje sie wam to dziwne?

Gość DELISZCJE
JA JESTEM PIĘKNA, A MOI RODZICE TACY SOBIE :D

Gość DELISZCJE
I NIE JESTEM DO NICH PODOBNA, TYLKO DO SIOSTRY MATKI MOJEJ BABKI. SERIO.

Gość htfjtr
Nie zauwazylam, aby piekni ludzie mieli pieknych rodzicow, wrecz przeciwnie, sa zazwyczaj przecietni

Gość pokaze dzieciom
zapewne zamienili ja w szpitalu, przeciez to sie zdarza, albo mamusia miala przystojnego przyjaciela

Gość malllvvinka
to zależy, prawda? oboje rodziców może być baaardzo atrakcyjnych i dziecko może być brzydkie;) zobaczcie np. na córke demi moore i bruca willisa... bruze jest przystojny i męski, demi jest kobieca i ładna, a ich córka nawet podobna- ma w sobie coś z bruca i coś z demi, ale efekt końcowy straszny: http://i.iplsc.com/-/0000Z7ARKSB72N6V-C116.jpg

Gość malllvvinka
z kolei też mam w rodzinie dziewczyne, która jest PRZEPIĘKNA ...ma migdałowe oczy po swoim tacie, pełne usra po mamie, po babci burze włosów, jest szczupła i wysoka- piękna! odziedziczyła to co rodzice mają najładniejsze- a z kolei jej siostra- krzywe zęby, wielki nos...to zależy jak geny się "wymieszają"... ja np. odziedziczyłam cere po tacie- tłustą, okropną:( ale mam tez po nim zielone oczy...