Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicia90..

czy my do siebie wizualnie pasujemy?

Polecane posty

Gość jestes paskudna jak
noc :D na ostatnim zdjeciu widac najlepiej:D a tamta to ta zyczliwa przyjacioleczka?:D to juz rozumiem czemu tak mowila..:D

Gość angelik apstars
a mi się on nawet podoba. A Ty zdecydowanie nie. taka pyza rumiana na twarzy... i ten kiepski blond ....bleee...

Gość prawda boli ale co
nie pasuje do ciebie bo jak ojciec z corka juz dawno to napisalam i masz tutaj inna osoba tez to napisala! piekna nie jestes przy kosci dziewczyna z ciebie i wytapetowana jak pajac w cyrku chlop nos jak gargamel i staro wyglada cos jeszcze dodac?

Gość alicia90..
Nie to nie ona. Po tym jak mi to powiedziała unikam ją do dzisiaj. Mam pulchną twarz, wiem. Ale nie czuje się z tym źle. A w towarzystwie odbierana jestem jako ta ładna co zawsze miała przystojniaków.

Gość angelik apstars
już ta rruda ładniejsza. wyglądasz jak ruska handlująca na bazarze

Gość prawda boli ale co
nie pasujecie bo za staro on wyglada ale urodą oboje nie grzeszycie wiec tutaj jesli juz to bys sie go trzymala kurczowo

Gość Ja tez uwielbiam:)
Facet mi się podoba. A Ty nie.

Gość ...ot..co...
on bardzo powaznie wyglada jak na 27 lat. fakt, jest od ciebie brzydszy, ale wyglad tez nie moze byc czynnikiem decydujacym o dobranie sie w pare. jak jest ci z nim dobrze i TOBIE sie podoba to z nim badz. ladna miska jesc nie daje ;)

Gość Ja tez uwielbiam:)
On ma 27????? Wygląda na 37.

Gość ...ot..co...
juz sie nie posrajcie z krytykowaniem tej dziewczyny :O zaloze sie, ze tu same miss siedza :D (miss pokroju kciukiem i zlosnicy :classic_cool:). do krytykowania jestescie pierwsze, a jak od czasu do czasu "pochwalicie sie" swoim wygladem na forum to az rece opadaja...

...wygląd nie ma nic do rzeczy. Chyba ze Ci zależy na pochwaleniu się partnerem ? Tylko zastanów się co jest ważniejsze- wygląd czy wnętrze człowieka? Życzę owocnych rozmyśleń.

Gość alicia90..
Tak, ma 27. Ja za to nie wyglądam na swoje lata i dlatego tak widać tą różnicę.

Gość angelik apstars
to, czy jestem ładna czy nie nie wpływa na to, czy ona jest ładna. muszę być miss, żeby stwierdzic że wygląda jak księżyc w pełni i mogłaby majtasy sprzedawać na bazarze? to takie żałosne podejście - punkt widzenia ma zależeć od punktu siedzenia i jak ktoś brzydki to o innej brzydkiej nie może napisać prawdy... ja akurat na wygląd bym się z niąnei zamieniła. ale np. nie umiem śpiewać to znaczy że nei mogę powiedzieć że jakaś piosenkarka jest kiepska?

Gość ...ot..co...
nie zgadzam sie z osobami, ktore twierdza, ze wyglad w ogole sie nie liczy. bzdura totalna :P partner musi ci sie podobac, ale tez przede wszystkim pociagac. inaczej predzej czy pozniej zaczniesz rozgladac sie za innymi. towarzystwu nie musi sie juz podobac :)

Gość alicia90..
Powtarzam, w moim środowisku panuje taki pogląd, że trzeba do siebie pasować w każdym aspekcie. Jak się poznaliśmy nie widziałam tego dużego nosa czy wystającej szczęki. Dopiero słowa przyjaciółki odkryły, że on nie jest przystojniakiem. Jednak ma super charakter i jest dobrym człowiekiem.

Gość Jestem przed 30ką i mężatka
Słuchaj dziewczyno.... Jeżeli patrzysz tylko na wygląd zewnętrzny to się przejedziesz... Ważny jest charakter żeby nie trafić na jakiegoś idiotę. Facet jest pociągający jak jest mądry, opiekuńczy i czuły a nie jak jest kozakiem. Nie dorosłaś do tego jeszcze ??? Taka stara krowa i nie wie czym się kierować ???

Gość ...ot..co...
Czasem slonce - skoro piszesz, ze kciukiem jest normalna, naturalna dziewczyna, a te dziewczyne objezdzasz z gory na dol to chyba musi przez ciebie przemawiac zazdrosc. albo masz jakies wypaczone kryterium piekna :D

Gość Jestem przed 30ką i mężatka
Chłopak mi sie podoba i najprędzej zwróciłabym uwagę na niego niż na pomalowaną lalę.... Rozumiej to jak chcesz a Twoje kolezanki Ci zazdroszczą i tyle... Durne są...

Gość prawda boli ale co
angelik apstars w koncu ktos gada do rzeczy!!!!!

Gość powiem_prawdę
Autorko nie przejmuj się tym chamstwem i złośliwościami, tutaj to norma :D Jak dla mnie wyglądacie ok, no fakt, Ty sporo młodziej, ale czy to jest najważniejsze w życiu ? Powodzenia życzę :)

Gość kasienka1339
Nie sugeruj sie wygladem bo mozesz duzo stracic.

Gość alicia90..
Nie mam żadnych pryszczy, a makijaż jest sylwestrowy. I jakie rogi widzisz chory człowieczku!

Gość alicia90..
Wiem dlatego to są moje rozważania a nie, że od razu z nim zrywam!

Gość kasienka1339
Nie no...pryszcze to akurat widac widocznie na czole wiec sie przyznaj bez sciemy